Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב) המלצה לנעליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, נסה סניקרס - כפי שכבר אמרו לךל לפני.

יש לאסיקס סניקרס מאוד נוחות להליכה (אם אתה זוכר מה קניתי בטיול לאיטליה / גרמניה), ולאו דווקא בצבעים הזוים (ז"א יש גם בגוונים הזוים, אבל יש גם בגוונים נורמטיביים), והן בהחלט מתאימות גם ללבוש מהודר יותר.

אחרי שנים טובות עם נייק, פומה ואדידס - אין ספק שהן נופלות מהאסיקס בכל הקשור לנוחות. עולם אחר לחלוטין.

http://www.weare.de/asics-tiger-aaron-cv-schuhe-black-white-fid-12744.html

זה הדגם ברמת העקרון, יש אותו גם בגרסה גבוה יותר - וכמובן שלל צבעים וסוגי בד (עור / זמש / בד קנבס).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותר עצוב שהשטויות שאתה מדבר. ה"נחלתם של הערסים" אני יכול ללבוש כל דבר, חוץ ממכנסיים לבנים, זה מותר רק אם אתה בריביירה על היאכטה, ואני עדיין לא יהיה ערס. באמת, מה זו ההנפצה הזו. אם אני אלך עם חולצה מפוצצת נצנצים רק הופך אותי לחסר טעם, לא לערס.

תומר, אני עושה מסדר נעליים ומצלם . יהיו שם גם הסניקרס שלי.אתה מרוויח לראות דברים אחרים ואני מרוויח להשוויץ

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני חושב שהבעיה היא ביבואנים בארץ שמביאים דגמים מעטים מתוך הקלוקציה של היצרנים.

בגלל זה אני מחפש באתרים של היצרנים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מכיר נעליים שאפשר לצאת איתם גם באופן יומ יומי, גם למסעדה וגם עם מכנסיים קצרים. תצטרך להתפשר ולקנות 2 זוגות נעליים.

ובכלל, מקווה שאני לא בוטה מדי, אבל הדרך שלך שלא ללבוש נעלי מיינסטרים(אדידס, נייק וכו') היא בכך שאתה מנסה למצוא את הנעליים הכי מכוערות של מותגים איזוטרים בנישה הזאת?

בכנות, הדגם האחרון של הניו בלאנס שהבאת, גם אם היו משלמים לי, לא הייתי לובש דבר כזה.

פורסם
אני לא מכיר נעליים שאפשר לצאת איתם גם באופן יומ יומי, גם למסעדה וגם עם מכנסיים קצרים. תצטרך להתפשר ולקנות 2 זוגות נעליים.

ובכלל, מקווה שאני לא בוטה מדי, אבל הדרך שלך שלא ללבוש נעלי מיינסטרים(אדידס, נייק וכו') היא בכך שאתה מנסה למצוא את הנעליים הכי מכוערות של מותגים איזוטרים בנישה הזאת?

בכנות, הדגם האחרון של הניו בלאנס שהבאת, גם אם היו משלמים לי, לא הייתי לובש דבר כזה.

אני לא פוסל, אבל מה שיש לנייק ואדידס זה יותר ספורט ולא מדבר אלי כלכך. אני לא אוהב נעליים צבעוניות במיוחד.

הניו באלאנס האחרונות, כמו שכתבתי בגרסה הסגורה אולי היה נראה טוב יותר. בכל אופן אני לא מדבר כרגע על היופי, אלא על עניין הדו שימושיות. אני יודע שזה קצת בעייתי למצא אבל פה ושם יש דברים שכן מאפשרים.

אני פשוט לא אדם שקם בבוקר ומתחיל לבדוק איזו נעל מתאימה לאיזה ג'ינס שמתאים לאיזו חולצה. אני זורק עלי טריקו ג'ינס והנעל תתאים או לא אני בבעיה :) אין לי את הסבלנות של להתאים כי תמיד זה יוצא לי גרוע עוד יותר אז חבל על המאמץ.

העיקר החולצות של טורסו הולכות עם הכל :)

האמת שכן יש נעליים שטובות גם וגם, לרוב אלה נעלי נהיגה של פומה\אדידס בשילוב עם חברת צמיגים. נעליים לרוב מעור שחור נטולות כל מיני שטויות, אבל הנוחות קרש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם לי יש שריטה לנעליים, די עמוקה. כל קניה שלי נגמרת ב700 לפחות וזה קורה כל חודשיים שלושה.

אני מעיף נעליים כל שנה. אין דבר כזה.

אני לא הולך עם סניקרס, מסיבת נוחות. יש לי פלטפוס די קשה ומדרסים שתופסים מקום( הזכרתי כבר שאני מידה 48?)

אני מציע לך לשדרג את המראה ולקנות נעל גברית באמת, לפחות אחת

הקניות הבאות, אני אחכה לבלק פריידי כדי לקנות אותם(210/165 דולר בהתאמה כרגע)

http://tbl.imageg.net/graphics/product_images/pTBL1-11644807v275.jpg

http://i2.ztat.net/large/DI/11/2A/02/01/02/[email protected]

אין כמו איזה אוקספורד עם נגיעה ספורטיבית( כמו הטימברלנד החומות)

פורסם
ניתן למצוא אותם למכירה גם בארץ?

נראה לפי האתר שלהם שיש להם דברים מאוד נחמדים.

בחנויות של דיזל ופקטורי 54.

פורסם
שורה שניה, הנעליים השניות משמאל ושורה שלישית, הנעליים השניות מימין. ג'ינס, מכנסיים מחויטות, מכנסיים קצרות. fits them all

של איזו חברה הם?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...