Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוריס - בארץ כן. לא בעולם, תהיה בטוח.

קנייה רצינית!

בא לך לפרט אולי?

Kestrel DAS6

Magic clay-bar

Meguiars D300 - Correction Compound

Menzerna 85RE5 finish

Optimum Opti-Seal

Stjärnagloss Hjul pH Neutral Wheel Cleaner

Mothers Pure Carnauba Wax

2 Meguiars DA MF Cutting pads

1 Sonus finishing pad

Wheel/Rim clean brush

Iron-X

הכל למען הגרמניה השחורה והקשה שיש לי בחצר. חייבת דחוף הורדת סווירלים השחורה הזאת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בוריס - בארץ כן. לא בעולם, תהיה בטוח.

Kestrel DAS6

Magic clay-bar

Meguiars D300 - Correction Compound

Menzerna 85RE5 finish

Optimum Opti-Seal

Stjärnagloss Hjul pH Neutral Wheel Cleaner

Mothers Pure Carnauba Wax

2 Meguiars DA MF Cutting pads

1 Sonus finishing pad

Wheel/Rim clean brush

Iron-X

הכל למען הגרמניה השחורה והקשה שיש לי בחצר. חייבת דחוף הורדת סווירלים השחורה הזאת.

אחלה מוצרים, אל תשכח לעדכן תמונות בעתיד.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בטח. אני התחלתי כבר היום פרויקט דיטיילינג מצולם של ההיילקס. בינתיים יש את הבפנוכו שלה. עד יום רביעי מוצרי הדיטיילינג צפויים להגיע ואתחיל את החלק החשוב של הדיטיילינג של ההילקס ולאחר מכן של הוואגית. אני מצפה לזה בעצמי :-)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא יצא לי להשתמש במגווירס. אני מתכוון להזמין לי כמה מוצרים חודשים הבא. אבל לפי דעתי הסונקס עדיף על הטרטל אייס שעולה כמעט כפול ממנו.

A3

K04 Inside

פורסם

נראות מצויין,כיף לראות עוד ועוד דברים כאלה שנעשים ע"י אנשים כמוך.

רק פוליש לפנסים לקראת החורף והקורולה מושלמת 8)

פורסם

תוצאות ממש יפות,

אם יש סבלנות כח וזמן התוצאה שמתקבלות נראות על הרכב בבירור.

עבודה לא קלה, אבל אין כמו לבצע טיפול יסודי לרכב בעצמך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האם הווקס יכול להתייבש על פלסטיק לא צבוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האם הווקס יכול להתייבש על פלסטיק לא צבוע?

הסונקס יכול להתייבש על פלסטיקים. הוא לא משאיר סימנים משמעותיים כמו שטרטל משאיר.

עם זאת, התוצאות שלו מוגבלות מאוד. הוא נחשב וקס ירוד באיכותו - הברק שהוא מקנה לא משמעותי, אין כלל אפקט "רטוב" או "מראה". מה שכן, הוא קל מאוד לשימוש, ומחזיק יותר זמן מטרטל וחבריו.

עצם התוצאה היפה של פותח השרשור - מגיעה ככל הנראה מהעובדה שצבע הרכב במצב טוב מלכתחילה עם מעט תרומה מהוקס. לא רק הוקס "אשם" בתוצאה.

פורסם
הסונקס יכול להתייבש על פלסטיקים. הוא לא משאיר סימנים משמעותיים כמו שטרטל משאיר.

עם זאת, התוצאות שלו מוגבלות מאוד. הוא נחשב וקס ירוד באיכותו - הברק שהוא מקנה לא משמעותי, אין כלל אפקט "רטוב" או "מראה". מה שכן, הוא קל מאוד לשימוש, ומחזיק יותר זמן מטרטל וחבריו.

עצם התוצאה היפה של פותח השרשור - מגיעה ככל הנראה מהעובדה שצבע הרכב במצב טוב מלכתחילה עם מעט תרומה מהוקס. לא רק הוקס "אשם" בתוצאה.

על איזה ווקס אתה ממליץ? עדיפות לנוזלי וקל לעבודה.

אני כרגע עובד עם Tartel wax ice ואני מרוצה ממנו, אבל לא התנסתי בחברות אחרות עדיין.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
בטח. אני התחלתי כבר היום פרויקט דיטיילינג מצולם של ההיילקס. בינתיים יש את הבפנוכו שלה. עד יום רביעי מוצרי הדיטיילינג צפויים להגיע ואתחיל את החלק החשוב של הדיטיילינג של ההילקס ולאחר מכן של הוואגית. אני מצפה לזה בעצמי :-)

איזה כייף לשמוע על עוד אנשים שמפנקים רכבים מהסוג הזה.

ההיילקס שלי היתה אומנם ישנה הרבה יותר (1999) אך מאוד מאוד מפונקת, והיתה גם כן מקבלת ימי פינוק שכללו פוליש ווקס.

לצערי הרכב נמכר לפני שנה בערך, כבר היה לי פחות שימוש בטנדר, והצורך באוטומט היה כבר נידרש מפחינתי ומפחינת אישתי.

לדעתי הוא היה אחד הרכבים היפים בקטגוריה, היום אני אוביקטיבי כי היא כבר לא שלי.

תהנה מהרכב ושמור עליו, רכב נהדר.

004.jpg

• תוכן חדש...