Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב) המלצה לנעליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש חברה שמחזיקה נעליים ספורט אלגנט, משהו שאפשרי ללכת איתו ליציאה בג'ינס ארוך, אבל גם עם מכנס קצר ביום יום.

כל מה שמצאתי זה או או, או הניו באלאנס שנוחות בטרוף ובהתאם גם מכוערות.

יש לי משהו של קאטר פילר שנתן מענה יפה, אבל או שהדגם הזה ענתיקה או שהוא זיוף ואין להם יותר דברים בסגנון הזה.

נקודה אחת חשובה, אני לא סובל נעלי ספורט סגנון נייק\אדידס\אסיקס וכ"ו, וגם לא הנמוכות האלה סטייל מוקסינים שנראים כאילו אני בדרך לחוף הים בספרד.

הייתי הולך על אלה, אבל לא הכי מתאימות ליציאה

http://www.catfootwear.com/US/en-US/Product.mvc.aspx/29645M/71181/Mens/Mens-Reznor-Shoe/Dark-Beige-Shelter/P715399

יש חברת נעליים שגיליתי אותה לפני שנתיים שלוש, קוראים לה Hub Footwear, יש לה נעלים נורא איכותיות, ונוחות.. וגם נראות טוב, וגם אופנתיות, וגם כאלה שאפשר ללבוש עם ג'נס, ואח''כ גם עם מכנס קצר.

בקיצור, לcasual אני רוכש רק אותן.

הן נמכרות במספר מועט של חנויות בארץ, ולא תראה אותן על כל אדם שני כי לא מכירים את המותג.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה כנו creative recreation לפי הלוגו בפנים הנעל.

דיברתי על הנעליים בשילוב עם צהוב, גם אתה ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אכן קריאיטיב.

ניתן למצוא דברים שלהם השופרא, בהונות, פקטורי ועוד כמה מקומות היום. המחירים סה"כ דומים גם לחו"ל ונעים בין350 ל500 לסניקרס גבוהות

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

האחרונה לא רעה

אגב את הרוקפורט שהעלתי פה, אין בארץ בכלל אז כנראה שאני אלך על חו"ל במיוחד לאור המחירים שלהם בארץ.

מה שכן מדדתי נעל של רוקפורט (נטולת כל עיצוב שעולה 900 ש"ח) ומשהו מוזר בסוליה כאילו יש איזו מדרגה בחלק הקדמי. אבל הנעל בכלליות נוחה ככה שאני כנראה בתור התחלה אלך על הרוקפורט מחו"ל ואולי בשביל לתסבך את עצמי אני אזמין עוד משהו קצת שונה בנוסף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יותר עצוב שהשטויות שאתה מדבר.

לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל תפתח את העיניים ותראה כל ערס מעפן הולך עם אדידס....

פעם הם לא היו קונים אדידס בכלל !

פורסם

מה זה משנה לך שכל ערס הולך עם אדידס? זה לא אומר שאתה לא יכול להנות מחברה טובה.

מה דעתך על חברת merrell?

http://www.merrell.com/US/en/Men-Footwear

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
יש חברת נעליים שגיליתי אותה לפני שנתיים שלוש, קוראים לה Hub Footwear, יש לה נעלים נורא איכותיות, ונוחות.. וגם נראות טוב, וגם אופנתיות, וגם כאלה שאפשר ללבוש עם ג'נס, ואח''כ גם עם מכנס קצר.

בקיצור, לcasual אני רוכש רק אותן.

הן נמכרות במספר מועט של חנויות בארץ, ולא תראה אותן על כל אדם שני כי לא מכירים את המותג.

יכול להיות שהן איכותיות ונוחות אבל ראבק כמה שהן מכוערות טילים !

פורסם

PROXIMA, יש דגמים שאני אסכים איתך שהם מכוערים. אבל יש חברה שכל הליין שלהם הוא שלמות היופי?

חוץ מזה, כל אחד וטעמו.

אני אוהב את הרוב, קו עיצובי צעיר, דינאמי, פרקטי, וכמובן.. נוחות.

עריכה - אולי הגזמתי עם ה'צעיר'.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

יש המלצה לאתר ששולח לארץ נעלי רוקפורט?

באתר היצרן אין אפשרות לשלוח לארץ ואני מנסה להימנע מחברת שילוח

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...