Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידע על מספר הרישוי גלוי לכל - הרי כל מי שרואה את הרכב על הכביש או בחניה נחשף אליו. לכן כל עוד לא מפורסם מידע נוסף קשה לי לראות נזק לבעל הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך elians.

אני לא רוצה לצאת מניאק בגלל התשובה שלי, זהו תחביבי שמחזיק אותי בשמחת חיים תמידית, במקום שאני אהיה עוד בן אדם מדוכא עם מינוס בבנק, חובות, בלי נחת מילדים וכו'. לא נדבר על זה שאני מעדיף לעשות את זה מלהיות אלכוהוליסט או משהו דומה.

אני לא מכיר אותך וכל מה שנאמר למטה זה לא אישי נגדך. כל אחד היה מקבל את התשובה הזאת, כולל שירות בטחון שעצרו אותי כמה פעמים ויש מקרה על שמי בתחנת משטרה בדיזנגוף על צילום לוחיות ולא הייתה להם שום סמכות לדרוש ממני להפסיק לעשות זאת או לבקש למחוק תמונות שלא צולמו באזור הקריה. אחרי התיעצות עם עורך דין הוא הסביר לי ששום שופט לא יצדיק צילום באזור הקריה.

ברצוני להבהיר לך שאתה כרגע מבקש ממני להשמיד את הרכוש הפרטי שלי שזה התמונה שאני צילמתי וכדי להגיע לתמונה הזאת אני השקעתי מאמץ רב של רעב בזמן העבודה כדי לחסוך לעדשה יקרה פי כמה מהרכב שלי, מצלמה וזמן. נוריד את הריבים עם אישתי.

חוץ מפליקר אני מפרסם בעוד הרבה אתרי נישה של אוהבי לוחיות את התמונות שאני מצלם. אני אוהב את התמונות שלי, אני משקיע בתמונות שלי ואני אוהב את כמות הצפיות או לייקים או תגובות שהתמונות שלי מקבלות או לא מקבלות, זה כבר תלוי בתמונה.

ידוע לי דבר הבא, המרחק בין פרסום תמונה לנזק ממשי לבעל הרכב מסיבת פרסום התמונה ספציפית הוא גדול מאוד וזה שאתה רק חושש ולא מרגיש בנוח שהתמונה של רכב שלך נמצאת איפשהו ברחבי רשת זאת לא סיבה מספיקה בשביל שאני אתחיל להוריד תמונות של רכבים שאני צילמתי. זה כמו לא למכור לאיש סכין מטבח מתוך חשש שהסכין תהפוך לכלי רצח. אז כאן אנחנו רחוקים מרצח.

אינך יכול לדרוש זאת ממני. מה שאני עושה זה חוקי לגמרי עד שזה יפסיק להיות חוקי, אני לא הולך להפסיק לצלם ולפרסם את התמונות. זאת ההבהרה. המחיקה תתבצע רק על פי שיקול דעתי.

אני מקווה שלא תקח את זה קרוב ללב. אני לא מצטער כי אני לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד.

זאת תשובה יחידה בנושא מחיקת תמונות שאני צילמתי.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

אם הכל כל-כך גלוי ונגיש המודיעין הישראלי ישמח לאמת את פרטי הרכב ומיקומו.

תודה מראש...מח"א

GDR%20SA-6%20Resupply%20berlin%20est%201988.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אינך יכול לדרוש זאת ממני. מה שאני עושה זה חוקי לגמרי עד שזה יפסיק להיות חוקי, אני לא הולך להפסיק לצלם ולפרסם את התמונות

שוב אתה מדבר על החוקיות ושוב מנסים להסביר לך שנכון, אתה צודק וזה חוקי, אבל בכל זאת אדם מבקש ממך למחוק ואתה עם הראש בקיר... "לא מוחק"

אפשר לבקש ממך למחוק ולא לפרסם. זה שזה לא מעניין אותך ואתה מתעלם זה משהו אחר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שלום לך elians.

אני לא רוצה לצאת מניאק בגלל התשובה שלי, זהו תחביבי שמחזיק אותי בשמחת חיים תמידית, במקום שאני אהיה עוד בן אדם מדוכא עם מינוס בבנק, חובות, בלי נחת מילדים וכו'. לא נדבר על זה שאני מעדיף לעשות את זה מלהיות אלכוהוליסט או משהו דומה.

אני לא מכיר אותך וכל מה שנאמר למטה זה לא אישי נגדך. כל אחד היה מקבל את התשובה הזאת, כולל שירות בטחון שעצרו אותי כמה פעמים ויש מקרה על שמי בתחנת משטרה בדיזנגוף על צילום לוחיות ולא הייתה להם שום סמכות לדרוש ממני להפסיק לעשות זאת או לבקש למחוק תמונות שלא צולמו באזור הקריה. אחרי התיעצות עם עורך דין הוא הסביר לי ששום שופט לא יצדיק צילום באזור הקריה.

ברצוני להבהיר לך שאתה כרגע מבקש ממני להשמיד את הרכוש הפרטי שלי שזה התמונה שאני צילמתי וכדי להגיע לתמונה הזאת אני השקעתי מאמץ רב של רעב בזמן העבודה כדי לחסוך לעדשה יקרה פי כמה מהרכב שלי, מצלמה וזמן. נוריד את הריבים עם אישתי.

חוץ מפליקר אני מפרסם בעוד הרבה אתרי נישה של אוהבי לוחיות את התמונות שאני מצלם. אני אוהב את התמונות שלי, אני משקיע בתמונות שלי ואני אוהב את כמות הצפיות או לייקים או תגובות שהתמונות שלי מקבלות או לא מקבלות, זה כבר תלוי בתמונה.

ידוע לי דבר הבא, המרחק בין פרסום תמונה לנזק ממשי לבעל הרכב מסיבת פרסום התמונה ספציפית הוא גדול מאוד וזה שאתה רק חושש ולא מרגיש בנוח שהתמונה של רכב שלך נמצאת איפשהו ברחבי רשת זאת לא סיבה מספיקה בשביל שאני אתחיל להוריד תמונות של רכבים שאני צילמתי. זה כמו לא למכור לאיש סכין מטבח מתוך חשש שהסכין תהפוך לכלי רצח. אז כאן אנחנו רחוקים מרצח.

אינך יכול לדרוש זאת ממני. מה שאני עושה זה חוקי לגמרי עד שזה יפסיק להיות חוקי, אני לא הולך להפסיק לצלם ולפרסם את התמונות. זאת ההבהרה. המחיקה תתבצע רק על פי שיקול דעתי.

אני מקווה שלא תקח את זה קרוב ללב. אני לא מצטער כי אני לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד.

זאת תשובה יחידה בנושא מחיקת תמונות שאני צילמתי.

תקשיב חבוב ,

קודם כל הגישה התוקפת שלך מעידה כי אתה מודע שאתה מבצע משהו שאיך לומר בעדינות , גורם לאנשים לנוע בחוסר נוחות במקום מושבם, יכול להיות שזה חוקי , יכול להיות שזה לא מזיק (אחרי הכל זה צילום) אבל יש גם עניין של מוסר עצמי.

בין אם זה מצולם במקום ציבורי , זה עדיין רכוש של אנשים, זה שמפה אתה מוציא את התחביב שלך וזה מה שגורם לך אושר - אדרבא , מי כמוני יבין אותך בהיותי בעצמי צלם כבר כעשור, אני גם מצלם, אני גם נהנה מזה וזו בהחלט התרפייה שלי, אבל אספר לך סיפור קצר.

בעבר הלא רחוק, צילמתי עבור אתר חדשות די גדול פה בישראל, סביר להניח שעדיין תראה עבודות שלי ותמונות שעד היום משתמשים בהם ואיך אמרת.. זה התחביב שלך? גם שלי לראות את התגובות לטובה וגם לרעה.

היה מקרה מאוד מצער של תאונת דרכים קטלנית (לצערי הרב) לה הייתי עד ובמסגרת תחביבי , שלפתי את מצלמתי (הלא כל כך זולה) עם העדשה האימתנית (שעולה בערך כמו הרכב שלי) והתחלתי לתעד, מה לומר - תמונות מעולות יצאו לי מהזירה המזעזעת הזאת ברמה שאתה לא יכול לדמיין, אני אפילו יכול להגיד שהתמונות שהזירה סיפקה לי היו אולי מבין הטובות שלי אי פעם. כבר בראשי דמיינתי את התגובות, ההתפעלות מהתמונות ומצד שני את הזעזוע שאצליח להעביר לצופים ישירות מהזירה באמצעות הצילומים שלי. לא עבר זמן רב ושדרתי את התמונות מהזירה ישירות לשולחן העורך והתמונות פורסמו במלואן, מה לומר- תגובות מטורפות ! לחיוב וגם לשלילה, התחביב שלי שהפך גם לעיסוק חלקי מצד אחד שימח אותי וסיפק אותי על תוצאות כה מופלאות, אך הכל נעלם בשיחת טלפון אחת - בה התברר כי קרוב משפחה של הקורבן ראה את התמונות וזיהה את רכבו של קרובו בטרם נודע לו.

לעומתך, לא פרסמתי שום לוחית רישוי מזהה, בטח לא דחפתי את העדשה שלי לרכב ברמה של לזהות פריטים אישיים של הבעלים, אבל הרכב זוהה.

אותו קרוב, ביקש ממני , להוריד את התמונות, פשוט כי לא נעים לו לראות אותן, יכולתי לבוא לו בגישה מנייאקית ולהגיד , זו העבודה שלי זה העיסוק ואין מה לעשות זה פורסם, אבל - עצם המוסר העצמי שלי הודיע לו שבאופן חריג אני מורה להוריד את התמונות הקשות, לאחר מכן טלפון מהיר לעורך, הסברתי את המהות - הבהרתי לו שאני מוותר על התמלוגים שהיו אמורים להגיע לידי (ולממן את הדלק, התחזוקה והציוד של הצילום היקר שלי) - אך שיוריד את התמונות מהסיבות שספרתי לו.

אז היו תמונות אחרות שצילמתי , וגם הם היו טובות לא פחות ותמונות אחרות שזכיתי לקבל עליהם את התגמול הנדרש והכל בסדר.

מה שאני מנסה להגיד לך מר אוסף צילומי לוחיות זיהוי , שלפעמים - גם בשביל התחביב שלך והאוסף הנהדר שלך, עדיין צריך להיות מוסר, אופן דיבור קצת יותר שירותי ונעים מאשר ההודעה שכתבת פה.

צילום זה עולם יפה, זה עולם מופלא , המצלמה יכולה לעשות דברים מופלאים וגם הפוך מזה. שאני מצלם , לפעמים קורה שיש כאלו שנכנסו לי לפריים, ולא תמיד הם אוהבים את זה אז מוחקים , עורכים או לא יודע מה. הכי חשוב זה להתחשב. לא כולם אוהבים את הצילום כמונו ולא יבינו את המהות של זה, לכן נדרש מאיתנו המינימום וזה להתחשב.

ואם ביקשתי ממך , למחוק תמונה אחת מיני אלפים שצילמת, אתה יכול לבחור להיות נחמד ולמחוק, ה3.5 מגה לתמונה לא יעשו אותך מליונר , לא יגרעו ממך אושר , לא יעשו לך ריב עם אשתך ולא כלום. במקסימום עשית לי קצת טוב.

מודה לך מראש. לכאן או לכאן.

נ.ב ככה בנינו , המספר של הרכב שלי שפורסם אצלך, ממש לא יפה , אפילו רחוק מזה , מילא אם היית תופס את הרכב הקודם שלי (שהיה בעל מספר יפייפה) , אבל פה אני אפילו לא רואה סיבה למה. לי לקח חודשיים לזכור את המספר שלי (ויש לי זכרון נפלא למספרים ארוכים)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
תקשיב חבוב ,

קודם כל הגישה התוקפת שלך מעידה כי אתה מודע שאתה מבצע משהו שאיך לומר בעדינות , גורם לאנשים לנוע בחוסר נוחות במקום מושבם, יכול להיות שזה חוקי , יכול להיות שזה לא מזיק (אחרי הכל זה צילום) אבל יש גם עניין של מוסר עצמי.

בין אם זה מצולם במקום ציבורי , זה עדיין רכוש של אנשים, זה שמפה אתה מוציא את התחביב שלך וזה מה שגורם לך אושר - אדרבא , מי כמוני יבין אותך בהיותי בעצמי צלם כבר כעשור, אני גם מצלם, אני גם נהנה מזה וזו בהחלט התרפייה שלי, אבל אספר לך סיפור קצר.

בעבר הלא רחוק, צילמתי עבור אתר חדשות די גדול פה בישראל, סביר להניח שעדיין תראה עבודות שלי ותמונות שעד היום משתמשים בהם ואיך אמרת.. זה התחביב שלך? גם שלי לראות את התגובות לטובה וגם לרעה.

היה מקרה מאוד מצער של תאונת דרכים קטלנית (לצערי הרב) לה הייתי עד ובמסגרת תחביבי , שלפתי את מצלמתי (הלא כל כך זולה) עם העדשה האימתנית (שעולה בערך כמו הרכב שלי) והתחלתי לתעד, מה לומר - תמונות מעולות יצאו לי מהזירה המזעזעת הזאת ברמה שאתה לא יכול לדמיין, אני אפילו יכול להגיד שהתמונות שהזירה סיפקה לי היו אולי מבין הטובות שלי אי פעם. כבר בראשי דמיינתי את התגובות, ההתפעלות מהתמונות ומצד שני את הזעזוע שאצליח להעביר לצופים ישירות מהזירה באמצעות הצילומים שלי. לא עבר זמן רב ושדרתי את התמונות מהזירה ישירות לשולחן העורך והתמונות פורסמו במלואן, מה לומר- תגובות מטורפות ! לחיוב וגם לשלילה, התחביב שלי שהפך גם לעיסוק חלקי מצד אחד שימח אותי וסיפק אותי על תוצאות כה מופלאות, אך הכל נעלם בשיחת טלפון אחת - בה התברר כי קרוב משפחה של הקורבן ראה את התמונות וזיהה את רכבו של קרובו בטרם נודע לו.

לעומתך, לא פרסמתי שום לוחית רישוי מזהה, בטח לא דחפתי את העדשה שלי לרכב ברמה של לזהות פריטים אישיים של הבעלים, אבל הרכב זוהה.

אותו קרוב, ביקש ממני , להוריד את התמונות, פשוט כי לא נעים לו לראות אותן, יכולתי לבוא לו בגישה מנייאקית ולהגיד , זו העבודה שלי זה העיסוק ואין מה לעשות זה פורסם, אבל - עצם המוסר העצמי שלי הודיע לו שבאופן חריג אני מורה להוריד את התמונות הקשות, לאחר מכן טלפון מהיר לעורך, הסברתי את המהות - הבהרתי לו שאני מוותר על התמלוגים שהיו אמורים להגיע לידי (ולממן את הדלק, התחזוקה והציוד של הצילום היקר שלי) - אך שיוריד את התמונות מהסיבות שספרתי לו.

אז היו תמונות אחרות שצילמתי , וגם הם היו טובות לא פחות ותמונות אחרות שזכיתי לקבל עליהם את התגמול הנדרש והכל בסדר.

מה שאני מנסה להגיד לך מר אוסף צילומי לוחיות זיהוי , שלפעמים - גם בשביל התחביב שלך והאוסף הנהדר שלך, עדיין צריך להיות מוסר, אופן דיבור קצת יותר שירותי ונעים מאשר ההודעה שכתבת פה.

צילום זה עולם יפה, זה עולם מופלא , המצלמה יכולה לעשות דברים מופלאים וגם הפוך מזה. שאני מצלם , לפעמים קורה שיש כאלו שנכנסו לי לפריים, ולא תמיד הם אוהבים את זה אז מוחקים , עורכים או לא יודע מה. הכי חשוב זה להתחשב. לא כולם אוהבים את הצילום כמונו ולא יבינו את המהות של זה, לכן נדרש מאיתנו המינימום וזה להתחשב.

ואם ביקשתי ממך , למחוק תמונה אחת מיני אלפים שצילמת, אתה יכול לבחור להיות נחמד ולמחוק, ה3.5 מגה לתמונה לא יעשו אותך מליונר , לא יגרעו ממך אושר , לא יעשו לך ריב עם אשתך ולא כלום. במקסימום עשית לי קצת טוב.

מודה לך מראש. לכאן או לכאן.

נ.ב ככה בנינו , המספר של הרכב שלי שפורסם אצלך, ממש לא יפה , אפילו רחוק מזה , מילא אם היית תופס את הרכב הקודם שלי (שהיה בעל מספר יפייפה) , אבל פה אני אפילו לא רואה סיבה למה. לי לקח חודשיים לזכור את המספר שלי (ויש לי זכרון נפלא למספרים ארוכים)

אני מבין אותך. ניסיתי להסביר את עצמי כמה שיותר בעדינות, אני רואה שלא הצלחתי, נכון הייתה אצלי בתשובה כמות מסויימת של תוקפנות כי מצד אחד אני לא אבין לעולם אנשים שחוששים מתמונה של רכב שלהם בחשבון נידח של פליקר.

אתה טוען שהמספר שלך לא יפה ואתה לא רואה סיבה שתהיה לי אותה.

יש מספרים שחשובים לי מאוד:

אני אתן דוגמא לתבניות

6666666

6666661

6666623

3210123 - מספרי מראה

6600660 - מספרים דו ספרתיים

6000050

9988866 - סטרובוגראמות

5505657 - סדרה של מספר דו ספרתי

1234578 - רצפים של מינימום 5 ספרות

6406464

את אלה למעלה אני לא אמחק. אם המספר שלך לא נכנס לאף מהקטגוריות אין שום בעיה.

ובנוסף המקרה שלי רחוק ממקרה שלך שסיפרת. ואני מבטיח לך שאם היה אותו מקרה לא הייתי חושב פעמיים והייתי מוחק, אבל כרגע זה לא אותו מקרה. אני מצלם גם תאונות כשאני רואה, ואתה יכול לראות שאין אף תמונה של תאונה אצלי בחשבון.

אז בוא נגיד השוואות מוסר כאן לא באותן רמות.

מצד שני, אף אחד לא מעוניין ברכב שלך, אף אחד לא היה מזהה את הרכב שלך, אולי מכמה קרובי משפחה שלך, אתה התחלת לחשוש רק כי אתה היחיד שמחזיק במידע המקשר בינך לרכב. תשלח לי קישור לתמונה בבקשה.

פורסם

אני מכיר את הבחור, הוא תצפיתן של ''לוחיות מיוחדות'' יש לו אפילו קבוצה בפייסבוק של זה. הוא בסך הכל מצלם, הוא לא עושה עם זה משהו רע.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

קח בחשבון שאנשים יכולים להעתיק את מספר הרישוי של אותו רכב, מה שנקרא "לשכפל רכב"

ובמקרה הטוב, ליסוע "חינם" בכבישי אגרה, במקרה הרע, יעשה עם הרכב עבירה פלילית, ואז הבעלים

עלול למצוא את עצמו מאחורי סורג ובריח על פשע שלא ביצע, - אפילו 12 שעות מעצר שווא של אדם לא

שוות את התחביב שלך, - יותר קל להעתיק מספר בתמונה מאשר מרכב נוסע, בתמונות אפשר גם לשים

לב לפרטים הקטנים ברכב, מה שיקל על "שיכפול" יותר מדוייק!,

יש לזה השלכות ידידי, גם אני אוהב לצלם רכבים, (במצלמה של 500 ש"ח אומנם)

אך אני לא מעלה שום תמונה לאינטרנט, ובכלל לא מצלם ללא אישור הבעלים!

"מה ששוא עליך - אל תעשה לחברך" אני לא רוצה שיצלמו את רכבי ללא רשות,

לכן אני לא מצלם את של אחרים!

קח בחשבון שרכבי שטח עם שיפורים בולטים (לא צפיתי בכל הגלריה, אפילו לא ברבע)

יובילו את משטרת התנועה להטריד את בעליהם, למרות שהכל מאושר ברשיונות, - על מצפונך!

אוהב לצלם? שמור את זה לעצמך, ואל תפיץ ברחבי האינטרנט, כי מהרגע שפרסמת תמונה זה בלתי נשלט,

מה שכן, יאמר לזכותך, ראיתי בגלריה שלך את הסובארו הראשונה שלי! העלת בי זכרונות נוסטאלגיים!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אם הכל כל-כך גלוי ונגיש המודיעין הישראלי ישמח לאמת את פרטי הרכב ומיקומו.

תודה מראש...מח"א

רכב "מנה שנייה" (לא משגר, מטעין את הטילים למשגר) של SA6 ממזרח ברלין, 1988, אספנות אמיתית. נגרט מזמן.

:turn-l:
פורסם
אני לא מבין מה הבעיה בלצלם ולפרסם לוחיות רישוי, שהן גם ככה גלויות לכולם ברחוב

גם אני :)

פורסם

בתור בעלים של רכב ששוכפל, אני מעדיף שהרכב שלי לא יופיע ברשת עם הלוחית רישוי שלו.

למזער את הסיכוי זה הכל

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...