Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי למישהו יש רעיון מאיפה מגיע הרעש הזה? זה התחיל ממש בימים אלו.

הצליל מזכיר טיפה את הצליל שנוצר בעת בלימה (מהרפידות)

הרעש אינו תמידי, מגיע במהירויות שונות ואינו מגיע מהמנוע.

הרכב הוא סובארו B4 שנת 2001

תודה

פורסם

אולי מהאנטנה הסלולרית (אם הרעש מגיע במהירות גבוהה יחסית)

המגע של הרוח יוצר "שריקה"

זה מאד נפוץ בניידות עקב התקנת מערכת ה"אור-קול" שלהן...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

קשה לי להאמין שמדובר במסייביי גלגל בגלל שנת יצור הרכב, אך לא הייתי שולל. האם אתה מרגיש רעשים גם בפניות ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אולי מהאנטנה הסלולרית (אם הרעש מגיע במהירות גבוהה יחסית)

המגע של הרוח יוצר "שריקה"

זה מאד נפוץ בניידות עקב התקנת מערכת ה"אור-קול" שלהן...

הרעש מגיע גם במהירויות נמוכות וכמו שאמרתי הבעיה הזאת חדשה, לא נתקלתי ברעש הזה קודם לכן.

קשה לי להאמין שמדובר במסייביי גלגל בגלל שנת יצור הרכב, אך לא הייתי שולל. האם אתה מרגיש רעשים גם בפניות ?

שמוליק

הרכב עבר מספר רב של קילומטרים (~95,000) אז ייתכן שכן מדובר במייסבי גלגל.

ולא, הרעש אינו מורגש בפניות.

תודה על העזרה עד כה, עוד רעיונות אולי?

פורסם

אם הרכב אוטומטי (סביר להניח שכן) נסה לנסוע במצב "ידני". תראה אם הרעש מופיע בסל"ד בסויים, או בטווח מהירויות מסויים.

אם הרעש מגיע בטווח סל"ד מסוים, נסה להריץ את המנוע (בעמידה) בסל"ד זה ותראה אם יש רעש...

אם זה מופיע במהירות מסויימת, נסה להעביר לנייוטרל במהירות הזו ולראות אם השריקה נעלמת (נסיעה בניוטרל טיפה מסוכנת, אל תעשה את זה בכביש הומה או מעוקל).

חזור אלינו עם התוצאות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם זה מופיע במהירות מסויימת, נסה להעביר לנייוטרל במהירות הזו ולראות אם השריקה נעלמת (נסיעה בניוטרל טיפה מסוכנת, אל תעשה את זה בכביש הומה או מעוקל).

נסיעה בניוטרל בתיבה אוטומטית עלולה לגרום לנזק לתיבה!

יש תיבות שבהן במצב ניוטרל לא מתבצע שימון של התיבה.

פורסם

לא צריך ללחוץ על דוושת הבלם כדי להעביר מ-N ל-D ברכבים אוטומטיים?

וכל זה במהירות בינעירותית....

מזעזעת אותי רק המחשבה על תגובת הגיר ל"שוק" הזה...

נשמע לי כמו התאבדות למען האמת!

;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אם הרכב אוטומטי (סביר להניח שכן) נסה לנסוע במצב "ידני". תראה אם הרעש מופיע בסל"ד בסויים, או בטווח מהירויות מסויים.

אם הרעש מגיע בטווח סל"ד מסוים, נסה להריץ את המנוע (בעמידה) בסל"ד זה ותראה אם יש רעש...

חזור אלינו עם התוצאות...

גילי

את מה שאתה מציע ניסיתי כבר ונראה כי אין שום קשר בין המהירות\סל"ד לבין הרעש, הרעש מפתיע באקראיות מוחלטת (לפחות כך נדמה לי). ובנוגע למצב עמידה, שם אין את השריקה.
פורסם

אם אתה בטוח שזה רעש מכוון הגלגל, נסה לנקות את מקום הרפדים ,(בלמים), ע"י לחץ אויר

אפילו ללא פירוק הגלגל

יש סיכוי שנכנס ליכלוך קטן בין הדיסק לבין הרפדים

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...