Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב) המלצה לנעליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לקנות נעל באינטרנט.

זה בכלל לא קשור למידה.

הרי יש נעליים באותה מידה שנוחות ויש שלא...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש חברות שהסיכוי ליפול הוא קטן עד אפסי, מעבר לזה תמיד אפשר למדוד בארץ ולראות אם נוח.

בנוסף לזה, תסתכל על המחיר, נעל של 100 דולר עולה בארץ 900 ש"ח, גם אם אני מפספס במידה, תהיה בטוח שאני מוכר הנעל הזאת בארץ במחיר שהיא עלתה לי ככה שאני לא ממש מפסיד פה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל הכבוד שיש לך זמן להתעסק עם זה... (קניה, המתנה, מכירה)

יכול להיות שאני "רגיש" מדי לנושא הנוחות. ואילו אצלך הסיכוי לאי התאמה נמוך יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אוריגינלס מביאים מידות רחבות בחלק מהנעליים, הם לא אומרים אם זה רחב או לא אז שים לב בבירור כדי שלא יהיה לוחץ.

אני מידה 13, יש לי רגל די רחבה ואני יכול להסתדר עם כל 13, רק הבעיה היא כשיש מידרס עדיף שזה יהיה רחב ככל האפשר. לפני כשהזמנתי באינטרנט הייתי הולך עם נעלי ספורט לכל מקום, מה שהיה די מכוער. אוריגינלס הביאו נעליים די מבוגרות ונראיתי כמו זקן עם פחות 1200 שקל בבנק.

עם רוקפורט וטימברלנד וכל שאר החברות שמייצרות ברחב אני פשוט לא נופל, הבעיה לפעמים במגפיים ונעליים של חברות ״רגילות״ שלפעמים זה קצת צר, אבל מתרגלים וגם הנעל מעור או מעור הפוך אז המתרחבת, אבל מבחינת אורך אין בעיות. לפעמים צריך להתפשר בנוחות, מזל שיש מדרס שעוזר :)

פורסם
איך אפשר לשים אותם באותה שורה ולהזכיר באותה נשימה?

איזה קונטקסט? האדידס? כי אני לא פעם הולך עם מכנסיים מחוייטות, חולצות טי ומקטורן, זה נראה אש (לטעמי)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
למה זה מבאס אותך? מה זה קושר? זה מה שהזוי לי. אין חוסר בתקשורת בכלל. הבנתי בדיוק למה התכוונת. הציטוט הזה:

מחזיר אותי בדיוק לנקודה הקודמת שלי. WTF? די.סי. הם נעליים של היפהופ? כי איזה (ויסלח לי עמישראל) כושי וחצי הלכו איתם איזה קליפ? מעבר לעובדה שהם עוצבו כנעליים "יעודיות" לסקייטבורד (אגב, הרבה יותר ממותג עם אנשים כמו רוב דירדק), אני לא מבין את הקישור. אם קניה ווסט הולך עם חליפות של בריוני או וואטאבר, נעליים של לואי ויטון, זה הופך את זה למותג "ראפרי"?

DC שייכות יותר לנישה של היפהופ וסקייטבורד,וזו הסיבה שלא תראה ערסים הולכים עם DC, GLOBE, ZOO YORK וכו' .

חוץ מזה,

תנסה להיזכר בתקופה שמייקל ג'ורדן פירסם נייק אייר,מיד אחריו רצו כל העולם ואחותו לקנות את אותם נעליים. למה? כי הוא פירסם/לבש אותם. אין מה לעשות,אנשים בד"כ נמשכים למה ומי שבפירסום.

פורסם

גם אלגנט שמתאים לג'ינס וגם ליום יום:

http://www.ebay.com/itm/TOMMY-HILFIGER-CLAUD-MENS-SUEDE-CANVAS-FASHION-ATHLETIC-SHOES-SNEAKERS-TMCLAUD-/261063391655?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item3cc89739a7

יש לי 2 דגמים אחרים של טומי, ואלו ללא ספק הנעליים הכי נוחות שהיו לי ( כמובן שבלי השוואה לספורט )

לדעתי גם עם הסוף עונה שיש עכשיו אולי יש ב 30% הנחה בחנויות בקניונים.

פורסם
גם אלגנט שמתאים לג'ינס וגם ליום יום:

http://www.ebay.com/itm/TOMMY-HILFIGER-CLAUD-MENS-SUEDE-CANVAS-FASHION-ATHLETIC-SHOES-SNEAKERS-TMCLAUD-/261063391655?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item3cc89739a7

יש לי 2 דגמים אחרים של טומי, ואלו ללא ספק הנעליים הכי נוחות שהיו לי ( כמובן שבלי השוואה לספורט )

לדעתי גם עם הסוף עונה שיש עכשיו אולי יש ב 30% הנחה בחנויות בקניונים.

נעליים מאוד יפות.

אתה יודע אולי איפה מוכרים אותם בארץ ובאיזה מחיר?

פורסם

יש לי בארון נעליים משתי חברות שיכולות להתאים לך

1. Kenneth Cole - יש בהרצליה בקניון ארנה, המחיר לא זול אבל יש תמיד מבצעים שווים במיוחד בסוף עונה.

2. le coq sportif - שוב, זול זה לא אבל הנעליים נוחות מאוד והעיצוב בחלק גדול מהליין מתאים לדרישות שלך, חנות הדגל בשינקין ת"א.

פורסם

+1 לKeneth Cole

לחפש בסקאל עודפים בשפיים. פעם קניתי שם נעליים שלהם ב150 שהיו נוחות ועמידות ברמות מטורפות.

גם הסגנון של קו REACTION יקלע לטעמו של פותח שרשור, נראה לי.

פורסם

אני מחפש את הנעל של טימברלנד Men's Classic Oxford

לרכישה דרך האינטרנט

endless לא שולחים לארץ , כנ"ל באתר החברה

shoes.com לא מחזיקים את הדגם הנ"ל

עוד הצעות יתקבלו בברכה , תודה !

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...