Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי מזה פטיש ללוחיות רישוי?

כן. לצערי אני לא יכול להסביר אותו, או שיש לך אותו מילדות או שאין לך אותו.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מישהו פונה אליך ומבקש להוריד, אז תוריד, אתה מעצבן הרבה אנשים.

בזמנו היה צלם באצטדיון רמת גן שלא צינזר לוחיות רישוי גם אחרי שביקשו ממנו 100 פעם והעלה לרשת.

מפגש אחד שברו לו את המצלמה (מלא כסף) על הראש (מלא תפרים).

סיפור אישי,

במכון טסטים היו מוכנים להכין לי לוחית עם איזה מספר שאני רק רוצה תמורת מנה פלאפל ושתיה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בזמנו היה צלם באצטדיון רמת גן שלא צינזר לוחיות רישוי גם אחרי שביקשו ממנו 100 פעם והעלה לרשת.

סיפור אישי,

במכון טסטים היו מוכנים להכין לי לוחית עם איזה מספר שאני רק רוצה תמורת מנה פלאפל ושתיה.

אני רואה כאן איומים? אתה מתכוון למשהו? אתה היית בין אלה ששברו לו את המצלמה? אתה ראית שעשו לו את זה ולא הזעקת משטרה? אתה מכיר את אלה שעשו את זה והם עדיין לא שילמו על מעשיהם? הם מהפורום? הרי אתה יודע שיש פתרון לאלימות פיזית.

האם אפשר לראות בתגובה שלך הצהרה שאתה תומך באלימות נגד צלם שמצלם ומפרסם לוחיות רישוי, שלא היית מזעיק עזרה

אם היית רואה איך שוברים לי מצלמה על הראש והיית מסתיר את אלה שכן עשו כך למרות היית יודע מי הם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי מדובר בבחור לא מזיק עם תחביב קצת שונה, זה הכל. הרי המספר גלוי לכל והמכוניות מצולמות על הכביש בנסיעה.

אם התמונות היו מראות את המכוניות בחנית הבית של בעל הרכב ובתיאור התמונה רשום שם הישוב זה כבר סיפור שונה לגמרי וכאלה תמונות צריך להוריד מיד!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מאיים? אתה אחרון האנשים שמדאיגים אותי כרגע.

ולא אני לא הכרתי אותם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
Vertigo,

אם אני עכשיו אגיד את אותו דבר, לגבי דרישת מחיקה בשרשור הזה (אגב מחקתי את כל הסט שבו היה רכבו של ELIANS, כי באמת המספרים שתפסתי בשיטת גלאי תנועה לא היו יפים) אז היו עושים לי פה לינץ' וירטואלי אני לא רוצה לדמיין אפילו.

מעבר להכל , בדקתי את העניין, התמונה עדיין קיימת בחשבון שלך, תוכל לבדוק זאת?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

סיפור אישי,

אני מסכים איתך, אם הוא היה מצלם את הרכב שלי ללא רשותי סביר להניח

שהמצלמה שלו הייתה הופכת להיות קישוט באקווריום שלי, וזה לא לפני שהיא

הייתה טועמת לגימה ממי רדיאטור רותחים,

אבל אני עוד עדין,

לא הייתי מציע לו לצלם את הרכב של הפסיכי הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=zucnqSohfX8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
Vertigo,

אם אני עכשיו אגיד את אותו דבר, לגבי דרישת מחיקה בשרשור הזה (אגב מחקתי את כל הסט שבו היה רכבו של ELIANS, כי באמת המספרים שתפסתי בשיטת גלאי תנועה לא היו יפים) אז היו עושים לי פה לינץ' וירטואלי אני לא רוצה לדמיין אפילו.

מעבר להכל , בדקתי את העניין, התמונה עדיין קיימת בחשבון שלך, תוכל לבדוק זאת?

צודק, כנראה מחקתי רק את הסט בלבד. עכשיו גם התמונות.

תוודא בבקשה.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3562466&postcount=282

rOOmUSh, אתה עקשן ומעצבן, חבל שאתה ממשיך עם מדיניות הראש בקיר :evil:

לצערינו יש בארץ הרבה אנשים כמוך, שנוקטים בגישה של "כל עוד מה שאני עושה זה חוקי אז לא מעניין אותי"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מעבר לחוק היבש יש קארמה ו״מחווה של רצון טוב״,

אם כולנו היינו מתנהגים רק לפי מה שחוקי או לא בלי התחשבות בסיסית בזולת או בחברה, היה פה כאוס מוחלט.

אם אדם ספציפי מבקש ממך להוריד תמונה של רכבו, מה הבעיה שלך לעשות את זה?

הרי מספיקה פעם שתיפול על האדם הלא נכון שיגלה איפה אתה גר או בשעת מעשה בכביש

וזה יכול להסתיים בצורה מכוערת.

ממליץ לך בצורה הכי ידידותית שיש להתחיל להתנהג כמישהו שחי בחברה ולא ראש קטן.

פורסם

חברי פורום יקרים, תתעוררו, אתם ב2012, עידן האינטרנט ועידן הפייסבוק.

אתם רוצים להחביא משהו ? תעשו את זה לבד ובשרותים, אם לא אז זה יהיה בפומבי.

תראו מה קרה לאשת הנסיך הבריטי.

אם לכם שום זכות לדרוש לא לפרסם משהו, אלא אם זה לא חוקי כמובן.

אם משהו אחד לא יפרסם, אז יש עוד 10 ילדים עם סמארטפון שכן יפרסמו תמונות של רכביכם המיוחד עם המספר.

פורסם
Vertigo,

.

מצוטט אותך "יש מספיק מאגרים וגישות של אנשים לשם ע"מ להוציא כל פיסת קשר לרכב, מידע, אינפורמציה על הימצאות הרכב ובעליו וכו'."

אז לא צריך אותי. אני שולי בעניין הזה של תאגידים שאוספים מידע. תאמין לי אני לא שווה מילה אחת בשרשור הזה, כי יש אנשים הרבה יותר מקצועיים ממני שאוספים את המידע הזה ויש הרבה קומבינטורים שאם רוצים אז יכולים לגשת למידע הזה - מי שרוצה לבצע פשע, יבצע אותו בלעדיי. יש בעיה אחת, אני פה ואפשר לדבר איתי, להטיף לי מוסר ולעשות לי באן והתראות, כי אני פה, אני לא תאגיד.

בוא נראה, אם אני עכשיו מתכנן לגנוב רכב ואני יודע שיש לי גישה לפרטים לפי מס' רכב, מה יהיה לי יותר פשוט? להסתובב ברכבי הארץ ולחפש איזה רכב נדיר או משופץ? או פשוט להכנס לגלריה שלך ופשוט לעשות "אן דן דינו"?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
כן שכפלו לוחית רישוי, גנבו רכב כמו שלי ונסעו, ביצעו עבירות.

זייפו רשיונות, הזדהו בתור הבעלים של הרכב וכו..

לא חסר חולרות, לא צריך לעזור להם לקבל מידע.

מפרסם התמונות לא יודע איזה כאב ראש הוא יכול לגרום לאנשים בחשיפה של הלוחית רישוי שלהם ברשת.

הסיכוי תמיד קיים, הוא רק מגדיל אותו

*פתחתי פעם נושא עם יותר פרוט אם בא לחפש..

נו באמת...

ומה הסיכוי שדבר כזה יקרה והאם צריך בשביל זה להיכנס לאינטרנט או שניתן פשוט להסתובב ברחוב ולמצוא רכב מתאים מבין מאות אלפי (אם לא מיליוני) הרכבים שנוסעים עם לוחית גלויה ברחוב. כמה רכבים גנובים נראה לכם שמתסובבים עם לוחית משוכפלת? אני בטוח שמדובר בתופעה זניחה מאוד.

תראו, אני לא מבין מה הפטיש בלצלם לוחיות, אך באותה מידה אני ממש לא מבין את הרתיעה של כולם מלחשוף את מס' הרישוי שגם ככה הוא חשוף ברחוב. באיזה שטויות אתם מתעסקים

• תוכן חדש...