Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתאריך ה1.6.12 קיבלתי את היטי שלי בגירסא המפוארת בעלות של 147 אש"ח.

כעבור חודש החליטו צ'מפיון היקרים שהם מורידים את המחירים במקצת והרכב שלי במחירון החדש והמעודכן עולה 140 אש"ח.

אין צורך להסביר את הפגיעה שאני אחווה עצם הורדת המחיר של היצרן. יתבטא בעיקר באיבוד ערך נוסף כשארצה למכור אותו.

שאלתי - האם יש לי עילה כלשהי לפנות לחברה לבקשת איזה שהוא פיצוי לגיטימי (אולי מס' טיפולים) בעניין?

אני דיי מרגיש שנדפקתי. מדובר בחודש מרגע קבלת הרכב וזה ממה מבאס.

אודה לעזרתכם..

פורסם

לא נראה לי שיש לך כלל עילה, נכון שאתה מרגיש קצת מרומה , אבל בשורה התחתונה - הם לא עמדו לך עם אקדח ברקה וחייבו אותך לקנות נכון?

זה לא סוד שהזמן עובר המחיר בד"כ יורד. זה כמו שתתדלק רכב יום לפני הוזלת מחירים, משום שבחרת לא לחכות ולאחר מכן - תדרוש פיצוי מהתחנת דלק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לפי אותו הגיון - כל מי שקנה רכב במחיר X ולאחר מספר חודשים\שבועות, היבואן העלה את מחירו,צריך לשלם דמי שיפוי ליבואן על כך שכעת רכבו שווה יותר :-D

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לא נראה לי שיש לך כלל עילה, נכון שאתה מרגיש קצת מרומה , אבל בשורה התחתונה - הם לא עמדו לך עם אקדח ברקה וחייבו אותך לקנות נכון?

זה לא סוד שהזמן עובר המחיר בד"כ יורד. זה כמו שתתדלק רכב יום לפני הוזלת מחירים, משום שבחרת לא לחכות ולאחר מכן - תדרוש פיצוי מהתחנת דלק.

יש שוני בין הדברים הוא לא ידע על הורדת המחירים שצפויה להבדיל ממחיר הדלק.

פורסם

שאלה טובה.

השאלה האם יש כאן הטעייה צרכנית.

כלומר האם סוכן המכירות ידע על הורדת המחירים הצפויה אך הסתיר זאת ממך (לדעתי לא ידע, לא בטוח שבהנהלה ידעו על כך).

באם תוכל להוכיח כי ידעו על הורדת המחירים הצפויה (לדעתי אין לך סיכוי) יכול להיות שיש כאן בעיה חוקית.

אולי זה נכנס תחת החוק להגנת הצרכן (אני זוכר שקראתי על מקרה של עסקה שהתבטלה עקב מבצע מספר ימים לאחר ביצוע העיסקה, לא זוכר איפה) ואולי תחת חוק גילוי נאות, אין לי מושג.

אם יש לך עו"ד שאתה יכול להתייעץ איתו אז פנה אליו.

ואל תשכח לעדכן אותנו.

אגב, אני מבין איך זה יכול לבאס, אך אין מה לעשות אלה החיים, בעוד מספר שנים כבר לא תזכור את זה.

פורסם

למה תמיד קודם כל רצים לעו"ד ובתי משפט?

מה קרה ללהרים טלפון לאיש המכירות ולהביע אי שביעות רצון או לכתוב מכתב לשירות לקוחות וכו'.

אפשר להתלונן באופן מסודר, לפני שרצים לחפש עילה לרוץ לבג"צ, ולתת לבית העסק לפעול.

מי יודע, אולי תופתע לטובה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השאלה היא מדוע לא פעלת בחודש יולי, מייד כאשר פורסמו מחירי ההנחה.

לדעתי הסיכויים שלך לקבל פיצוי כלשהו כאשר אתה פונה ליבואן חמישה חודשים אחרי האירוע - אינם גבוהים.

להערכתי אין לך סיכוי בבית משפט. לעומת זאת פניה ליבואן , אילו נעשתה במועד, הייתה יכולה להניב משהו.

לו היית פועל בנחישות במועד, היית יכול לבקש מן היבואן שיפצה אותך כאשר תבצע בעתיד טרייד-אין .

היבואן היה גם יכול גם לתת לך הנחה בטיפולים.

פורסם
למה תמיד קודם כל רצים לעו"ד ובתי משפט?

מה קרה ללהרים טלפון לאיש המכירות ולהביע אי שביעות רצון או לכתוב מכתב לשירות לקוחות וכו'.

אפשר להתלונן באופן מסודר, לפני שרצים לחפש עילה לרוץ לבג"צ, ולתת לבית העסק לפעול.

מי יודע, אולי תופתע לטובה...

+1 גם אני חושב כך .

לפעמים אנחנו ממהרים לבצע מהלכים כאילו זה כל כך קל לתבוע להיתבע לשלם ל עו"ד ועוד ...

אני מאמין שבסופו של דבר תקבל משהו אפילו אם הוא סמלי , אבל אם תבוא ישר בגישה של מגיע לי ,

עם עו"ד הם יבואו עם עשרה עו"ד .

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

פורסם

מי דיבר על ללכת למשפט?!

אני אחרון המגיבים אשר ימליץ ללכת למשפט ואני בהחלט נגד ליהוט הרוחות אשר בדרך כלל ניתן למצוא בפורום.

קל להמליץ ללכת למשפט, קשה יותר לבצע!

אני רק המלצתי לו להיוועץ בעו"ד בכדי לדעת אם דרישתו בכלל מוצדקת, אפילו במקצת.

לדעתי, לפני שפונים ליבואן יש לדעת מהן זכויותיך.

אם אין צדק בדבריו, אלא רק הרגשה לא טובה, אני לא הייתי פונה בכלל.

אם יש צדק בדבריו, הייתי פונה ועומד על זכויותי, אך ככל הנראה לא הייתי מושך את זה למשפט.

לגבי הנכונות של צ'מפיון לפצות את הלקוח, אני סקפטי מאוד.

יש לזכור כי הוא אינו היחידי, ובעצם ישנם המוני לקוחות אשר נפגעו מהורדת המחירים הבלתי פוסקת של צ'מפיון לרוחב כל מבחר הדגמים (פאביה, איביזה, פולו, לאון, יטי ועוד..).

זוהי דרך ההתנהלות של צ'מפיון כבר שנים (לא אומר שזה רע או טוב, זה פשוט כך) ואם כולם יבואו לבקש איזה "צ'ופר" עקב ירידת המחירון צ'מפיון לא ייצאו מזה.

לכן לדעתי הם יעדיפו לבלום את הדרישה בכדי לא ליצור תקדים.

ברגע שייצרו תקדים ימתינו להם בתור עשרות חברי פורום והעשרות האלו יספרו לעוד אלפים אשר נפגעו גם הם.

זאת דעתי.

פורסם

מבצעי מכירות הם שיטה יעילה כאשר היבואן משתמש בה במינון נכון.

התחרות בין יבואני הרכב היא חיובית מבחינת הקונים. צריך רק לזכור כי מחיר הקנייה אינו חזות הכל. היבואן יכול "לקזז" את ההנחות העונתיות במחירי חלפים ובעלויות הטיפול.

יבואן אשר רוצה לשמור על נאמנות של הלקוחות למותג, חייב להיזהר שלא יאבד את הקונים רכב במחיר מלא. אלה בדרך כלל אנשים שבחרו במותג למרות שיש להם אפשרות לרכוש רכב אחר.

התחושה של "יצאתי פרייר" צורבת ונשארת לאורך זמן. לכן ייטיבו היבואנים אם יציעו ביוזמתם הטבות לאנשים שרכשו רכב במחיר מלא בסמיכות למבצע הנחות. הם יכולם לשלוח אליהם שוברי הנחה לטיפולים, התחייבות להטבה כספית בטרייד אין, ועוד.

פורסם
שלום לכולם,

בתאריך ה1.6.12 קיבלתי את היטי שלי בגירסא המפוארת בעלות של 147 אש"ח.

כעבור חודש החליטו צ'מפיון היקרים שהם מורידים את המחירים במקצת והרכב שלי במחירון החדש והמעודכן עולה 140 אש"ח.

אין צורך להסביר את הפגיעה שאני אחווה עצם הורדת המחיר של היצרן. יתבטא בעיקר באיבוד ערך נוסף כשארצה למכור אותו.

שאלתי - האם יש לי עילה כלשהי לפנות לחברה לבקשת איזה שהוא פיצוי לגיטימי (אולי מס' טיפולים) בעניין?

אני דיי מרגיש שנדפקתי. מדובר בחודש מרגע קבלת הרכב וזה ממה מבאס.

אודה לעזרתכם..

קודם כל אני לא יודע מהיכן לקחת את הנתון שמחיר היטי המפוארת ירד למחיר של 140 א' ש"ח, אלא בדיוק להיפך המחיר של היטי המפוארת עלה מסך של 147 א' ש"ח לסך של 150 א' ש"ח, נראה לי בחודש אוגוסט.

במצע חבר שהתקיים לאחרונה ניתנה הנחה של 10 א' ש"ח לזמן מוגבל והדגם המפואר נמכר במחיר של 140 א' ש"ח.

בחודש יולי למיטב זכרוני אכן ניתנה הנחה לזמן מוגבל בסך של של 7,000 ש"ח, דבר שהביא את מחיר היטי למחיר של 140 א' ש"ח ואולי לכך התכוונת.

בשורה התחתונה אתה מדבר על מבצעי מכירות לזמן מוגבל ו/או לציבור מסויים, בעוד שמחיר המחירון הרשמי דווקא עלה.

ברגע שאתה רכשת רכב שלא בתוך מועד המבצע ו/או לא היית כלול בציבור הלקוחות המשתייך למועדון חבר, אני סבור שזה רק עניין של רצון טוב מטעם צ'מפיון ליתן לך הטבות מסיימות לפצותך ואין להם חובה חוקית לכך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...