Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני רואה עצמי כסניגור שלו אבל לפי הבנתי שיטת הדרוג והכוכבים שלו הינה דווקא הגיונית.

הדרוג הינו לא אבסולוטי אלא תלוי מחיר , וקשור לדרוג היחסי מול המתחרות באותה קבוצת מחיר.

זה שהפיאסטה 1.2 ידני קיבלה 5 כוכבים זה בגלל שבתחום המחיר שלה סביב 75K למול סופר מיני ידניות אחרות היא מצטיינת.

זה שהפיאסטה האוטומטית 1.4 קיבלה 2 כוכבים כי בתחום סופר מיני אוטומט בתחום המחיר שלה(105K) יש יריבות עדיפות בהרבה

או זולות יותר בתמורה עדיפה.

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק מה שכתוב מעליי.

אהרונוביץ מדרג ביחס למה שהוא מגדיר כמתחרות הישירות, לפי מה שהוא תופס כתחומים המרכזיים בבחירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תגובה ל #103 ובכלל.

נתחיל בזה שאני לא מתייחס להגיון של שיטת הכוכבים שלו או לידע המקצועי שלו באופן כללי.

כל התייחסותי בשרשור הזה נובעת מנקודת מוצא פשוטה:

האיש כתב מה שכתב (לינק בהודעה הפותחת של השירשור הנוכחי) בלי שום חידוש למסרים מקצועיים שלו מן העבר.

לכן, כל מהות הפרסום שלו הנו לגלוג על מתחרים. לגלוג על חוסר מקצועיות ועל היותם פרסומון. כך אני רואה את הדברים.

בשרשור הזה (כאן) ניתן לראות שגם הוא, זה שמראה כמה מתחריו פגומים, אינו חף מפגמים דומים כפי שהלוגיקה של האדם הסביר הייתה נוטה להסיק.

אני לא באמת יודע מה זה ישר או לא ישר. אני יודע מה זה שקיפות ומה זה חוסר תלות. שם טמונה האתיקה מבחינתי.

SRONIS כתב שהוא האדם שגם אחראי על תכני האתר וגם זה שמתפרנס ישירות מהפרסום באתר. (מה זה "פרסומון" בשפתו?)

חן כתב שבדיקה מקצועית לתכונה מדידה עושים בצורה מסויימת ושונה ממה שהוא עשה. (מקצועיות...)

SRONIS הוכיח שהדירוגים אינם בהכרח לאחר בחינה מעשית. (אין גילוי ראוי על זה).

ואני מוסיף שלקטול מוצר בלי לבדוק אותו ובלי לתת גילוי שהקטילה אינה לאחר בדיקה - זה כבר תערובת שעושה לי לא נעים בבטן.

וזכותו להיות לא נחמד. לא חייבים לנהל איתו דיון בפורום שלו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא שאני רואה עצמי כסניגור שלו אבל לפי הבנתי שיטת הדרוג והכוכבים שלו הינה דווקא הגיונית.

הדרוג הינו לא אבסולוטי אלא תלוי מחיר , וקשור לדרוג היחסי מול המתחרות באותה קבוצת מחיר.

זה שהפיאסטה 1.2 ידני קיבלה 5 כוכבים זה בגלל שבתחום המחיר שלה סביב 75K למול סופר מיני ידניות אחרות היא מצטיינת.

זה שהפיאסטה האוטומטית 1.4 קיבלה 2 כוכבים כי בתחום סופר מיני אוטומט בתחום המחיר שלה(105K) יש יריבות עדיפות בהרבה

או זולות יותר בתמורה עדיפה.

אתה באמת מאמין למה שאתה כותב? מספיק לראות שיונדאי i20 הידנית המחודשת קיבלה אצלו 2 כוכבים כאשר אף כתב רכב לא נהג בה עדיין, אז כל הניקוד שלו זו בדיחה אחת גדולה.

פורסם

כשאני כהדיוט מסתכל על אתר רכב, חשובה לי מאוד תגובה/הפניית קהל המשתמשים, לא פחות ואולי אף יותר, מקביעותיו של הכתב או בעל האתר. עם הזמן לומדים גם להכיר את המגיבים הרציניים יותר. כתב/עורך אתר רכב, עם כל הכבוד, הוא רק בנאדם ועשוי לטעות או לתת משקל לא נכון לפרט כזה או אחר.

פה הבעיה הגדולה של אהרונוביץ, בגלל ההתיחסות המשפילה והוולגרית למגיבים מצד אהרנוביץ, רבים מעדיפים לא להגיב כלל באתר שלו. הוא נשאר עם "הלקקנים" התורנים, פה ושם מגיב אמיץ תורן שבמוקדם או במאוחר, זוכה לתגובה פוגענית מאהרונוביץ ונעלם או שמועלם. אם הוא היה מגלה יותר סבלנות ונימוס למגיבים, ספק אם אתרי רכב אחרים היו מתפתחים כפי שהתפתחו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

האמת היא שגם כשאני חולק עליו, אם אני כותב בשפה יחסית מנומסת או מנומקת - זה אף פעם לא נמחק. גם כשהדברים מכילים ביקורת על דעותיו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האמת היא שגם כשאני חולק עליו, אם אני כותב בשפה יחסית מנומסת או מנומקת - זה אף פעם לא נמחק. גם כשהדברים מכילים ביקורת על דעותיו.

איזו מחלוקת כבר יכולה להיות בינכם? מהו הצבע המועדף לגולף GTI? האם כדאי ללכת על ריפוד פנים בהיר שמתלכלך או לרכוש שחור שאמנם מסתיר את הלכלוך אבל מחמם את פנים הרכב ונותן תחושה קודרת?

אני מקווה שירדת לסוף דעתי, אתה נמצא במקום שאליו הוא מטיף ולכן בינכם לא תתכן מחלוקת רצינית, נסה להציג באתר שלו דעות "לא מקובלות" וחזור לדווח על הרשמים שלך.

פורסם

נו אז תמשיך, רק לא לשכוח סימני פיסוק שהם כידוע מה שמפריד בין בני תרבות לבין שאינם.

פורסם
נו אז תמשיך, רק לא לשכוח סימני פיסוק שהם כידוע מה שמפריד בין בני תרבות לבין שאינם.

בדיוק כך - וכל המרבה בסימני פיסוק (כמובן שלפי כללי האקדמיה ללשון !) - ובענייני פיסוק בכלל - הרי זה משובח. :lol:

פורסם

וזה בדיוק מה שמבדיל בין בני תרבות לחוראנים, וגם כאן אנחנו משתדלים להטמיע את הנושא.

הודעות בלתי קריאות או הודעות שכוללות ........ או חחחחחחחחח נמחקות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איזו מחלוקת כבר יכולה להיות בינכם? מהו הצבע המועדף לגולף GTI? האם כדאי ללכת על ריפוד פנים בהיר שמתלכלך או לרכוש שחור שאמנם מסתיר את הלכלוך אבל מחמם את פנים הרכב ונותן תחושה קודרת?

אני מקווה שירדת לסוף דעתי, אתה נמצא במקום שאליו הוא מטיף ולכן בינכם לא תתכן מחלוקת רצינית, נסה להציג באתר שלו דעות "לא מקובלות" וחזור לדווח על הרשמים שלך.

יש בינינו שתי מחלוקות "קשות" :-)

הראשונה נוגעת לאופי פעילותו של מנוע ה- 160 בגולף, ומעולם לא נמחקה דעתי אף שהבאתי אותה בגיבוי "קונטרה" מקצועית, של נהג יחסית ידוע משעביר השתלמויות נהיגה; והשניה לצליל של ה- GTI בעת העברת הילוכים (מודה, מגוחך ולא רלבנטי בעליל).

נכון, לא באמת מחלוקות, במיוחד לא השניה... אבל כשהוא (ככתב רכב מנוסה) כותב שהמנוע לא רהוט, לא מטפס בסל"ד וכו', וכשאני טוען את ההיפך בגיבוי דעת "מומחים", זה לא טריוויאלי להשאיר שם את דעתי בהתחשב בדעתנות שמיוחסת לו, בכל עת שהנושא עלה. ואתה יודע איך זה נגמר? הוא ביצע למנוע מבחן נוסף, והודה שיש שיפור. אז אולי זו רק הליכה חלקית לכיוון הודאה מלאה בטעות (להערכתי הוא התייחס בכלל למנוע ה- 170 ולא 160), אבל עובדה שדעתי מעולם לא צונזרה, גם כאשר כללה ציניות, וגם אם זכתה לתגובה מטעמו.

אני מסכים שהוא רחוק כרחוק מזרח ממערב מ- PC, במיוחד בכל הקשור לימין/שמאל חילוני/חרדי, ושהתגובות שלו בנושאים אלה מאוד קיצוניות. כאמור, אף אחד לא חייב לקרוא אותו, גם אני נכנס לשם בערך פעם בשבוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

BAR72, אתה מיפה את הדברים.

הוא כנראה קרא על/או שבמקרה נהג בדגם עם ה 170 כ"ס.

לאורך כל חילוקי הדעות איתך שנמשך על פני תקופה ארוכה מאוד ולא קיבל את דבריך, הוא לא הודה שהוא בעצם לא נהג בדגם שאתה מדבר עליו. כפי שאתה עצמך מעריך.

כשלבסוף נהג במכונית עם המנוע הזה, בטוראן אם אני לא טועה, הוא "הודה" לדבריך שכנראה יש שיפור כעת. לא הודה באמת שכל העת, כשסתר את דבריך, הוא לא בדק באמת את מה שהוא טוען.

בקיצור, כפי שאני רואה את הדברים, הוא מתווכח ונוקט עמדה גם כשהוא לא באמת בודק פיזית את הדברים. כמו במזגן של הפורד הגדולות.

יש פה דיון רחב האם האתר שלו זה המקבילה של חנה בבלי, אליעזר בן יהודה או אברהם אבן שושן.

אין ספק שסדר וניקיון חשובים.

אבל כשאתה מנהל פורום, נדרש ממך מינימום של כבוד כלפי בני-אדם. ולטעמי הוא במקום הכי רחוק שאפשר בקטע הזה.

מישהו שכל כך מתנשא, חשוד בעיני ככזה שאין בו פתיחות מנימאלית - לוקה בדעה מקדימה = נקודת פתיחה מאוד בעייתית בנושאים מקצועיים.

אגב, לפני שניהל את הפורום, לא נחשף אופיו ואז באמת החזקתי ממנו! אפילו מאוד!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
וזה בדיוק מה שמבדיל בין בני תרבות לחוראנים, וגם כאן אנחנו משתדלים להטמיע את הנושא.

//////

פורסם

סימני פיסוק והימנעות מ ..... באמצע משפט, כמו גם המנעות משימוש ב חחחחחחח הינם חיוניים להצלחת הפורום, ומרחיקים ממנו חוראנים וו'אחשים.

הודעות שאינן מפוסקות הופכות לעיתים ללא קריאות, והודעות עילגות מרחיקות משתמשים טובים, שמעדיפים לכתוב במקום בו יש תרבות מינימאלית, ובסוף נשארים רק עם החוראנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, זה אפילו לא דומה.

בין למחוק הודעות עילגות במיוחד כדי לשמור על תרבות דיון נאותה, לבין לפגוע ולהעליב את מי ששכח (רחמנא ליצלן) לשים פסיק במקום הנכון - ישנו פער תהומי.

יש בינינו שתי מחלוקות "קשות" :-)

הראשונה נוגעת לאופי פעילותו של מנוע ה- 160 בגולף, ומעולם לא נמחקה דעתי אף שהבאתי אותה בגיבוי "קונטרה" מקצועית, של נהג יחסית ידוע משעביר השתלמויות נהיגה; והשניה לצליל של ה- GTI בעת העברת הילוכים (מודה, מגוחך ולא רלבנטי בעליל).

נכון, לא באמת מחלוקות, במיוחד לא השניה...

בר, אתה רציני??? :shock:

כתבתי את ההודעה שלי בצחוק ולא הבנתי עד כמה שהייתי קרוב לאמת.

לא יאומן.

• תוכן חדש...