Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיבורים של עמוד ענן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חשבתי שראוי לציין את הגיבורים של עמוד ענן. אני יודע שגיבורים תמיד היו ויהיו אבל בזמנים קשים צריך להתאחד, לזכור מי אנחנו ואת האנשים שעושים את ההבדל.

נתחיל מזה: http://news.walla.co.il/?w=/551/2586618

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לא בא לזלזל או משהו חלילה אבל זה שהבנאדם היה אכפתי כלפיי החיילים שלו זה לא הופך אותו לגיבור.

בנוסף, הרבה דברים שחיילים עושים כמו המ"פ שהכניע מחבל עם סכין, הם אמורים לעשות את זה מתוקף תפקידם. חייל לוחם תפקידו להגן על המדינה ולכן כשהוא עושה זאת הוא ממלא את תפקידו. גיבור זה הרבה מעבר.

אם כבר אז - שאפו לכולם שעושים את עבודתם על הצד הטוב ביותר, מתגברים על הפחד ונותנים מעצמם הכל על מנת שכל המבצע הזה יצליח. הייתי מת להיות איתם שם עכשיו ולעשות משהו שיתרום אך לצערי מתוקף תפקידי אינני יכול.

שיהיה בהצלחה לכל עם ישראל ובמיוחד לחיילים שיחזרו שלמים ובריאים.

פורסם

זה בסדר, הגדרה של גיבור היא לרוב לא הגדרה אוביקטיבית.

בכל מקרה מבחינתי כל סיפור שהוא ראוי לציון ומראה את היחוד שלנו כעם מקומו פה.

ובאמת שיהיה בהצלחה לכולם והלוואי שהסיפור הזה יגמר בצורה הכי טובה שאפשר (למרות שלא נראה לי שכך יקרה).

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
לא בא לזלזל או משהו חלילה אבל זה שהבנאדם היה אכפתי כלפיי החיילים שלו זה לא הופך אותו לגיבור.

בנוסף, הרבה דברים שחיילים עושים כמו המ"פ שהכניע מחבל עם סכין, הם אמורים לעשות את זה מתוקף תפקידם. חייל לוחם תפקידו להגן על המדינה ולכן כשהוא עושה זאת הוא ממלא את תפקידו. גיבור זה הרבה מעבר.

אם כבר אז - שאפו לכולם שעושים את עבודתם על הצד הטוב ביותר, מתגברים על הפחד ונותנים מעצמם הכל על מנת שכל המבצע הזה יצליח. הייתי מת להיות איתם שם עכשיו ולעשות משהו שיתרום אך לצערי מתוקף תפקידי אינני יכול.

שיהיה בהצלחה לכל עם ישראל ובמיוחד לחיילים שיחזרו שלמים ובריאים.

בטח שהוא גיבור, כאשר יש לך את כל האוכלי חינם ומשתמטים עלובים לשרת את המדינה שלך ולסכן את חייך זה נחשב כגבורה.

https://www.youtube.com/watch?v=GCAMZySxe7U

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שמע באמת שאני ימני אבל אתה כבר עובר כל גבול פה וכל הזדמנות מטיף לשנאה כמו מכונת תעמולה משומנת, בכל מקום , באמת שצריך כבר לעשות איתך משהו בפורום הזה כי להפסיק אתה לא תפסיק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

באמת שאין דבר שמעצבן אותי יותר ממשתמטים.

אני יספר את הסיפור שלי ותבינו למה.

שהגעתי ללשכת גיוס, הרופא אמר לי למה אתה מתגייס, אם אתה תתגייס זה יהיה בפרופיל 45, וניסה לשכנע אותי כמה פעמים לוותר.

ואני החלטתי שאני יהיה חייל רגיל עם פרופיל רגיל, לא מתנדב ובלי פטורים.

אחרי אין ספור ועדות, ופקסים ובקשות, התגייסתי על פרופיל 45.

משם המשכתי לקורס חובשים שגם אותו רצו לבטל לי בגלל הפרופיל שלי, אבל נלחמתי והצלחתי לסיים, ובסוף קיבלתי את הסיכת חובש של המ"פ.

נכנסתי לסדיר שלי, ובאחד הימים הוציאו אותנו עם הטנ"צ(טיפול נמרץ צבאי), לתאונת דרכים,רכב הפוך.

הגענו למקום ראינו באמת רכב הפוך,מספר פלסטיני, סריקה מהירה בתוך האוטו אין שם כלום, סריקה בתעלה(הרבה פעמים הם לא חגורים ונזרקים מהאוטו) מעלה חרס, ואז משום מקום מתחיל ירי.

מתוך ההכשרה שלי כלוחם 02(:lol:) השבנו אש וברחנו משם, שחזרתי לזאב הממוגן, דפקתי את הגב שלי בתוך הדלת.

מאז אני כבר 3 חודשים בבית על 6 כדורים משכחי כאבים, וקושי בתפקוד,ובלי עתיד מזהיר מידי באופק.

ואז אני שואל את עצמי למה אם אני יכול,למה הם לא?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

שהגעתי ללשכת גיוס, הרופא אמר לי למה אתה מתגייס, אם אתה תתגייס זה יהיה בפרופיל 45, וניסה לשכנע אותי כמה פעמים לוותר.

משם המשכתי לקורס חובשים שגם אותו רצו לבטל לי בגלל הפרופיל שלי, אבל נלחמתי והצלחתי לסיים, ובסוף קיבלתי את הסיכת חובש של המ"פ.

נכנסתי לסדיר שלי, ובאחד הימים הוציאו אותנו עם הטנ"צ(טיפול נמרץ צבאי), לתאונת דרכים,רכב הפוך.

הגענו למקום ראינו באמת רכב הפוך,מספר פלסטיני, סריקה מהירה בתוך האוטו אין שם כלום, סריקה בתעלה(הרבה פעמים הם לא חגורים ונזרקים מהאוטו) מעלה חרס, ואז משום מקום מתחיל ירי.

מתוך ההכשרה שלי כלוחם 02(:lol:) השבנו אש וברחנו משם, שחזרתי לזאב הממוגן, דפקתי את הגב שלי בתוך הדלת.

מאז אני כבר 3 חודשים בבית על 6 כדורים משכחי כאבים, וקושי בתפקוד,ובלי עתיד מזהיר מידי באופק.

אנשים לא מבינים את גודל השורה המודגשת.

מאחל לך רפואה שלמה והחלמה מהירה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

סיפור מרגש , אבל איך זה קשור לזה שאתה שונא משתמטים? י

פורסם

שאני נלחם להתגייס, על פרופיל אפסי, דופק לעצמי את הגב וסביר להניח משאיר לעצמי נזק קבוע.

והוא\היא לא יכולים לשבת במשרד מ8-3 ולהחזיר למדינה את מה שכמויות הדם האדירות שנשפכו כדי שהוא יכול לחיות פה.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם
שאני נלחם להתגייס, על פרופיל אפסי, דופק לעצמי את הגב וסביר להניח משאיר לעצמי נזק קבוע.

והוא\היא לא יכולים לשבת במשרד מ8-3 ולהחזיר למדינה את מה שכמויות הדם האדירות שנשפכו כדי שהוא יכול לחיות פה.

לא יודע אם ברור לך , אבל לא אתה מציב את רף הגיוס לצה"ל. אתה כועס על אחרים בגלל הבחירות שלך? הצבא אמר לך אנחנו משחררים אותך עם פרופיל 45 ואתה בחרת להתגייס , לכל משתמט יש את הסיבות שלא , אין צורך להכליל את כולם

פורסם

אני לא מדבר על אלא עם בעיות רפואיות קשות,אבל משתמטים שפשוט לא בא להם, אלא בלי סיבה אמיתית.

ואם מותר לשאול, איפה אתה שירתת?

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

שירתתי בצה"ל , או שעכשיו אתה גם מסווג אנשים לפי סוג השירות?

מה שבשבילך סיבה אמיתית לא אותו דבר בשביל אחרים.

• תוכן חדש...