Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשך :)

משעשעת אותי התגובה שלו לאמיר, הוא מדבר על הכפשה ולא לשלם.

רק הוא לא מסתכל על איך שהכפיש את וואלה רכב בכך שקרא להם ערוץ הילדים, הרי זו הכפשה והוא כפוף לתביעת דיבה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העיתונאי היחידי בארץ שאני מחזיק ממנו, אפשר לא לאהוב את הגישה או את דרך הצגת הדברים שלו, אך בתור איש מקצוע הוא בין הטובים שיש, זן נדיר ונכחד.

עיתונאות כמו שהיא צריכה להיות - אוביקטיבית, ישירה, תקיפה וחסרת פשרות.

שלא כמו חלק מהאתרים/ירחונים בארץ ש'לפעמים' מונעים ממניעים אינטרסנטיים שאינם בהכרח אוביקטיבים, העיקר שהיבואנים ימשיכו להביא להם רכבים למבחן.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

"תוכן הודעתך נמחק, אנחנו לא מוכנים לקרוא הודעות, שאין בהם סימני פיסוק. באפשרותך לנסח מחדש את שאלתך בשפת בני-תרבות"

נו באמת? חוץ מעיתונאי, הוא גם נהיה מחנך ארץ ישראל.

אנחנו מנהלים מדיניות עריכה דומה גם כאן.

ההקפדה על עברית סבירה לא נועדה לחנך, היא נועדה להקפיד על כך שהתכנים יהיו קריאים והתוכן ברמה מינימלית.

מדובר באדם חולה נפש וממורמר המקבל משכורת מצ'מפיון מוטורס.

אתה מוכן להרחיב על זה?

אני ארחיב על זה.

מדובר בעו"ד שקורא פורומים אחרים ואף פונה לבתי משפט, היכן שהוא סבור שהוצאה דיבתו.

מה שכתב BRAVO30 נופל תחת הקטגוריה של דיבה, ואם אין לו הוכחות לשתי הטענות, הייתי ממליץ לו בחום לחזור בו משתיהן ובאופן פומבי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רק שתי הערות:

א. מי בדיוק מתחרה בגלקסי/אדג'? זה לא בגלקסי זה ב S_MAX מדובר בהורדת דירוג שבאה במקביל לפרסום ה 5008 באתר שלו. (לא במקביל לתחילת היבוא כפי שכתבתי בטעות). אין לי יכולת להוכיח לגבי מועד הפרסום. מי שזוכר, זוכר.

ב. דווקא כן עולות שם טענות על הקומבו של VAG, והוא לא מוחק אותן, אלא שהוא טוען (להבנתי) שזה לא כשל סדרתי או משהו כזה, ולכן טענות גורפות בנושא נמחקות. מוחק ועוד איך! והאם לדעתך הכרה באחריות מורחבת כפי שהחלה בחו"ל לפני ישראל לא הייתה הוכחה שיש משהו סדרתי?

מצד שני, אני לא קורא שם מספיק אז אולי המצב השתנה.

.....

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין שום ספק שמדובר באדם גס, בוטה ודוחה בהתנהגותו, אבל הוא באמת זן הולך ונעלם של עיתונאי עם ביצים שלא מפחד להילחם בממסד, במחירי הדלק ובתרבות העיתונות המלוקקת שנהייתה כאן.

אני מעדיף עיתונאי כמוהו על פני החנפנים שיושבים להם באתרים/ מגזינים המתחרים.

ממליץ לכם לקרוא מבחני דרכים שהתפרסמו לפני שהוא עזב את "אוטו" ותבינו איך צריך להיכתב מבחן.

היום, כמעט בכל מבחן דרכים של שלוש מתחרות יש ארבע מנצחות: "הבחירה הדינאמית", "הקניה הנכונה ביותר רגשית" "והעסקה הטובה ביותר" וכו'. זה ממש נמאס! מבחן דרכים צריך להיות חד משמעי.

פורסם

מבחן דרכים לא יכול להיות חד משמעי כל עוד יש בו יותר מבוחן אחד, וגם אז לא בטוח.

מכל מקום, השרשור בפורום נטקאר שהביא כאן נראה יותר ויותר כמו פרופגנדה סובייטית, וזה דווקא די זכור לי. חבל. כל תגובה נגדית מזוכה ישר בתגובה לגופו של כותב ופסילה מוחלטת, מבלי להתייחס לטענות באמת.

לי, באופן אישי, קשה לקבל את הטענות בזכות הביצים הגדולות, לכאורה, בעיקר כשהן מופנות למגיבים הדיוטות או לארועים מלפני 20 שנה, כמו שקשה לי, כאדם, לקבל האדרה עצמית בדרך של ביזוי והשפלת אחרים. אני מאמין שמי שהוא גדול וטוב מספיק, לא יזדקק להשמיץ ולהשפיל אחרים בכדי להראות זאת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כולנו קוראים שם? הגזמת. נכנסים כשיש פה שרשור. אולי אם האתר שם היה קריא יותר הייתי נכנס ביוזמתי מתוך סקרנות, אבל במתכונתו הנוכחית - רק אם יש הפניה מפה או מפייסבוק.

לגבי האיש ומשנתו - לטעמי אין לה לגיטימציה בשל העובדה שהוא עצמו לא עושה, בעיני, רושם של נטול אינטרסים ובייחוד בשל מלחמת החורמה שהוא מנהל ב"אוטו" על דברים שקרו לפני שהתחלתי להתגלח. זה לא מראה על ג'נטלמניות יתרה ואתה יודע מה - גם לא על יושרה. כשאחוז נכבד מהפרסומים שלך מתייחס לזה - זה אומר דרשני רבתי. בעיני זה שם את דבריו בפרספקטיבה שלילית, בדיוק כמו שכל דברי מתחריו נבחנים בפריזמה השלילית שלו, שלא לדבר על מתן ציונים לפני מבחן דרכים על סמך התלהבות מטכנולוגיה (גם אם היא מבוצעת לא רע).

לגבי טורבו/טווין-קלאץ' - בהכללה גסה, רוב אירופה אימצה את זה, המזרח לא. לגבי פשטות ואמינות מול צריכת דלק וזיהום נמוך - משתמש הליסינג אולי לא יתעניין בכך, אבל המשתמש הפרטי הממוצע שקונה את פליטות הליסינג אחרי 3 שנים בהחלט כן.

שלום

אני עוקב אחרי רוני אהרונוביץ עוד מימי המגאזין "טורבו", שהיה בתחילתו מעולה, ולאט לאט התדרדר למעמקי אוסף פרסומות וכתבות מטעם, דבר שארע אחרי שהוא עזב אותו והקים את "אוטו".

מר אהרונוביץ הוא אדם קשה, שלא מוכן לקבל ביקורות על דבריו ומעשיו, ולכן יצר לעצמו אנטגוניזם וביקורת שלילית.

מאידך, אני נוטה לקבל את הביקורת שלו, וכמובן את האהדה כלפי TSI+DSG או בכל שם אחר...

פורסם
מאידך, אני נוטה לקבל את הביקורת שלו, וכמובן את האהדה כלפי TSI+DSG או בכל שם אחר...

למה? כי הוא מעביר ביקורת חריפה (שלא להתבטא בצורה חריפה יותר) על כל דבר אחר? כי הנחרצות שלו וגסותו גורמת לך לחשוב שדווקא הוא צודק?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך אתה יכול לקרוא לזה עיתונות טובה אם אין שם איזכור מתחרים ו/או מאפייני רכב מועדפים? באמת...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מבחן דרכים צריך להיות חד משמעי.

תגיד בכנות - כשפונה אליך מישהו ומבקש המלצתך בהתייחס ל 2 מוצרים מתחרים, אתה תמיד חד משמעי?

אפילו כשאני צריך לבחור לעצמי ולא להמליץ, לא תמיד הדברים ברורים לי חד וחלק.

אני נגד מריחות וקומבינות, אבל לא תמיד ניתן לתת תשובה חד משמעית. במיוחד כשאתה פונה לקהל רחב עם טעמים שונים. ובמיוחד שלפעמים ההבדלים בין מכוניות מאותה קטגוריה הם בניואנסים.

ואיך בכלל אפשר לסמוך על אדם חד משמעי (דירוג כמו באתר שלו זה חד משמעי), אם הוא בכלל לא בדק את המכונית?

האם אדם שמוריד דירוג (ממקסימום למינימום) בגלל דיווח של גורם אנונימי על אי שביעות רצון ממזגן מפגין בעיניך חד משמעיות מוערכת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מדובר באדם חולה נפש וממורמר המקבל משכורת מצ'מפיון מוטורס.

היית איתן באותו חדר במוסד לטיפול בחולי נפש ?

ראית במו עינייך תלוש שכר או העברה כספית מצ'מפיון לרוני ?

אם יש לך הוכחות לדברים שרשמת אז יופי טופי ואם לא כדאי מאוד שתחזור מדברייך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין שום ספק שמדובר באדם גס, בוטה ודוחה בהתנהגותו, אבל הוא באמת זן הולך ונעלם של עיתונאי עם ביצים שלא מפחד להילחם בממסד, במחירי הדלק ובתרבות העיתונות המלוקקת שנהייתה כאן.

אני מעדיף עיתונאי כמוהו על פני החנפנים שיושבים להם באתרים/ מגזינים המתחרים.

ממליץ לכם לקרוא מבחני דרכים שהתפרסמו לפני שהוא עזב את "אוטו" ותבינו איך צריך להיכתב מבחן.

היום, כמעט בכל מבחן דרכים של שלוש מתחרות יש ארבע מנצחות: "הבחירה הדינאמית", "הקניה הנכונה ביותר רגשית" "והעסקה הטובה ביותר" וכו'. זה ממש נמאס! מבחן דרכים צריך להיות חד משמעי.

אתה כנראה לא מבין מה זו עיתונאות צרכנית וכתבי רכב, הם כתבי צרכנות לכל דבר ועניין (למעט אלו שבוחנים רק רכבי נישה או לקהל יעד מאוד מסויים). נניח ואני שונא את ההגאים והמתלים של רכבים אמריקאים (של פעם). לגישתך, אתה אמור לקבל מאותו עיתונאי כתבה שקוטלת את הרכב. כתב צרכנות טוב, אמור להעביר את הניתוח המלא והמקצועי של הרכב בסינון ההעדפה אישית שלו בכדי שהקורא יוכל לדעת באילו רכבים הוא יכול להתעניין לפי טעמו שלו בהתאם למה שהוא קרא בכתבה. כתב רכב מקצועי אמור להבין ברכבים, בנהיגה וכו', הוא לא אמור להגיד זה הכי טוב לפי טעמו האישי בלבד, כי זה פשוט לא מקצועי.

פורסם

מחזק - כתב רכב לא אמור ללמד את ה-natives מכונית טובה מהי, ובוודאי לא להשליך על העניין את העדפותיו האישיות. כתב רכב טוב ידע להביא בפני קוראיו את יתרונות וחסרונות הרכב, ובמבחן השוואתי את יתרונותיו וחסרונותיו היחסיים של כל רכב ורכב. לשם כך נדרשת התחשבות גם בסוג הקוראים - בהחלט ייתכן שלפלוני אמליץ על מכונית אחת ולאלמוני על אחרת. גם אני ואשתי נוהגים ברכבים שונים העונים על צרכים (ורצונות!) שונים, והדוגמא די ברורה לדעתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אנחנו מנהלים מדיניות עריכה דומה גם כאן.

ההקפדה על עברית סבירה לא נועדה לחנך, היא נועדה להקפיד על כך שהתכנים יהיו קריאים והתוכן ברמה מינימלית.

מסכים איתך, אבל כמו שציינתי יש דרך, הצורת לעג שהוא רושם את זה לאנשים סוג של משפילה אותם.

בפורום הזה, אם מישהו לא מוסיף סימני פיסוק כמו שצריך, אז המנהלים מתקנים עם הדגשה בצבע אדום.

לא מוחקים ורושמים דברים מסוג של לנסח בשפת בני-תרבות.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...