Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב) המלצה לנעליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך מושג באילו רשתות ניתן למצוא אותן בארץ?

אני רוצה למדוד נעל לפני שאני קונה אותה, ומסתמן שיש ל rockport אחלה דגמים מבחינת מראה אלגנטי בשילוב עם סולייה איכותית

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

רשת אוריגינלס שייכת לפקטורי 54. יש להם חנויות עודפים בהרצליה פיתוח.

אחת באוטלט סנטר והשניה בקניון ארנה (בטר פרייס).

ניתן למצוא רוקפורט יותר זולים.

אם כי אני אישית לא קונה רוקפורט יותר כי יש לא פחות טובים אבל יותר זולים.

גם שמתי לב שאחרי שאדידס קנו את ריבוק (ואת רוקפורט) הנוחות נפגעה.

פורסם

קאטרפילר והאש פפיס. האש פפיס במיוחד הסדרה G עשו קפיצה מבחינת נוחות.

GEOX היא מקבילה של רוקפורט ברמת מחירים אבל יותר איכותית לדעתי.

שני זוגות רוקפורט אחרונים שלי החזיקו שתי עונות עד שהתחילו לחרוק או להיראות בלויות.

לי יש לפחות 15עד 20 זוגות נעליים לחורף כמות יותר גדולה לקיץ. כלומר מדובר על נעילה של פעם בחודש בערך.

נעליים איכותיות בשימוש כזה יכולות להחזיק גם 10 שנים. אני בחיים לא זרקתי רוקפורט או טימברלנד. תמיד מסרתי אותם.

הפעם באמת זרקתי כי סוליות טורשן של אדידס לא מחזיקות כמו XDS של ריבוק שהיו קודם. הן גם פחות נוחות לטעמי.

• תוכן חדש...