Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב) המלצה לנעליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה? יש לך 19 דולר דרך מאסטופ ועוד מעמ אם זה 75+

יש באמזון תמיד קודים של 20% הנחה(אם תעשה סאבסקרייב לאופנה). יוצא ממש זול!

פורסם

השאלה אם חברת השילוח תחליט פתאום שהיא רוצה עוד תוספות כמו UPS למשל ואז יוצא לי עוד כמה מאות שקלים וזה כבר לא שווה את המאמץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
השאלה אם חברת השילוח תחליט פתאום שהיא רוצה עוד תוספות כמו UPS למשל ואז יוצא לי עוד כמה מאות שקלים וזה כבר לא שווה את המאמץ.

אם הנעליים עד 74.99 אתה תשלם 19 דולר וזהו. אם הם מעל 75 אתה משלם גם מע״מ ו2-3 דולר עמלת שחרור(הכל לחברת שילוח)

הם גובים לך עוד 2 דולר ביטוח על כל 100 דולר, מעגלים כל סכום מ100 למעלה. עולה 100 אז2 דולר, עולה 130 אז 4 דולר וכו וכו.

עכשיו צריך להגיע זוג של אסיקס מאמזון שעלו 120 והיה עליהם הנחה והם עלו 89. השתמשתי בקופון של 20% ויצא 72 דולר.

מחיר על הנעליים-72

מחיר משלוח- 19

זהו, 91 דולר לזוג נעליים שבארץ עלו 799.

הזמנתי לי כבר 9 זוגות, לאמא שלי ולאחותי עוד פעמיים, מעל 10 הזמנות ולא היתה שום בעיה.

פורסם

סקצ'רס יש לי כרגע, סוליה דקיקה ולא נוחה, מעבר לזה אחרי חצי שנה מתחילות להתפרק ואני אחד ששומר על הנעליים שלו.

בכל אופן באמזון אין את מה שאני רוצה במידה שלי ובנתיים רק באתר היצרן של רוקפורט יש אבל שם הנעל עולה 100 דולר (אולי אחפש קופון).

in the face

with a chair

פורסם
לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל תפתח את העיניים ותראה כל ערס מעפן הולך עם אדידס....

פעם הם לא היו קונים אדידס בכלל !

זה הופך את אדידס לחברה פחות טובה? שזה שיש דעות קדומות על אנשים ונעליים שהם נועלים אז אתה מפחד שיגידו שאתה הולך עם נעליים של ערס, מה אני אגד לך? עצוב קצת. אתה לא תקנה אם כל הערסים יקנו רנו רליאו, זה יהפוך לאוטו לא טוב? זה יהפוך /לסטיגמה מטומטמת נטו שלא באמת משנה משהו לישהו שמבין טיפה מהחיים שלו.

אגב, אתה גם לא הולך בגלל זה עם נייק, DC, דיזל וכיו"ב?

אני הולך עם אדידס, אני הולך מכנסיים בצבעים שרק "הומואים" הולכים איתם. אני הולך עם חולוצות של "היפסטרים" ומשקפיים של "צפונבונים" מה זה אומר עלי?

על הדרך, אני הולך עם מקטרונים של קלווין קליין, חולצות של BOSS/G-STAR RAW ונעלי מעצבים ספרדיות בעבודת יד. גם זה, אגב, לא אומר עלי כלום. אולי חוץ מהעובדה שאני אוהב ללבוש דבים יפים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני אמרתי שאדידס חברה פחות טובה? וואי איש,איזה חוסר בתקשורת! ההיפך הוא הנכון,אדידס היא החברה האהובה עליי

יותר מכל החברות.

אין לי בעיה עם עם DC והיו לי כאלה (בתקופה שאהבתי נעלי היפהופ) ואני פריק של אולסטאר.

פשוט הבעתי את דעתי לגבי הערסים שהתחילו לאהוב פתאום אדידס וזה מבעס אותי,מה לעשות.

פורסם

למה זה מבאס אותך? מה זה קושר? זה מה שהזוי לי. אין חוסר בתקשורת בכלל. הבנתי בדיוק למה התכוונת. הציטוט הזה:

בתקופה שאהבתי נעלי היפהופ

מחזיר אותי בדיוק לנקודה הקודמת שלי. WTF? די.סי. הם נעליים של היפהופ? כי איזה (ויסלח לי עמישראל) כושי וחצי הלכו איתם איזה קליפ? מעבר לעובדה שהם עוצבו כנעליים "יעודיות" לסקייטבורד (אגב, הרבה יותר ממותג עם אנשים כמו רוב דירדק), אני לא מבין את הקישור. אם קניה ווסט הולך עם חליפות של בריוני או וואטאבר, נעליים של לואי ויטון, זה הופך את זה למותג "ראפרי"?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

וגם לא שווה לקנות אם אתה לא רוצה לפשוט את הרגל. המגף הנוכחית שלי לא נמכר בחנות, המחיר שלו היה 250 דולר. לעומת זאת מגף אחר שהתענייתי בו וכן נמכר באוריג'ינלס היה תחת מחיר של 1400 שקל. המחיר בדולרים היה 140. אני לא רוצה לדעת איזה תג מחיר היו דוחפים ל250. לפחות 2000+.

6bafbeda0103b771fb0e3d54ac8e9564_best.jpg

פשוט תחכה, עזוב את העניין שתכף הבלאק פריידי אז יהיו הנחות, יש עכישו תקופה של הנחות לקראת החורף. שבוע שעבר היה ברוקפורט 25 אחוז על כל האתר. אני רשום לאתר אז אני מקבל את הפרומושנס חופשי. אם יהיה משהו אני אתן לך אותו, אין לי צורך בהם.

אתה מדבר על City Trails Sport Slip On? מה המידה ובאיזה צבע, אני אעזור לך לחפש.

פורסם
זה הופך את אדידס לחברה פחות טובה? שזה שיש דעות קדומות על אנשים ונעליים שהם נועלים אז אתה מפחד שיגידו שאתה הולך עם נעליים של ערס, מה אני אגד לך? עצוב קצת. אתה לא תקנה אם כל הערסים יקנו רנו רליאו, זה יהפוך לאוטו לא טוב? זה יהפוך /לסטיגמה מטומטמת נטו שלא באמת משנה משהו לישהו שמבין טיפה מהחיים שלו.

אגב, אתה גם לא הולך בגלל זה עם נייק, DC, דיזל וכיו"ב?

אני הולך עם אדידס, אני הולך מכנסיים בצבעים שרק "הומואים" הולכים איתם. אני הולך עם חולוצות של "היפסטרים" ומשקפיים של "צפונבונים" מה זה אומר עלי?

על הדרך, אני הולך עם מקטרונים של קלווין קליין, חולצות של BOSS/G-STAR RAW ונעלי מעצבים ספרדיות בעבודת יד. גם זה, אגב, לא אומר עלי כלום. אולי חוץ מהעובדה שאני אוהב ללבוש דבים יפים.

אני חייב לראות אותך, נראה לי אתה נראה פסיכודלי עם כל הקעקועים והבגדים הללו.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
וגם לא שווה לקנות אם אתה לא רוצה לפשוט את הרגל. המגף הנוכחית שלי לא נמכר בחנות, המחיר שלו היה 250 דולר. לעומת זאת מגף אחר שהתענייתי בו וכן נמכר באוריג'ינלס היה תחת מחיר של 1400 שקל. המחיר בדולרים היה 140. אני לא רוצה לדעת איזה תג מחיר היו דוחפים ל250. לפחות 2000+.

6bafbeda0103b771fb0e3d54ac8e9564_best.jpg

פשוט תחכה, עזוב את העניין שתכף הבלאק פריידי אז יהיו הנחות, יש עכישו תקופה של הנחות לקראת החורף. שבוע שעבר היה ברוקפורט 25 אחוז על כל האתר. אני רשום לאתר אז אני מקבל את הפרומושנס חופשי. אם יהיה משהו אני אתן לך אותו, אין לי צורך בהם.

אתה מדבר על City Trails Sport Slip On? מה המידה ובאיזה צבע, אני אעזור לך לחפש.

בארץ מדדתי נעל אחת שלהם, הייתי 42, לפי האתר שלהם 42 אירופאי זה 10 אמריקאי (מקווה שאני לא טועה).

אם ככה אז אני מחפש צבע שחור מידה 10 אמריקאית. השאלה מה כל הסיפור עם הרוחב שלהם, אולי אני אמדוד שוב בארץ לבדוק איזה רוחב אני בנעל שלהם?

http://www.rockport.com/City-Trails-Sport-Slip-On/ctsportslipon,default,pd.html

תודה על העזרה.

in the face

with a chair

פורסם

על הדרך, אני הולך עם מקטרונים של קלווין קליין, חולצות של BOSS/G-STAR RAW ונעלי מעצבים ספרדיות בעבודת יד.

איך אפשר לשים אותם באותה שורה ולהזכיר באותה נשימה?

• תוכן חדש...