Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שלא נדע מה עלות החבילה (מכונית + הסכם שירות) אין שום טעם בדיון באשר לביזבוז משאבי ציבור.

לא יתכן שהמשטרה תפגין נוכחות על הכביש עם רכב שיהפוך אותה ללעג.

במקרה כזה (מכוניות גמדיות) אולי חלק גדול מהציבור מאוד ישמח שהמשטרה חוסכת, אבל חלק הציבור הרלוונטי לעניין זה, דווקא יקבל עידוד להתעלמות ובוז מהמשטרה... כך שההפסד ברור.

בנוסף, כמו בכל מקצוע אחר, גם כאן מגיעים תנאי עבודה סבירים, מי שמבלה על הכביש כל יום שעות ארוכות, חייב רכב בטוח ונוח.

לכן, על פניו, אני לא רואה בעיה זועקת בבחירה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם נשמעים בדיוק כמו הסקר שהיה בתקשורת אם צריך לתקוף את אירן או שלא.

בטח שלמה מהבסטה בשוק, פלג הנגר (אני) או מנכ"ל אורנג', יודע בכלל מה קורה שם, מה בכלל אומר מספר בצנטרפוגות, מה תאריך היעד, מה המיקום או המרחק, איזה יכולות צבאיות יש לנו למשימה, ואיזה יכולות יש לנו להגן על עצמו אחרי ההתקפה, מה ההשלכות של זה מפחינת מדינות נוספות, לכמה זמן זה יעכב את הנושא אם בכלל וכו'....

וזה יכול עוד להמשיך לרשימה של 20 עמודים לפחות, ללא פירוט.

אבל מה 80% מהעם חושב שצריץ לתקוף באירן.

אני מקווה שתיסלחו לי כן.

אבל יש פה לא פחות משלושה עמודים של שטויות.

יש כל כך הרבה שיקולים בקנית צי כזה של רכבים, שאתם אפילו לא יכולים לדמיין.

הרבה מעבר לעלות הרכב או עלות הפילטר שמן.

זה לא נכון לעשות את ההשווה ללקוח פרטי שהולך לקנות רכב.

מעבר לזה כל שבוע נפתח פה שירשור גבורה של אחד הנהגים על שוטרים, אמרתי כך צעקתי ככה.

אתם רוצים לקבל כבוד, תיתנו כבוד.

עם כל המקרים שאותי עצרו, פתחתי חלון בחיוך ותמיד פגשתי באדם נחמד (אולי עם קצת יותר אגו או פחות) דבר בגובה עניים וכך גם ידברו איתך, מה לעשות, גם אם אתה מנהל ולבוש מכובד.

הוא בסה"כ עושה את העבודה, תאמין לי שהוא היה מעדיף לשבת בבית עכשיו, ולקבל משכורת למחיתו מלחלק לך דו"ח.

וכן אם עשיתי עברה, אני הקבל את זה והשלם את הדו"ח, לא בכייף אך לגמרי בהבנה.

איזה כייף, מהמקלדת מאוד קל לנהל מדינה.

בפועל 90% מתקשים לנהל את המשק בית שלהם.

בדיוק, יוצא לי הרבה פעמים לנסוע בתלפיות ביום חמישי כאשר ידוע שתמיד תעמוד משטרה במקום כזה או אחר עם בדיקות ינשוף, תמיד הם מדברים יפה (כמו כן בכל המקומות בהם עצר אותי שוטר) ומעולם לא נתקלתי בהתנהגות רעה כלפיי, זאת כמובן לאור העובדה שאני תמיד מדבר יפה, בסופו של דבר השוטר הזה יציל אותי מנהג שיכור על הכביש.

גם לאחר בדיקת ינשוף (שקרתה לי פעמיים במהלך חיי) תמיד ידעתי להגיד תודה לשוטרים על זה שהם עושים את עבודתם וגם כשמיהרתי לא התעצבנתי על כך.

כמו שנהג מונית תמיד יעדיף לרכוש את הרכב הכי טוב (כגון מרצדס) למרות שהוא יכל לרכוש גם קיה ריו, כך גם השוטר שעושה את רוב דרכיו בניידת צריך קצת נוחות ולא נסיעה בקיה ריו שלא מתאימה לצרכיו.

אני לא רואה אף אחד מתלונן על ה"SUPER CARS" שמשמשות מדינות אחרות במשטרות התנועה שלהם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
איזה רכב היית מציע במקום?

ל'

אולי צ'ארג'ר???

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1726013

גורמי אכיפת החוק במדינות "קצת" יותר מפותחות משתמשים בהם:

P1270084.JPG

Dodge-Charger-Cop-Car-Modern-Dashboard.jpg

וכן... גם במדינות מפגרות מאיתנו...

dubai-police-cars-2012.jpg

בכל אופן,

בהצלחה למשטרה עם הרכבים החדשים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא לכולם, יש שוטרים אדיבים ומכובדים,

זה שיש זבל לא אומר שכולם כאלו, בכל מקום יש רפש ורקבונות,

בכל מקום יש אנשים שמתנהגים ומדברים כמנהיגי מליצית טרור,

המשטרה לא חפה מכך, נכון שיש שם שוטרים שהם אינם חביבים

בלשון המעטה אך אין זה מעיד על האירגון כולו,

יש שם אנשים טובים המסכנים את חייהם, שה' ישמור אותם מכל רע,

אני מקווה שאת השוטרים השלילים יאתרו ויפטרו,

פורסם

פעם אחת התנדבתי כאחראי על השער באירוע של מועדון החמש בהרצליה.

הגעתי לשם ועצרתי לשניה לשאול את השוטר שעמד בשער איפה לשים את האוטו כי אני צריך להכנס וללוות אותו בכניסה כל היום.

במקום לשמוע אותי הוא שאג עלי "עוף מפה! תסתלק! עכשיו! תסתלק לי מהעיניים!" ולא הבין שהוא אמור לפתוח לי את השער כדי שאני אעבוד איתו כל היום.

לא רצה לשמוע כלום ולא עניין אותו. אז הוא איים שהוא ייתן לי דוח אם אני בכלל אענה לו.

בפעם אחרת לא שתיתי כלום, עשו לי בדיקת אלכוהול והשוטר המציא שאני שיכור והתחיל לחפור לי, ואז שחרר אותי ואמר "בפעם הבאה אתה מקבל הורדה מהכביש".

שוב, אחרי שלא היה לו בכלל על מה לעשות לי בעיות ולא שתיתי (אני בכלליות לא שותה).

מאז שני המקרים האלו ועוד כמה מקרים שבהם אני הייתי אשכנזי טוב ולא ערס מגעיל והם דרכו עלי רק כי הם יכולים, אני באמת מאמין שהשוטרים מקבלים יותר מדי בשביל מה שהם עושים.

אני לא מדבר על שוטרים "אמיתיים" אלא על מתנ"א, שמלאה בערסים שאוהבים להתעלל באזרחים למרות שלא עשו כלום.

אבל למרות זאת, יש צרכים מסוימים שיש למערכת, ואני ממש מקווה שהשיקולים הם נכונים.

היה עוזר שתהיה קצת שקיפות במכרזים.

פורסם

כמו בכל כלל יש יוצאים מן הכלל ואני נוטה להאמין שאותם שוטרים חצופים הם היוצאים מן הכלל.

ב-13 שנות נהיגה נתקלתי בגורמי האכיפה רק 4 פעמים (בדיקת אלכוהול ביציאה ממועדון, אי עצירה בתמרור עצור ובדיקת רשיונות). תמיד דיברו אלי בנימוס והתייחסו בכבוד.

אני מאמין שחלק מאותם אלה שמתלוננים על בריונות השוטרים כנראה לא יזכו בעצמם בתואר ״נעים ההליכות לשנת 2012״.

לגבי הבחירת רכב, לא נראה איזה משהו יוצא דופן, אני חושב שאנשים כאן מערבבים בין התחושות הסובייקטיביות שלהם כלפי המשטרה לבין הצרכים המבצעיים שלה, זה לא שהם הצטיידו ברכבי אינפיניטי...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עכשיו אתה מכליל ???

ולעניין,

יפה שהמשטרה קנתה רכבים חדשים אך חבל שזה שבדק אותם לא בדק עלויות דלק לרכב הזה וכן זריזות וזאת כי א סיפורי הבריחות לשוטרים שמעתי הרבה כך שהפעם זה לטח יקרה יותר וזה יתסכל את אותו שוטר (או גרוע יותר-מתנדב) ואז התגובה לכל שאר האוכלוסיה תגיע מהר .

לגבי שירות וכד' אז מישהו באגף התנועה חייב !!! לעשות בדק בית לגבי שוטריו או המתנדבים (שעושים יותר נזק משוטרים) ולטפל בזה כמו בכל מקום שמכבד את עצמו.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יש שוטרים מאוד שונים, כמו בכל מקצוע.

גם אני יכול להגיד שבפעם - פעמיים שעצרו אותי לבדיקת ינשוף היו מאוד מנומסים ונחמדים. גם בפעמים אחרות שסתם עצרו אותי לבדיקה שגרתית. מצד שני גר ברחוב שלי שוטר (או מציג את עצמו ככזה) שאיים על אזרחים שיתן להם דוח תנועה של המשטרה, כי הם חנו ליד הבית שלו, איפה שהוא רוצה לחנות. אני מאמין שהוא לא יחיד במינו.

מה שלי אישית מציק במתנ"א ובמשטרה בכלל זה כמות עבירות התנועה שהם מבצעים, במקום לתת דוגמא אישית לאחרים

היום בבוקר חתכה אותי ניידת של משטרה בגהה, סתם כי התחשק לו. אם הם מתנהגים ככה, אז למה מה כבר אפשר לצפות מהאחרים..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
עכשיו אתה מכליל ???

אם הייתי כותב ש״כל אותם מתלוננים על בריונות.......״ - אז היית יכול לומר שאני מכליל.

ברגע שכתבתי ״חלק מאותם מתלוננים....״ - זו לא הכללה.

חג שמח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אולי צ'ארג'ר???

בכל אופן,

בשביל מה המשטרה צריכה רכב שהוא לא שימושי לצרכים שלה.

אני משערת שאם רכשו את הטויוטה ובעבר את הסקודות,

אין צורך ברכב מהסוג שהצעת ומה שהיה עונה על הצרכים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סתם הצעתי את זה בבדיחות הדעת,

צ'ארג'ר תהיה כאן רק בחלומות, למרות שזה רכב מגניב לאללה!

כאילו זה משפחתית שמתחת לבודי שלה מסתתרת חייה עם מנוע V8 שמתאים למרדפים,

דיברתם על תא מטען, תראו את התא מטען של הצ'ארצ'ר,

אני לא אומר שזה רכב אידיאלי למשטרה בארץ, פשוט מדינות אחרות בחרו בו כמוכנית לשירותי אכיפת החוק,

אולי גם כאן צריכים לנסות רכב כזה.... המשטרה כבר הלכה על רכבים הזויים כמו הפורדים של פלסן סאסא,

אבל לא אני ולא את הם קציני הרכש של המשטרה, אם המשטרה בחרה ברכב מסויים היא יודעת למה היא בחרה אותו,

פעם בדרך לאילת ראיתי טויוטה קאמרי של משטרת התנועה

פורסם
אולי צ'ארג'ר???

בכל אופן,

שים לב כי הצ'ארג'ר ושאר מכוניות דומות אינן משמשות את המשטרה הרגילה בארה"ב, לדוגמא. אלא את השריף המחוזי - ורק במקומות יוקרתיים. ב-CHP למשל, (Califonia Highway Patrol) יש קראון ויקטוריה כמו לרוב המשטרה שם.

בוואלי / מקומות מפוארים יותר יש צ'ארג'ר, suv - explorer, וליד הבית שלי בקאלאבסס ראיתי פעם גם קוברה. בעבר אגב, היו משתמשים גם בקאמרו.

בארץ, כנראה, ימשיכו להסתובב באוקטוביות, קורולות ואוונסיס...

אם הייתי כותב ש״כל אותם מתלוננים על בריונות.......״ - אז היית יכול לומר שאני מכליל.

ברגע שכתבתי ״חלק מאותם מתלוננים....״ - זו לא הכללה.

חג שמח.

זו לא הכללה. אבל זה בהחלט מגמתי. ולא צודק.

לשוטרים במדינה שלנו, הכוח עולה לפעמים לראש.

איך נאמר? אם לא היו שוטרים - אולי הם היו עבריינים.

גם לאזחרים שומרי חוק, מנומסים הם יודעים טוב מאוד לנבל את הפה ולהתלהם שלא צורך...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ומישהו רוצה להסביר לי למה ליותר מחצי מהניידות של מתנ"א יש לפחות נורה אחת שרופה?

:shock:

ברצינות, שימו לב לזה. לרוב הניידות יש אור שרוף, או מקדימה או מאחורה.

הניידות חייבות לנסוע עם אורות דלוקים 24 שעות. מה שכמובן גורם לבלאי ונורות נשרפות.

עד כאן הכל טוב ויפה.

הבעיה היא שלמשטרה אין כל כך כוח אדם וגם לא כסף - ולכן כאשר גם תקלות טכניות חמורות יותר נדחות - אז לבטח לא רצים למוסך כל יום עם ניידת אחרת להחליף נורה.

• תוכן חדש...