Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יכול להסכים לזה כי לא זכור לי שאי פעם פגשתי בשוטר שנטפל אלי והתנהג בצורה מגעילה. אולי פעם ליד איזה פאב עצר אותי שוטר שדיבר כמו ערס לבדיקת אלכוהול, אבל גם אז לא היה עיקוב או הצקה. כנראה זה בגלל שהוא מתעסק עם ערסים כל היום זה משפיע עליו.

ברור לי שלא כל השוטרים צדיקים ויש שוטרים שלא מתאימים לתפקיד, שלא תבין אותי לא נכון. המשטרה שלנו לא מושלמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ככלל, אני לא נוהג לעבור עבירות תנועה (מלבד מהירות, המתאימה לתנאי הדרך, במקומות שמאפשרים זאת. למרבה האירוניה על זה מעולם לא נעצרתי) אך ממעט ההיתקלויות שכן היו לי - שוטרים נבחו צעקו והתעצבנו. איימו ובאופן כללי התייחסו שלא בכבוד.

אני לא ערס. אשכנזי קטן אנוכי. לבוש מהודר תמיד (חייב לאור תפקידי כמנהל) ומנומס מאוד.

אז למה אלי צריך להתנהג בצורה כל כך מכוערת? כי עמדתי בצד הדרך עם מנוע מונע וארבעה אורות לפחות מכמה דק'? היה ניתן לכרוז "סיאט תפנה בבקשה את הדרך" - זה היה עושה את העבודה טוב פי כמה מאשר "סיאט תעוף מפה, עכשיו!" ועוד לפני שהספקתי לשלב עם ראשון לגשת אלי לחלון ולנבוח עלי באיומים...

זה לפחות, מהנסיון שלי. אין בכוונתי לעשות הכללות וזו לא המטרה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הניסיון של עם המשטרה דווקא חיובי ביותר.

נסעתי לביקור של חבר רחוק בראש העין לא מזמן בשעת לילה, ושהגעתי לעיר בדיוק נגמרה לי הסוללה בסלולארי ונשארתי בלי ניווט.

ראיתי ניידת משטרה ועצרתי לידה, פניתי לשוטר שאני לא מהאיזור ושאלתי אם יוכל לעזור להכווין אותי לרחוב X בעיר.

השוטר נתן לי מפה של העיר וגם לקח אותי אל היעד בנסיעה אחריו (מרחק של כרבע שעה) ובירך אותי לשלום.

זה היה פשוט שירות מעולה.

פורסם
ככלל, אני לא נוהג לעבור עבירות תנועה (מלבד מהירות, המתאימה לתנאי הדרך, במקומות שמאפשרים זאת. למרבה האירוניה על זה מעולם לא נעצרתי) אך ממעט ההיתקלויות שכן היו לי - שוטרים נבחו צעקו והתעצבנו. איימו ובאופן כללי התייחסו שלא בכבוד.

אני לא ערס. אשכנזי קטן אנוכי. לבוש מהודר תמיד (חייב לאור תפקידי כמנהל) ומנומס מאוד.

אז למה אלי צריך להתנהג בצורה כל כך מכוערת? כי עמדתי בצד הדרך עם מנוע מונע וארבעה אורות לפחות מכמה דק'? היה ניתן לכרוז "סיאט תפנה בבקשה את הדרך" - זה היה עושה את העבודה טוב פי כמה מאשר "סיאט תעוף מפה, עכשיו!" ועוד לפני שהספקתי לשלב עם ראשון לגשת אלי לחלון ולנבוח עלי באיומים...

זה לפחות, מהנסיון שלי. אין בכוונתי לעשות הכללות וזו לא המטרה.

עם כל הכבוד, ההידור והיותך מנהל, על ההודעה הקודמת שלך "שימותו מחום" הייתי מבקש מאחד המנהלים כאן להתערב. כי אתה אולי לבוש בהידור וכו' אבל מנומס אתה בטח לא. ומכליל בצורה מכוערת אנשים ונשים שעובדים קשה לפחות כמוך, אתה בטח כן.

בני, מנהל (גם מחוץ לפורום) שלא לבוש כל כך בהידור שדווקא מפרגן למשטרה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הנסיון שלי עם המשטלת המתנועה . זה אנשים לרוב שמחפשים את הדוח.

והיחסים האנושיים שלהם לרוב הם מתחת לכל ביקורת. וצורה מכובדת.

ואני חושב וזה לא קשור למשטלת התנועה או הרגילה.

שלא צריך רכב שזולל דלק. שצריך רכב חסכוני ואמין. והמחיר זה השלב השני.!

ולכן לקנות רכב של 200K. זה באמת שלא הגיוני. ובוכים שאין כסף. לטפל בבעיות האמיתיות.

השודים. / אונס / רצח/ גניבות / איומים / ועוד .

הרי הכסף היה הולך לעוד שוטרים. ועוד אנשים ברחובות / מצלמות שיטור קהילתי. משכורות יותר טובות לשוטרים.

שיגיעו אנשים איכותים. ולא הבררה. שזה עבודה כי אין אחרת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אשמח לדעת למה השוטרים מחכים ביציאה מהחניות ולא גם שם וגם בחניות עצמן , לא עדיף שאנשים ייתרעו וגם אלו ששתו ינוחו מחשש מהמשטרה ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קיבלו אוטו גדול ומפנק?

לבריאות!

קיבלו קצת מוטיבציה בטקס?

בכיף!

יעשו את עבודתם ויחכו לכם בצד עם ממל"ז?

תפאדל!

מה זה השנאה הזאת?

אז נכון שיש מדי פעם שוטרים רקובים אבל הרוב המוחלט בסדר.

סה"כ עושים את עבודתם ודופקים דוחות כי זה מה שאומרים להם מלמעלה, כדי שיהיה מה להציג במצגת של סיכום שנה.

אגב, אם מישהו חושב שהם שילמו את מלאו הסכום שאתם הייתם משלמים על הרכב, חישבו שוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני חושבת שרכב מיני לא יהיה שימושי.

מה עם הציוד שיש בכל ניידת?

התא מטען הקטן של המיני לא יענה על הצרכים.

ל'

תאמיני לי שאם רוצים. יסתדרו.

אם בכל אירופה אפשר. גם במדינת ישראל המדהימה אפשר.

סה"כ הדבר היחידי הגדול שיש בתא מטען של ניידת משטרה זה ערכת זיווד למחסום חצי. ואת זה אפשר לשים גם בחלק מהניידות שיהיו מיועדות לפרסית מחסומים. גם ככה ב-99% מהמקרים המחסומי חצי נעשים בלי לגעת בזיווד אלא עומדים בפינה ועוזרים עם מגה-לייט - וזה לדעתי נכנס בבגאז' של פונטו.

פורסם

עוד הוצאה מיותרת ואחר כך בוכים שאין כסף למשטרה ... אין שום סיבה ששני מתנדבים ליצנים ישנו באוונסיס עם מצלמה ניידת גם ספארק יעשה את העבודה.הרי גם ככה אסור להם לבצע מרדפים ...

שישקיעו את הכסף בשוטרי סיור ובעבודה אמיתית לטובת האזרח !

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
יכל להיות שהניידות שציינת שהיו בעבר לא מלאו את יעודן כמצופה.

יכל להיות שהיו תקלות חוזרות ונשנות אשר לא השתלמו כלכלית לחזור ולרכוש אותן.

לדעתי גם יש מכרזים והצעות לפני בחירת הרכב הייעודי למשטרה.

ל'

יכול להיות, אני מאוד לא בקיא בפרטים, לכן אני נזהר בתגובותי.

תמיד יש מכרזים, בכל נושא: טלפונים, רכבים, קבלנים שבונים מבנים לאימונים, ציוד וכו'... גם בארגונים בטחוניים אחרים.

אני נוטה לשער שבמשטרה, כמו בארגונים בטחוניים אחרים, החיסכון הוא לא הדבר הכי חשוב בשבילה, ולכן עולה בי החשד שבמכרז הזה לא נבחר הרכב הכי זול. בסה"כ עבדתי עם הרבה אנשי ביטחון, וכל הציוד להקמת מחסום (שזה הציוד הכי גדול, שיכול להידרש משוטר תנועה) יכול להיכנס יופי בתא מטען של אוקטביה. במקרה הגרוע הם גם יכלו לחלק את הרכישה, לקנות אחוז מסויים של רכבים חסכוניים יותר, ואחוז מסויים של רכבים גדולים יותר שישמשו למטרות אחרות. אני לא חושב שלשוטר שיושב בשוליים עם ממל"ז וינשוף בתא כפפות משנה אם זה באוונסיס או בפוקוס.

בטוח שיש דברים שאני לא יודע, אבל זו ההשערה שלי.

רק לשם השוואה, בצבא כדי לקבל אוונסיס, צריך להיות תת-אלוף.

וכמה כסף אתה חושב שזה היה חוסך? גרוש וחצי אולי. עיקר העלות היא האחזקה השוטפת ולא הרכישה (שגם היא לא יקרה מהותית מרכב משפחתי) ולכן אני כלל לא בטוח שהרכב הזה יקר לאורך זמן מרכבים משפחתיים, ואם כן - אז זה ממש בטל בשישים.

אגב, מעבר לנושא השימושיות, לדעתי גורמי אכיפת החוק בישראל צריכים להשתמש ברכבים מכובדים, כי זה אחד המרכיבים שמגבירים את הדימוי שלהם אשר משפיע בהכרח על התנהגות האזרח.

רגע, ולתחזק אוונסיס זה יותר זול מפוקוס? יש לך נתונים של אחזקה על האוונסיס והפורד פוקוס החדשה? ואם לא, אז כל גרוש משנה. תחשוב שכל גרוש כזה (כמה מיליונים טובים) יכול ללכת לתקצב אחר (חינוך, רווחה, תיירות וכו'...) או אפילו להישאר במשטרה, ולשפר את המזון לשוטרים, את הטלפונים הניידים, או כל דבר אחר.

גם מיליארדרים מתחילים בגרוש, ואני לא חושב שהזלזול שלך ב"גרושים" הוא נכון.

בקשר לתדמית מכובדת, האם מח"ט בצבא איננו מכובד לפחות כמו שוטר תנועה טוראי? כי המח"ט מתנייד בשברולט קרוז או מאזדה 3, אז למה השוטר המתחיל לא יכול?

אם ככה, אז בו נרכוש לכולם טויוטה קאמרי או סקודה סופרב, גם ככה האחזקה תהיה יקרה יותר בשני גרושים במקום גרושי וחצי, ההבדל הוא חצי גרוש, ומה זה חצי גרוש לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמתם לב שחלק מהניידות בסרטון עומדות על המדרכה?? :evil:

(סתם פריקת קיטור על דו"ח שקיבלתי )

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
תאמיני לי שאם רוצים. יסתדרו.

אם בכל אירופה אפשר. גם במדינת ישראל המדהימה אפשר.

סה"כ הדבר היחידי הגדול שיש בתא מטען של ניידת משטרה זה ערכת זיווד למחסום חצי. ואת זה אפשר לשים גם בחלק מהניידות שיהיו מיועדות לפרסית מחסומים. גם ככה ב-99% מהמקרים המחסומי חצי נעשים בלי לגעת בזיווד אלא עומדים בפינה ועוזרים עם מגה-לייט - וזה לדעתי נכנס בבגאז' של פונטו.

מה ההבדל בין מחסום לערצ"ב אתה יודע?

מה כוללת ערכת מחסום, אתה יודע?

מה יש בבגאז' של ניידת, מלבד ערכת מחסום, אתה יודע?

לא...

עדיף לא לקבוע נחרצות עובדות בדברים שאין לך מושג בהם.

נ.ב. לא נראה לי שאלטרנטור של פונטו יכול לעבוד עם מחשב, קשר, גשר תאורה, כריזה במקביל לפעולת מזגן ונסיעה בתנאים קשים במיוחד.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

רוב ניידות מתנ״א שאני רואה רוכנות על הקפיצים האחוריים.

זה נכון גם לאוונסיס חדשה שראיתי לפני חצי שעה.

לא יודע מה נפח המטען הקבוע שלהן, אבל נראה שהוא שוקל לא מעט.

לא נראה לי שסופר מיני או היברידית (עם מצברים מאחור) תתמודד טוב עם המשקל.

נראה לי מוזר שמתנ״א לא רוכשים ניידות עם מנוע דיזל.

עם נסועה ממוצעת של ניידת סיור, דיזל יהיה חסכוני מבנזין גם אם הסולר יקר יותר (והוא ממש לא).

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

איך המזגן שם? אני מקווה שחרא - שימותו מחום.

סלח לי אדון מנהל, אך זו אמירה ילדותית ולא ראויה (אגב, אין לי שום קשר למשטרה. סתם אזרח שומר חוק שחשוב לו שתהיה משטרה חזקה ואפקטיבית עם שוטרים מתפקדים).

בקשר לתדמית מכובדת, האם מח"ט בצבא איננו מכובד לפחות כמו שוטר תנועה טוראי? כי המח"ט מתנייד בשברולט קרוז או מאזדה 3, אז למה השוטר המתחיל לא יכול?

אם ככה, אז בו נרכוש לכולם טויוטה קאמרי או סקודה סופרב, גם ככה האחזקה תהיה יקרה יותר בשני גרושים במקום גרושי וחצי, ההבדל הוא חצי גרוש, ומה זה חצי גרוש לא?

אין שום קשר בין מח"ט לבין שוטר. שוטר צריך לאכוף את החוק והסדר בין אזרחים והמח"ט לא.

אני מסכים שמדובר בכסף קטן. כסף קטן מאוד אפילו. מצדי שיסעו בקאמרי או בסופרב. גם ככה המחיר שבו המשטרה רוכשת ומתחזקת את הרכבים שלה אינו המחיר לצרכן (ראה לדוגמה את המחיר ש-BMW הציעה את הסדרה 5 עבור השרים).

אגב, מאותה סיבה של דימוי וייצוגיות אני גם מעדיף מבחינה מסוימת שהשרים בממשלה המייצגת אותי (או נכון יותר לומר - אמורה לייצג אותי...) יסעו ב-BMW מאשר ב-C5. הרי זה לא עניין של כסף, כי כבר דווח שהמחיר שהוצע לממשלה עבור ה-C5 קרוב מאוד למחיר של ה-BMW. זה סתם עניין של צדקנות.

• תוכן חדש...