Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההבדל בין מחסום לערצ"ב אתה יודע?

מה כוללת ערכת מחסום, אתה יודע?

מה יש בבגאז' של ניידת, מלבד ערכת מחסום, אתה יודע?

לא...

עדיף לא לקבוע נחרצות עובדות בדברים שאין לך מושג בהם.

נ.ב. לא נראה לי שאלטרנטור של פונטו יכול לעבוד עם מחשב, קשר, גשר תאורה, כריזה במקביל לפעולת מזגן ונסיעה בתנאים קשים במיוחד.

תירגע. נרגעת? יופי.

אז כן, אני יודע יופי מה יש בתא מטען של ניידת. אפשר לוותר על הרוב ולהכניס את מה שהכרחי לתא מטען של רכב קטן.

בכל העולם רכבים קטנים מתפקדים יופי בתור ניידות. גם בארץ זה יכול לעבוד.

נסיעה בתנאים קשים במיוחד?! זה לא מדבר הסהרה, כולה ניידת לתל אביב.

תחשוב קצת מחוץ לקופסא, לא יקרה כלום.

שישקיעו את הכסף איפה שבאמת צריך. אולי לשפר משכורות ותנאים לשוטרים ואז נראה שוטרים קצת יותר איכותיים.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תירגע. נרגעת? יופי.

אז כן, אני יודע יופי מה יש בתא מטען של ניידת. אפשר לוותר על הרוב ולהכניס את מה שהכרחי לתא מטען של רכב קטן.

שישקיעו את הכסף איפה שבאמת צריך. אולי לשפר משכורות ותנאים לשוטרים ואז נראה שוטרים קצת יותר איכותיים.

להזכירך יש עוד אזורים בארץ חוץ ממדינת תל אביב.

דבר שני, לתא מטען של רכב קטן אולי אפשר לדחוס את כל מה שהכרחי, אך בטח לא להכניס בצורה נוחה (וראיתי בחיי תא מטען אחד או שניים של ניידות מתנ"א, אז זה מניסיון) שתאפשר הוצאה מהירה במקרה הצורך.

והשקעת הכסף במשכורות ותנאים לא צריכה לבוא על חשבון הרכבים, אלא בנוסף. שוטר לא צריך לנסוע באיזה ספארק או קיה פיקנטו כי זה לא ייצוגי ולא ממש פרקטי. בנוסף, בהתחשב בעובדה שהשוטרים מבלים את רוב המשמרת בניידת, מגיע להם רכב מרווח יחסית (למרות שאולי לך זה לא נראה כסיבה מוצדקת).

פורסם
עם כל הכבוד, ההידור והיותך מנהל, על ההודעה הקודמת שלך "שימותו מחום" הייתי מבקש מאחד המנהלים כאן להתערב. כי אתה אולי לבוש בהידור וכו' אבל מנומס אתה בטח לא. ומכליל בצורה מכוערת אנשים ונשים שעובדים קשה לפחות כמוך, אתה בטח כן.

בני, מנהל (גם מחוץ לפורום) שלא לבוש כל כך בהידור שדווקא מפרגן למשטרה.

חבר'ה נתקעתם על משפט אחד?

סבבה, לקחתי חזרה. סורי. בכל מקרה, סה"כ מדובר ב

Figure of speech.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אין שום קשר בין מח"ט לבין שוטר. שוטר צריך לאכוף את החוק והסדר בין אזרחים והמח"ט לא.

אני מסכים שמדובר בכסף קטן. כסף קטן מאוד אפילו. מצדי שיסעו בקאמרי או בסופרב. גם ככה המחיר שבו המשטרה רוכשת ומתחזקת את הרכבים שלה אינו המחיר לצרכן (ראה לדוגמה את המחיר ש-BMW הציעה את הסדרה 5 עבור השרים).

אגב, מאותה סיבה של דימוי וייצוגיות אני גם מעדיף מבחינה מסוימת שהשרים בממשלה המייצגת אותי (או נכון יותר לומר - אמורה לייצג אותי...) יסעו ב-BMW מאשר ב-C5. הרי זה לא עניין של כסף, כי כבר דווח שהמחיר שהוצע לממשלה עבור ה-C5 קרוב מאוד למחיר של ה-BMW. זה סתם עניין של צדקנות.

בהקשר שדיברת יש קשר ועוד איך. דיברת על ייצוגיות (או דימוי, במילים שלך), ומבחינתי מח"ט, במיוחד במדינה שלנו, מייצג הרבה יותר מכל שוטר אחר.

באותו הקשר גם שרי הממשלה, שצריכים להיות ייצוגים, שיסעו בב.מ.וו לא אכפת לי, אבל למה שוטר תנועה שרק התגייס למשטרה, וכל מה שהוא עושה זה לממל"ז עליך (לא שאני מזלזל בעבודה, אבל השוואה היא לשר בממשלה) צריך לעשות את זה באוונסיס ולא ביונדאי אקסנט שנת 2005? (כמו שבדיוק אותו הדבר, עושה השוטר הצבאי). אני גם רוצה משטרה חזקה ואפקטיבית, והטויוטה אוונסיס לא תהיה הסיבה לזה, אני מצטער לבשר לך, אבל אם אתה חושב שכן, אז אתה תמים. אני גם מאוד רוצה צבא יעיל ואפקטיבי, אבל אני גם יודע שהצבא בזבזן מאוד, וזורק הרבה כסף לפח, כי אין מי שמפקח, כנ"ל המשטרה, ואם אתה חושב אחרת, אז אני מבטיח לך שאתה טועה.

כשאמרתי גרושים הייתי ציני, זה ממש לא גרושים. זה המון כסף, שמתבזבז על משהו שלדעתי לא באמת צריך אותו. את ה"גרושים" האלה אפשר, וצריך לייעל למקומות אחרים, שבהם שימצאו להם יותר שימוש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
להזכירך יש עוד אזורים בארץ חוץ ממדינת תל אביב.

דבר שני, לתא מטען של רכב קטן אולי אפשר לדחוס את כל מה שהכרחי, אך בטח לא להכניס בצורה נוחה (וראיתי בחיי תא מטען אחד או שניים של ניידות מתנ"א, אז זה מניסיון) שתאפשר הוצאה מהירה במקרה הצורך.

והשקעת הכסף במשכורות ותנאים לא צריכה לבוא על חשבון הרכבים, אלא בנוסף. שוטר לא צריך לנסוע באיזה ספארק או קיה פיקנטו כי זה לא ייצוגי ולא ממש פרקטי. בנוסף, בהתחשב בעובדה שהשוטרים מבלים את רוב המשמרת בניידת, מגיע להם רכב מרווח יחסית (למרות שאולי לך זה לא נראה כסיבה מוצדקת).

1. אני כמובן לא מתכוון שנרכוש פונטו למתנ"א, הם בהחלט יכולים להסתפק בקורולה.

2. בחייאת זומזום, מה אתה צריך לשלוף בצורה מהירה מבאגז' של ניידת?

3. ייצוגיות? תשמע, אני חזרתי שבוע שעבר מרומא. לכולם שמה יש פונטו, למשטרה, לקרבינרי ולעוד איזה 12 סוגי משטרות שיש שמה. תאמין לי שגם הפקחי חנייה שמה נראים ומתנהגים פי 1000 יותר ייצוגי מהשוטרים בארץ.

באמת שלא כזה מעניין אותי איזה רכבים קונים למשטרה, יותר אכפת לי מה היא עושה ולדעתי היא לא נותנת מענה ראוי לאזרחי המדינה בעת הצורך.

פורסם
תירגע. נרגעת? יופי.

אתה פורץ לבגאז'ים של ניידות בזמנך החופשי? :lol:

שוב אני אומר; לא ציינת אפילו 1/4 ממה שיש בבגאז', וזו, עובדה.

שתהיה שנה טובה וחג שמח.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לכל אלה שכותבים שמספיק רכב מיני או משפחתית פשוטה וכו,

מדובר על מתנא, שוטרים שנוהגים כל משמרת 8 שעות, עם ציוד עלייהם.

העבודה שלהם זה להיות בתוך הרכב, אז למה שהם יסבלו? בשביל לחסוך למדינה אולי 5K?

מבחינת ביצועים חשוב גם כן שיהיה רכב חזק יחסית שלא כל משפחתית תברח להם.

לדעתי חבל שלא קנו להם סופרב 2 ליטר טורבו, ככה אולי הם כן יוכלו להשיג את העבריינים הכבדים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

עדיף פרארי 458 איטליה, ככה אף אחד לא היה בורח להם, אבל רגע זה לא נוח. או אני יודע, מייבאך 62S גם יהיה נוח לשבת ברכב 8 שעות, גם אף אחד לא יברח להם, והכי חשוב יהיה מקום להעמיס 12 פילים כמו ששוטר תנועה צריך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העניין הוא שמשטרת תנועה רגילה לא מבצעת בד"כ מרדפים. במקרה הזה יש להם יחידת אופנוענים + מסוק + תגבורת וניידות שנמצאות בהמשך הדרך שיכולות לתפוס את העבריין. לכן לא רואה סיבה לתת לשוטרי תנועה מנוע חזק.

בלי קשר - מחזק את הטענה שאין דבר שהשוטרים לא יכולים לעשות בקורולה/פוקוס ושות' ויכולים לעשות באוונסיס.

פורסם
יכול להיות, אני מאוד לא בקיא בפרטים, לכן אני נזהר בתגובותי.

תמיד יש מכרזים, בכל נושא: טלפונים, רכבים, קבלנים שבונים מבנים לאימונים, ציוד וכו'... גם בארגונים בטחוניים אחרים.

לדעתי מכיוון שמדובר ברכבי בטחון שבהם מותקנים מערכות נוספות,

והרכבים עוברים ק"מ מאוד גדול ביחס לרכב משפחתי,

אני משערת שפרמטר נוסף שנבדק הוא אחריות יצרן ועלות טיפולים ושירותי מוסך.

צריך לקחת בחשבון שבכל רכב בטחון מכל סוג מוסיפים מערכות ומבצעים שינויים

של חשמל, חוטים, גשרי תאורה ואני בטוחה שעוד כמה דברים שאינני יודעת עליהם,

ברגע שרכב נמכר מהחברה ויש עליו אחריות, עם אין הסכם מסודר האחריות אינה תקפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאור העובדה הזאת, אם אני ארכוש אוונסיס (חלום קטן אי שם במוחי הקטן), זה בטוח לא יהיה בצבע לבן!.

למי שלא ידע, הבנתי שכבר בעבר האוונסיס הייתה אצל המשטרה, כנראה שהחזירו וזה לא חדש או שאני מתבלבל.

פורסם

אני לא מבין מה כל ההמולה כאן. שוטרים הם אנשים שמבלים כל היום על הכביש כחלק מהעבודה שלהם, לא מגיע להם לנסוע על יונדאי אקסנט בת 10. מגיע להם לנסוע ברכב שמכבד אותם ואת הגוף שהם אמורים לייצג, שלא יסבלו בנסיעה בו ושיציג ביצועים ואמינות סבירים. ועם כל הכבוד למשטרה הצבאית שהוזכרה כאן, הנסועה הממוצעת של ניידת מתנ"א גבוהה בהרבה, ואף אחד לא מצפה שגוף כמו המשטרה יתחיל להתעסק בתחזוקה של מכוניות ישנות רק כדי לחסוך כמה פרוטות (ובכלל לא בטוח שזה חסכון).

מה שכן, הציבור צריך להחשף לפרטי המכרז הזה, ומעניין לדעת למה באמת לא נבחרה מכונית עם מנוע דיזל שפשוט הרבה יותר מתאים לצרכים של מכוניות עם אופי נסיעה כזה.

פורסם

אתם נשמעים בדיוק כמו הסקר שהיה בתקשורת אם צריך לתקוף את אירן או שלא.

בטח שלמה מהבסטה בשוק, פלג הנגר (אני) או מנכ"ל אורנג', יודע בכלל מה קורה שם, מה בכלל אומר מספר בצנטרפוגות, מה תאריך היעד, מה המיקום או המרחק, איזה יכולות צבאיות יש לנו למשימה, ואיזה יכולות יש לנו להגן על עצמו אחרי ההתקפה, מה ההשלכות של זה מפחינת מדינות נוספות, לכמה זמן זה יעכב את הנושא אם בכלל וכו'....

וזה יכול עוד להמשיך לרשימה של 20 עמודים לפחות, ללא פירוט.

אבל מה 80% מהעם חושב שצריץ לתקוף באירן.

אני מקווה שתיסלחו לי כן.

אבל יש פה לא פחות משלושה עמודים של שטויות.

יש כל כך הרבה שיקולים בקנית צי כזה של רכבים, שאתם אפילו לא יכולים לדמיין.

הרבה מעבר לעלות הרכב או עלות הפילטר שמן.

זה לא נכון לעשות את ההשווה ללקוח פרטי שהולך לקנות רכב.

מעבר לזה כל שבוע נפתח פה שירשור גבורה של אחד הנהגים על שוטרים, אמרתי כך צעקתי ככה.

אתם רוצים לקבל כבוד, תיתנו כבוד.

עם כל המקרים שאותי עצרו, פתחתי חלון בחיוך ותמיד פגשתי באדם נחמד (אולי עם קצת יותר אגו או פחות) דבר בגובה עניים וכך גם ידברו איתך, מה לעשות, גם אם אתה מנהל ולבוש מכובד.

הוא בסה"כ עושה את העבודה, תאמין לי שהוא היה מעדיף לשבת בבית עכשיו, ולקבל משכורת למחיתו מלחלק לך דו"ח.

וכן אם עשיתי עברה, אני הקבל את זה והשלם את הדו"ח, לא בכייף אך לגמרי בהבנה.

איזה כייף, מהמקלדת מאוד קל לנהל מדינה.

בפועל 90% מתקשים לנהל את המשק בית שלהם.

פורסם

קודם כל, ניידות משטרה צריכות להיות מרווחות במידה מספקת כי לפעמים נוסעים בהם לפחות שני מבוגרים גם מאחור, שוטרים ולפעמים גם עצירים. כן, ניידות משטרה לפעמים מובילות גם נהגים עצורים מזירה של תאונות דרכים, שיכורים שלא יכולים להמשיך לנהוג, הולכי רגל במקומות מסוכנים וכו'. מה אתם רוצים, שיביאו להם סופר מיני שלוש דלתות ושהנהג יצטרך לצאת ולהזיז את המושב כדי שהעציר יוכל לההיכנס?!

לגבי הדגמים, מתאר לעצמי שיש כמה שיקולים, החל ממחיר, פריסת מרכזי שרות, צריכת דלק וכו' וכלה בהתאמה לצרכים ולפופולאריות. לסקודה, מאזדה וטויוטה יותר קל להיבלע בין כל המכוניות. אי אפשר להיזהר מכל אוקטביה או מאזדה 3 בכביש ולחשוד בכל טויוטה או פוקוס שרואים ואין למשטרה טעם לקנות מכוניות מיוחדות שיקלטו אותן ברגע אחד. זה כמו לשים מרגל נורבגי באפריקה.

פורסם

לא מבין מה הבעיה בגודל הרכב. אם כבר חבל באמת שלא לקחו דיזל, שנחשב אמין וחסכוני יותר.

אותי יותר מעניין לדעת אם היה מכרז בינם לבין B4 או מונדאו, נניח, כדי לוודא שמקבלים את התנאים הטובים ביותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...