Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אתם בלגניסטים מילדות

milanista23
שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כתבה מעניינת בכלכליסט

http://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3581531,00.html

כיוון שאני בלגניסט גדול בעצמי הזדהתי עם כמה פסקאות בכתבה.

סוף סוף זה לא נתפס כתכונה שלילית :-D (עם זאת לא להתלהב, ברעיונות עבודה או בדייטים זה לא בהכרח יתפוס :wink: )

אהבתי את העניין של לחשוב מחוץ לקופסא והיצרתיות של הברדקיסטים.

אכן כשיש לי בלגן בדירה או על השולחן בעבודה , יותר קל לי למצוא משהו מאשר כשזה מסודר.

עושה סדר כשיש מצב רוח וזמן , כשאין אז מתבאס לסדר והאמת זה לא מפריע לי.

בעסק כשצריך לנהל הזמנות , אז יוצרים אקסל מסודר לפני שמעבירים את כל הלקוחות לטיפול, שם אין מצב לשכוח , הכל חייב להיות רשום ולעבור בדיקה קפדנית. אבל בחיי היום יום , הסדר פחות קריטי ומעבר לכל הבעיות הקטנות שיש אני לא נותן לזה להפריע לי.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כשיש לי בלגן בדירה או על השולחן בעבודה , יותר קל לי למצוא משהו מאשר כשזה מסודר.

עושה סדר כשיש מצב רוח וזמן , כשאין אז מתבאס לסדר והאמת זה לא מפריע לי.

בעסק כשצריך לנהל הזמנות , אז יוצרים אקסל מסודר לפני שמעבירים את כל הלקוחות לטיפול, שם אין מצב לשכוח , הכל חייב להיות רשום ולעבור בדיקה קפדנית.

כמוך- כמוני בדיוק. יש לי מקום קבוע לכל סוג של בלגאן. שולחן העבודה שלי רחוק מלהיות מסודר כמו שאני רוצה, אבל אני מוצא כל מה שאני צריך עליו.

ובשקט בשקט אני חולם על עיצוב מינימליסטי, שהכל יהיה מסודר ועם מקום קבוע ומוגדר מראש.

אני כנראה (תופים בבקשה...) טיפוס אנאלי בארון (סטאגאדיש!).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בלגניסט. פשוט אנשים לא מבינים את הסדר שלי.

אצלי כל השולחן שלי בעבודה מלא ניירות לגובה של כ 15 סנטימטרים אבל אני יודע איפה נמצא כל נייר בערימות האלה.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בלגניסט ואני נשוי לבלגניסטית. הבית שלנו חי משלישי לשלישי, לפחות עד שהעוזרת תצא על נכות נפשית.

דווקא הבן הגדול שלי, אולי כמרד של ילד בן 5, יצא מסודר באופן חריג.

גם בעסק שלי, שהוא מסודר ונקי בצורה קיצונית (ולא בגללי), יש לי את הפינות שלי, שאנשי הניקיון יודעים שבהם לא נוגעים. לפחות לא כשאני בסביבה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסודר מאוד, מאמצע גיל העשרה.

האוטו שלי מסודר, תא המטען מכיל ארגז ירוק של סופר ותו לא, עמדת העבודה שלי מסודרת, ואני משתדל שהבית יהיה מסודר כמעט תמיד. כמעט ואין מצבים בהם "צריך לסדר את הבית", אלא דברים חוזרים למקומם תוך כדי החיים...

דברים שנמצאים לא במקומם זמן ממושך מידי מפריעים לי בעין. לכל דבר יש מקום המתאים לו ואין סיבה שהוא יהיה במקום אחר.

הסיבה לכך היא אסטטית נטו- נעים לי לראות מקום מסודר ומאורגן, כשכל דבר נמצא במקומו (ולא, אני לא אובססיב קומפולסיב שחי בהכחשה, מהסיבה שזה לא מה שמעסיק אותי כל חיי ומדיר שינה מעיני אם זה לא קורה).

אשתי מקפידה קצת פחות ממני, בעיקר בתחום הבגדים, אך עדיין ניתן לומר שאנחנו זוג מסודר ומאורגן.

לאחרונה שמעתי על מחקר שמצא שרוב הנשים לא יכולות לסבול בלאגן, ואת רוב הגברים זה לא מעניין, מפני שגבר לא מתייחס לעצם שאינו נמצא בתנועה, ולאישה מציק בעין ה"מגוון" של הצבעים והצורות. מנגד נתנו דוגמא שגבר יהיה מוטרד מזבוב שמתעופף בחדר הרבה יותר מאישה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בואו רק נגיד שאם חמתי לא הייתה בסביבה העוזרת שלנו הייתה שמה חבל בסלון ומתאבדת.

ודווקא יום אחרי שהעוזרת הולכת אני לא מוצא שום דבר!

דווקא בעסק אני יותר מסודר, באוטו? רק שהוא חדש, בדיוק אחרי חודשיים הוא נהיה מהפכה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלגן בסדר גודל נמוך-עד-בינוני בשילוב של אגרנות כפייתית קלה.

בקיצור, לאחרים זה ייראה כמו ערימות מגובבות,

אבל אני מאתר כל דבר בשניות - מכלי עבודה הזויים ועד חשבונות מלפני 4 שנים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בלגניסט. פשוט אנשים לא מבינים את הסדר שלי.

אצלי כל השולחן שלי בעבודה מלא ניירות לגובה של כ 15 סנטימטרים אבל אני יודע איפה נמצא כל נייר בערימות האלה.

+1!! :-D:-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביצעתי מעבר הדרגתי בחיים ממצב של סדר ופדנטיות למצב שאני נמצא בו היום,

כשאני מביט לאחור אני חושב שהכפייתיות שהייתה לי לגבי סדר הייתה חולנית והיא הרתיעה אנשים סביבי,

היום אני מי שאני (משה אופניק בהתהוות) ולמדתי גם לאהוב את זה .

אני מרגיש הרבה יותר משוחרר!

בעבר הייתי יושב על הכורסא לצפות בטלויזיה ,אך לא הייתי מסוגל להתרכז כי הבחנתי בזוית העין שנעלי הבית

שנמצאים בחדר השינה אינם עומדים דום ופלס למרגלות המיטה.

בעבר ארון הבגדים שלי היה מסודר ע"פ צבעים וסוגי צווארונים , היום הבגדים שוכבים בערימה על הכסא וטוב להם.

בעבר היה לי תחתון מסויים לכל יום,היום זה תחתון אחד לכל השבוע (סתם).

בעבר הייתי מהלך בבית ודואג שכל התריסים יהיו מוגפים בדיוק באותו הגובה,היום אני חי כבר שנה עם תריס שבור וזה סבבה.

והכל בזכות אישתי ! 8):?

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק, לפני כמה שנים טובות (מעל 10), הגיתי מעט בנושא, והגעתי למסקנה ש"אין כאוס בלי סדר, ואין סדר בלי כאוס". לכל אחד יש את הסדר שלו, וכמעט אף אחד אחר לא יבין אותו לעולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלגאניסט בבית, מסודר בעבודה.

ואם בבית מישהו (אישתי) מסדר לי את הבלגאן, לא מוצא כלום! טוב ונוח לי בבלגאן שלי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...