Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה קרב בקטנות ריו ירדה ל76600 C1 ב55555

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתברר שגם באירופה המצב של הפונטו על הפנים, מורידים דגמים מהמבחר ויש מבצעי מכירות על מה שנשאר.

באנגליה נותנים הנחה של 1000 ליש"ט + חבילת אבזור נדיבה מתנה. אולם לציין שהמחירים הרשמיים די גבוהים לגרסאות החזקות/מאובזרות.

דגם ה-105 כ"ס המאובזר עלה 14.5 אלף ליש"ט לפני הנחות - לציין שבבריטניה יש 20% מס על מכוניות - כך שהמחיר הבסיסי לפני מס הוא 71.5 אש"ח לפני הנחה, 65.5 אש"ח אחרי ההנחה המפורסמת (אני משער שבסוכנות אפשר לסחוט עוד קצת) - ממש לא מציאה.

לציין שבאנגליה 14.5 אלף ליש"ט הם הסכום הרשמי שעולה פורד פיאסטה 120 כ"ס מאובזרת היטב - לפני הנחות (ויש שם הנחות). כך שלפיאט פונטו יש בעית תמחור רצינית לא רק בישראל.

מעבר לפונטו, גם הבראבו מחרחרת את נשימותיה האחרונות, פיאט מצמצמים את המבחר לא רק בישראל וכנראה שהדגם יעלם לחלוטין כבר השנה מבלי שיוצג מחליף ישיר.

מצד שני - יכול להיות שבכלל מדובר במהלך מכוון - שפיאט בכלל החליטו לחסל את הפונטו והבראבו לטובת ה-500L וה-500X החדשות ובמקביל לשווק את הדודג' דארט גם מחוץ לארה"ב כמתחרה שמרנית יותר מה-500X בסגמנט C.

פורסם

פיאט גם אשמים.

השירות שלהם אפילו בטלפון היה גרוע.

ביקשתי נסיעת מבחן על הפונטו 1.2, משהו שנענה בחיוב בכל חברה אחרת, נענה בפיאט בצורה הכי הזויה שיש - קודם כל תזמין, תתן מקדמה ואחר כך ניתן לך נסיעת מבחן. WTF? :shock:

שלא נדבר על זה שעל ה1.4 הם רצו משהו כמו 85-90 אלף ש"ח, מחיר ממש מופרז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנסיון עם סוכנות חדרה - רודפים אחריך בשביל לתת לך נסיעת מבחן, מתקשרים כל יום לתאם.

לא יכול להגיע? אין בעיה, מגיעים עם הרכב עד אליך לעבודה, קח מפתח תחזיר מתי שתרצה.

וזה בלי להגיע אפילו לסוכנות להראות טיפה רצינות.

סוכנות נתניה בבעלות לקוחות שלי, אנשים נחמדים מאוד.

ואת חיפה מנהל בחור מאוד פעיל פה בפורומים, גם איש מאוד נחמד.

יחס התפוחים הרקובים בסמל"ת נמוך באופן משמעותי לעומת, נגיד, צ'מפיון.

נראה לי סתם נפלת על מישהו ביום רע..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דווקא לגבי צ'מפיון אני בדיסוננס כלשהו.

מצד אחד יש את השירות המתנשא ומחירי החלפים השערורייתיים.

מהצד השני צ'מפיון הם היבואן היחיד שמביא בעקביות כמעט את כל ארסנל הדגמים הקיים של היצרנים אותם הוא מייבא.

כמו כן, קיימת שם אוזן קשבת להזמנות מיוחדות ורשת המוסכים מקצועית באופן יחסי (גם אם יקרה מדי וממהרת לבטל לקוחות).

פורסם
פיאט גם אשמים.

השירות שלהם אפילו בטלפון היה גרוע.

ביקשתי נסיעת מבחן על הפונטו 1.2, משהו שנענה בחיוב בכל חברה אחרת, נענה בפיאט בצורה הכי הזויה שיש - קודם כל תזמין, תתן מקדמה ואחר כך ניתן לך נסיעת מבחן. WTF? :shock:

שלא נדבר על זה שעל ה1.4 הם רצו משהו כמו 85-90 אלף ש"ח, מחיר ממש מופרז.

בינינו, זה לא משנה, כי אחרי נסיעת המבחן ממילא לא היית מזמין פונטו 1.2...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מנסיון עם סוכנות חדרה - רודפים אחריך בשביל לתת לך נסיעת מבחן, מתקשרים כל יום לתאם.

לא יכול להגיע? אין בעיה, מגיעים עם הרכב עד אליך לעבודה, קח מפתח תחזיר מתי שתרצה.

וזה בלי להגיע אפילו לסוכנות להראות טיפה רצינות.

סוכנות נתניה בבעלות לקוחות שלי, אנשים נחמדים מאוד.

ואת חיפה מנהל בחור מאוד פעיל פה בפורומים, גם איש מאוד נחמד.

יחס התפוחים הרקובים בסמל"ת נמוך באופן משמעותי לעומת, נגיד, צ'מפיון.

נראה לי סתם נפלת על מישהו ביום רע..

לא יודע, זה היה היחס בסוכנות בבאר שבע.

אמרתי לעצמי - אם זה היחס, לא תודה, נוותר.

ביונדאי, כשהזמנתי נסיעת מבחן לi10, הגיעו עד אליי למקום העבודה, בשביל להראות לי את הרכב, גם היחס מניסיון בסוכנות הוא טוב, ההורים שלי מאוד מרוצים מהi30CW מכל האספקטים - אמינות, ביצועים, צריכת דלק, שירות במוסך (שמבקרים בו רק בטיפולים) ומחירי טיפולים.

בניסאן - לקח כמה ימים, אבל קיבלתי אקו מיקרה עם 300 ק"מ לנסיעת מבחן. רכב גרוע. אבל נתנו.

גם קליאו היה די מהר לנסיעת מבחן. לא חדשה חדשה, עם כמה אלפי ק"מ על השעון, אבל בכל זאת.

בינינו, זה לא משנה, כי אחרי נסיעת המבחן ממילא לא היית מזמין פונטו 1.2...

לא יודע, יכול להיות שכן הייתי מזמין, אבל עם היחס המעפן שקיבלתי - לא תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צ'מפיון אמנם מביאים כמעט את כל היצע הקונצרן, מה שמוריד טענה אחת כלפיהם.

אבל אילו היו מפרידים בין מותגי הקונצרן למספר יבואנים שונים, יש לי רושם שהיינו מקבלים גם מחירים ושירות טובים יותר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מפרידים בין סיאט ל-VW למשל?

אין בזה שום היגיון.

רשת המוסכים היא אותה רשת, כי מדובר באותם מנועים ואותו ציוד דיאגנוסטיקה וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה כעת נותן את נימוקי היבואן...

תחשוב מה טוב לך. זה אפשרי. ושלא יעבדו עליך.

יש יבואנים קטנים יותר שאינם יקרים יותר בטיפולים.

בהחלט להפריד סיאט לחוד, סקודה לחוד, VW לחוד. ואם מתעקשים שאאודי יהיה עם מישהו...אז גם הם שיהיו לחוד...

פתאום תהיה תחרות אמיתית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חחחח הרגת אותי.

הגיע הזמן שנראה מכוניות כמו פיאסטה ב 60 אלף? :wink:

כשתהיה כאן פוקוס ב60 אש"ח, דברו איתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...