Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נראה, אם אני עכשיו מתכנן לגנוב רכב ואני יודע שיש לי גישה לפרטים לפי מס' רכב, מה יהיה לי יותר פשוט? להסתובב ברכבי הארץ ולחפש איזה רכב נדיר או משופץ? או פשוט להכנס לגלריה שלך ופשוט לעשות "אן דן דינו"?

התמונות לא מקושרות למיקום. אם יש לך גישה למאגר שיתן לך את הכתובת של הרכב לפי מספר, אתה לא צריך אותי.

שם אתה יכול לראות כתובת וטסט אחרון. יש לך טסט אחרון של רכב לוחית 6 ספרות לפני חודש, קרוב לוודאי הרכב במצב טוב.

כנראה ששם יש לך גם כתובת - לך תהנה.

מקרה מקביל לתמונות שלי - בא גנב לראות את הרכבים בהיכל נוקיה. הוא יכול להתרשם גם מהמצב וגם לעקוב אחרי הרכב.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמשיך להנות מהתחביב שלך, מתנגדים תמיד יהיו, צריך לדעת להסתדר איתם.

אנשים שמאיימים לרוב רק יאיימו, אין צורך בכלל לפזול לכיוון בריוני מקלדת.

תמשיך להנות במה שאתה עושה, אני מחזק.

אגב, הצדיקים בשרשור, לפני שאתם פותחים פה, תבדקו שאתם לא העלתם לשרשור המדובר תמונות עם מס' רישוי מיוחד..

נ.ב

לדעתך, המס' 48-188-70, נחשב למיוחד? :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
תמשיך להנות מהתחביב שלך, מתנגדים תמיד יהיו, צריך לדעת להסתדר איתם.

אנשים שמאיימים לרוב רק יאיימו, אין צורך בכלל לפזול לכיוון בריוני מקלדת.

תמשיך להנות במה שאתה עושה, אני מחזק.

אגב, הצדיקים בשרשור, לפני שאתם פותחים פה, תבדקו שאתם לא העלתם לשרשור המדובר תמונות עם מס' רישוי מיוחד..

נ.ב

לדעתך, המס' 48-188-70, נחשב למיוחד? :-P

תודה לך! :)

לא, מספר לא מיוחד.

פורסם

אחרי שקראתי את טיעוני הבעד והנגד, אני מתקשה לראות פגיעה וחדירה לפרטיות מצילום של לוחית רישוי ושיתוף התמונות עם הציבור הרחב.

מאידך גיסא, גם במרחב הציבורי ורושת הרבים קיימת זכות לפרטיות אך ההבחנה איננה ברורה ותלויה בנסיבות המקרה.

דעתי האישית, שכל אדם רשאי לפעול ללא תנאי כל עוד איננו מפר את החוק ואינו מפריע לזולת.

אבל, אם מעשה הצילום כל-כך מפריע לפלוני אלמוני, הייתי שוקל להסיר את הצילום הספציפי הזה כמחווה של רצון טוב בין בני אדם.

בכל זאת, יום הכיפורים קרב ובא, למה להתגרות בבורא עולם?

תעשה מעשה טוב ורק תרוויח מזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אחרי שקראתי את טיעוני הבעד והנגד, אני מתקשה לראות פגיעה וחדירה לפרטיות מצילום של לוחית רישוי ושיתוף התמונות עם הציבור הרחב.

מאידך גיסא, גם במרחב הציבורי ורושת הרבים קיימת זכות לפרטיות אך ההבחנה איננה ברורה ותלויה בנסיבות המקרה.

דעתי האישית, שכל אדם רשאי לפעול ללא תנאי כל עוד איננו מפר את החוק ואינו מפריע לזולת.

אבל, אם מעשה הצילום כל-כך מפריע לפלוני אלמוני, הייתי שוקל להסיר את הצילום הספציפי הזה כמחווה של רצון טוב בין בני אדם.

בכל זאת, יום הכיפורים קרב ובא, למה להתגרות בבורא עולם?

תעשה מעשה טוב ורק תרוויח מזה.

המעשה נעשה - התמונה הוסרה.

פורסם
כשאתה אומר שיש לך פטיש ללוחיות רישוי, אתה מתכוון שאתה מתגרה מינית מהאקט?

אני שואל ברצינות.

לא, זה כמו פטיש איסוף דגמי רכבים, אתה בא, אוהב דגם, קונה אותו, נהנה מזה שיש לך אותו וכל הנלווה.

זה יותר התרגשות מלראות מראה נדיר. לוחית לא יפה לא מרגשת אותי.

התרגשתי מאוד כשצילמתי לוחית עם טעות במספר, עם סדרה 78 שצילמתי לפני שנתיים, כשצילמתי סדרה 12 לפני כמה שבועות.

רכב עם שתי לוחיות גרמניות שונות, כל פעם כשאני רואה רכב עם מספר כמו של רכב שלי אבל סדרה שונה וכו'

פורסם

כפי שנרשם בעבר, בקלות יחסית ניתן לאתר כתובת של רכב מסויים לפי מספר הרישוי.

הנושא בעייתי בפרט לרכבי אספנות - רק השבוע פורסם בפורום שנגנבו עוד 2 חיפושיות מבעליהן.

פורסם
לא, זה כמו פטיש איסוף דגמי רכבים, אתה בא, אוהב דגם, קונה אותו, נהנה מזה שיש לך אותו וכל הנלווה.

זה יותר התרגשות מלראות מראה נדיר. לוחית לא יפה לא מרגשת אותי.

התרגשתי מאוד כשצילמתי לוחית עם טעות במספר, עם סדרה 78 שצילמתי לפני שנתיים, כשצילמתי סדרה 12 לפני כמה שבועות.

רכב עם שתי לוחיות גרמניות שונות, כל פעם כשאני רואה רכב עם מספר כמו של רכב שלי אבל סדרה שונה וכו'

אם ככה אז תהנה. כמובן בגבולות המותר ובגבולות הכבוד בין היצורים המתהלכים בינינו.

פורסם

rOOmUSh, אני מבין אותך ואת התחביב שלך, והאמת שאין בכך כל פסול.

אבל, במקרה של רכבים נדירים יותר/אספנות, זה קצת שונה, כיוון שמישהו

שחפץ ברכב כזה פשוט עובר על מאגר התמונות שלך, ומחפש מספר רכב,

ממנו הוא מגיע דיי בקלות למיקום הרכב.

נכון שתמיד יש דרכים אחרות להגיע לזה, אבל מה יותר פשוט מלשבת מול

המחשב ולעשות בדיקה כזו?

פורסם

אני לא מבין למה אתם מתרעמים ורועשים דווקא בגלל לוחית רישוי בתמונה?

למה אתם לא מתלוננים ומתרעמים על כל תמונות הבתים שלכם באתרי המפות? אותו העיקרון.

מבחינה חוקית, כל מה שנמצא לעיני הציבור, הציבור רשאי לצלם ולעשות עם התמונה ככל העולה על רוחו, בדיוק כמו לראות וללכת לספר לחבר'ה.

פורסם
אני לא מבין למה אתם מתרעמים ורועשים דווקא בגלל לוחית רישוי בתמונה?

למה אתם לא מתלוננים ומתרעמים על כל תמונות הבתים שלכם באתרי המפות? אותו העיקרון.

מבחינה חוקית, כל מה שנמצא לעיני הציבור, הציבור רשאי לצלם ולעשות עם התמונה ככל העולה על רוחו, בדיוק כמו לראות וללכת לספר לחבר'ה.

למה?

כי את הבית אי אפשר לבוא ופשוט לקחת,

זה שיש לבנאדם כתובת לא אומר שהוא כבר יכול להיות גנב לך את המפתחות לבית.

אבל כשיש למישהו לוחית רישוי של רכב אחר הוא יכול לגנוב לו את המספר, וכמו שאמרו לפני טובים ורק אחדים לצערי...

לא חסר אנשים כאלה במדינה הזאת.

לפני כמה שנתיים שלוש אני עכשיו נזכר ראיתי תמונה מתוך כתבה שמישהו לא רצה לשלם אגרת רישוי אז הוא קנה כמה אופנועים ושם לכל ה6 את אותו לוחית, וניסה לחסוך ככה כסף. מילא זה... מה בדבר מבצעי עבירות תנועה?

היית רוצה לקבל דו"ח על משהו שלא עשית? ולך תוכיח...

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...