Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיבורים של עמוד ענן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אמרתי שאני מצדיק? מי שיוצא בריש גלי ואומר - אני משתמט כי לא מתאים צבא , לא מצדיק

אבל אנחנו לא יודעים מה גורלם של כל ה"משתמטים" ומי שאתה מגדיר משתמט זה לא בהכרח , אבל בסדר , נזרום איתכם.

לא הבנתי רק מה הקשר בין זה שהוא שבר את הגב לזה שהוא שונא משתמטים , אך הוא קישר את הסיפור לזה? הוא יכול , אחרים לא , אחרים לא רוצים , בסדר , תגיד שאתה שונא משתמטים כי אתה שונא משתמטים , לא כי אתה יכול והם לא , מה אכפת לך למה מישהו יכול להיות לוחם ולמה מישהו לא , ולמה מישהו יכול להתגייס ומישהו לא.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש למילה משתמט הגדרה.

לא כל מי שלא שירת הוא משתמט.

מי שמשתמט מהשירות הצבאי כי לא בא לו לשרת הוא מסוג האנשים שבחיים לא יהיו חברים שלי ואולי אף ייחשבו אוייבים מבחינתי.

יש אנשים שמצבם הבריאותי/משפחתי לא מאפשר להם לשרת ואת זה אני יכול להבין ואין לי טענות אל אותם אנשים.

יש אנשים שבוחרים לא לשרת (למרות שזה חובה וגם בלי קשר לחובה חוקית מבחינתי זו גם חובה מוסרית שאנו חייבים לעצמנו ולחברינו) ואל אותם אנשים יש לי הרבה טענות.

אני מכיר אנשים בעלי מגבלויות רפואיות ברמה של גפיים חסרות שמתנדבים לשרת למרות שהם ממש לא צריכים ומצד שני יש לך אנשים בריאים לחלוטין שמשתמטים מהשירות הצבאי.

פורסם

לא חסר אנשים שבחרו להתגייס למרות שהם בעלי מוגבליות כאלה ואחרות. אפשר למצוא חולי סרטן שהחלימו ופנו לבית משפט על מנת שזה יחייב את צה"ל לגייסם, אפשר לקרוא על אנשים עם מגבלה שכלית, מוטורית כזו או אחרת ואפשר כמובן לקרוא על אנשים שנולדו בחו"ל להורים ישראלים או יהודים והרגישו שזוהי חובתם המוסרית לבוא ולהתגייס לצה"ל. ישנם גם יורדים ישראלים שחזרו לגור בארץ רק בגלל שהבן או הבת התגייסו. ישנם לא מעט חיילים בודדים שנולדו כאמור להורים יהודים או ישראלים בחו"ל, עזבו הכל ובאו להתגייס כאן בגפם.

אבל הכל שטויות, כנראה שלאביב גפן באמת הייתה בעיה רפואית בגב. מעניין מאוד שזה לא מונע ממנו להופיע בהופעות.

להיות שק"מסיט הוא לא יכל, אבל לעמוד שעות בהופעות זה הוא כן. מעניין מאוד.

אבל זה לא רק הוא יש גם את ה MEN IN BLACK.

מה לעשות, אביב ואחרים שייכים "לדור מזויין".

רק כדרך אגב, מסיבות אישיות שאין המקום כאן לפרטם הוצע לי בזמנו פטור משירות צבאי. סירבתי ושירתתי שירות מלא בתוך תומך לחימה בזמנו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
עמיר פרץ וצוות הפיתוח של כיפת ברזל- לולא כיפת הברזל, מי יודע כמה אנשים היו עלולים להיפגע מהרקטות. תודה להם!

+1

לרפא״ל ולאיש עם השפם.

turboy

פורסם

זה הדבר היחיד אולי שאפשר לזקוף לזכותו. שר ביטחון טוב הוא לא היה. ידייו וידיי אולמרט הם לא נקיות. עצוב שאנשים כאלה לא יכלו לקחת אחריות ולפרוש מהפוליטיקה. אולמרט, למרות כל הפרשיות והליכלוך עדיין שוקל לרוץ שום פעם. מטומטם מי שיבחור בפושע הזה שום פעם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...