Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על איזה ווקס אתה ממליץ? עדיפות לנוזלי וקל לעבודה.

אני כרגע עובד עם Tartel wax ice ואני מרוצה ממנו, אבל לא התנסתי בחברות אחרות עדיין.

באופן אישי לא יצא לי להתנסות עם טרטל אייס - אך ביקורות בעולם טוענות שהוא אכן וקס סביר יחסית למחירו. עדיין לא בליגה של הגדולים, אבל סביר.

וקס איכותי לא תוכל למצוא בישראל בתפוצה ארצית - רק בחנויות בודדות שמייבאות באופן עצמאי מוצרי מגוויארס ודומיו. autostore.co.il למשל מציע מגוון רחב של חומרים מליגה אחרת לגמרי ממה שמוצא באייס ודומיו.

הוקס הכי איכותי שמוצע באוטוסטור הוא האופטימום קאר וקס בקופסת תרסיס.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-OPTIMUM

יש לו הכל - הגנה ארוכת טווח שמגיעה לחודשים ספורים, דבר נדיר מאוד בוקס.

אפקט מראה, אפקט "רטיבות". קל מאוד לשימוש בגלל שמגיע כספריי.

אך מובן - יקר מאוד.

מלבדו, ה"וקס" האמיתי היחיד שהם מציעים הוא Menzerna Power Lock - שהוא בעצם תחליף סינטטי לוקס (אוטם צבע).

הוא מחזיק הרבה יותר זמן מוקס בגלל היותו אוטם צבע סינטטי ויש האומרים ש"אפקט המראה" בולט יותר באוטם צבע.

שוב - יקר מאוד.

לאופציות זולות יותר ניתן להזמין מחו"ל, חנויות יעודיות או איביי (עם עדיפות לרוב לאיביי הבריטי שמציע לפעמים מחירים משלוח זולים משמעותית מאיביי ארה"ב.)

אני למשל הזמנתי לפני חודש וקס של Mothers - Pure Carnauba Wax. וקס איכותי למדי שכולל בתוכו רכיב של עץ הקרנאובה - שתורם למראה שהוקס מקנה לרכב.

הוקס נחשב איכותי יותר מכל וקס שמוצע בתפוצה ארצית בישראל (טרטל, קארפלן, סונקס) ועלה לי יחד עם משלוח מאיביי בריטניה כ85 ש"ח.

איזה כייף לשמוע על עוד אנשים שמפנקים רכבים מהסוג הזה.

ההיילקס שלי היתה אומנם ישנה הרבה יותר (1999) אך מאוד מאוד מפונקת, והיתה גם כן מקבלת ימי פינוק שכללו פוליש ווקס.

לצערי הרכב נמכר לפני שנה בערך, כבר היה לי פחות שימוש בטנדר, והצורך באוטומט היה כבר נידרש מפחינתי ומפחינת אישתי.

לדעתי הוא היה אחד הרכבים היפים בקטגוריה, היום אני אוביקטיבי כי היא כבר לא שלי.

תהנה מהרכב ושמור עליו, רכב נהדר.

הרכב שלך היה מדהים. נוסיף לזה את ההגבהה והחישוקי מגנזיום - אני מניח שהוא נחטף ממך כמו לחם.

אין ספק לגבי ההיילקס. למרות היותו רכב עבודה, הוא מזמין אותך לטפל ולטפח אותו כמו רכב משפחתי.

אני מקווה שעוד השבוע אקבל את החבילה של הדיטיילינג ואעשה לו דיטיילינג שלם - אני מתחייב שגם בתמונות הלפני לא יימצאו הרבה דפקטים בצבע. הרכב, למרות היותו כבר בן 3 שנים ומעלה, עדיין מסובב ראשים עקב מצבו שלא רואים בד"כ גם ברכבים דומים על הכביש. כל רכב שלי זוכה ליחס כזה. בסופו של דבר זה גם מתגמל. אין ספק שלהיילקס זה מגיע, רכב מדהים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני למשל הזמנתי לפני חודש וקס של Mothers - Pure Carnauba Wax. וקס איכותי למדי שכולל בתוכו רכיב של עץ הקרנאובה - שתורם למראה שהוקס מקנה לרכב.

הוקס נחשב איכותי יותר מכל וקס שמוצע בתפוצה ארצית בישראל (טרטל, קארפלן, סונקס) ועלה לי יחד עם משלוח מאיביי בריטניה כ85 ש"ח.

האם מדובר במוצר הזה?

אני אשמח לקישור לאיביי, אני די בטוח שלא ניתן לקנות את המוצר הזה בסכום שציינת כולל משלוח.

https://store.mothers.com/product_info.php?products_id=15&cPath=19

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מצטרף להמלצתו של אלון על ה-Mothers, הוא ווקס טוב מאוד - קל ונוח לשימוש.

הוסיפו לרשימה את ה-Collinte 485, ללא ספק הווקס הטוב ביותר שיצא לי לעבוד עימו - מאוד קל ופשוט לעבודה, נשאר זמן רב (יחסית) על הרכב, נותן מראה "מראתי" למשך זמן וממלא שריטות שטחיות ביותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
RS, האם ניתן לרכוש בארץ את הווקס הנ"ל?

לעניות דעתי - לא.

להזמין דרך EBAY.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS האם Collinte 485 מושך אליו אבק לאחר השימוש?

אני משתמש בZYMOL CARBON והוא נותן תוצאות מעלפות, אך בעקבות השמנוניות שלו תוך כמה ימים הרכב מפוצץ בשכבת אבק.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
האם מדובר במוצר הזה?

אני אשמח לקישור לאיביי, אני די בטוח שלא ניתן לקנות את המוצר הזה בסכום שציינת כולל משלוח.

https://store.mothers.com/product_info.php?products_id=15&cPath=19

http://www.ebay.com/itm/190665801668?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

עלה קצת המחיר, לי בכל אופן עלה 95 ש"ח.

ממנו הזמנתי, הגיע תוך שבוע.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא תצטער :wink:

הוקס, מעבר לתוצאות יפות מאוד שהוא נותן (ברק ו"רטיבות"), הוא קל (ואפילו מדי) לשימוש. כה קל, שסיימתי "לווקסס" את הטויוטה (רכב גדול) תוך 20 דקות. זאת כאשר 5 דקות ניתנו על מנת לתת לוקס להתאחות ועוד 5 דקות לנגב אותו מהרכב. גם כאשר הוא מתייבש כל כך קל להוריד אותו, לעומת טרטל ודומיו שצריך לפרוק כתף בשביל להוריד אותם.

העמידות שלו במבחן הזמן עוד בבדיקה. אני אדווח. כרגע שבועיים והוא עדיין שם :)

פורסם
RS האם Collinte 485 מושך אליו אבק לאחר השימוש?

אני משתמש בZYMOL CARBON והוא נותן תוצאות מעלפות, אך בעקבות השמנוניות שלו תוך כמה ימים הרכב מפוצץ בשכבת אבק.

למיטב זכרוני - לא. לפחות לא בצורה חריגה.

מקווה שבסופ"ש הקרוב יהיה לי קצת זמן פנוי להתעסק בפלסטלינה / ווקס - ליטי (בפעם הראשונה :oops:) - במידה וכן, אחזור אליך עם תשובה עדכנית בנושא :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נשמח לעדכונים ותמונות בקשר לCollinte 485 :)

ד.א אני מקווה שצמת ביום כיפור, כדי לכפר על אי עשיית הWAX עד עכשיו:wink:

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
למיטב זכרוני - לא. לפחות לא בצורה חריגה.

מקווה שבסופ"ש הקרוב יהיה לי קצת זמן פנוי להתעסק בפלסטלינה / ווקס - ליטי (בפעם הראשונה :oops:) - במידה וכן, אחזור אליך עם תשובה עדכנית בנושא :wink:

הקולינייט ידוע בין הוקסים הטובים ביותר. הוא לא צובר עליו אבק בצורה חריגה.

אגב, טוסטוס, לא אמורה להישאר שכבה שומנית על הרכב. אתה בטוח שאתה מנגב את הוקס ? :-D

זה אגב מה שאני רציתי לומר. תתבייש שלא עשית וקס עד כה :)

• תוכן חדש...