Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנון נט קאר (רוני אהרונוביץ שוב מכה)

machinehead
שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני אוהב לקרוא בכל פורום של רכבים אשר מכבד את עצמו.

אבל מאוד קשה לי להתעלם ממקרים לא מכובדים,

להלן פוסט של רוני אהרונוביץ, אשר מכנה את כותבי וואלה רכב כערוץ ילדים ואת "אוטו" כפרסומון.

אני מודע לכן שעל מגזין אוטו יש דעות חלוקות, אבל זה לא הנושא.

הנושא הוא ההתנהגות המגעילה שלו שלא מוסיפה לו כבוד לתחום עיתונות הרכב.

גדולתו של בן אדם היא להודות בטעויות שלו, הבעיה שלו לא רק שהוא לא יודע להודות בטעויות שלו, אלא הוא ממשיך להשמיץ ולהאשים את כל כתבי הרכב.

ומדבר האובייקטיבי שמדרג רכבים מבלי לנהוג עליהם. (קורסה OPC מדורגת 3 כוכבים מול VW פולו 4 כוכבים בקטגוריה ספורטיביות).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אתה חולק או מסכים עם עיקרי הדברים?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלוואי והייתי יכול בלהסתפק בהגדרה "איש דוחה".

התעלומה הגדולה בעיני, מדוע כולם פוחדים ממנו ולא מציבים מראה שחושפת את קלונו. (אני מניח שהרבה מבינים למה כוונתי)

מדוע נזהרים ממנו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיש אכן דוחה ואגרסיבי עד אין קץ, אבל הוא צודק בביקורת ,מבחני הרכב בעיתונות בארץ נרפים ובעיקר מתחנפים ליבואנים.

אין מסקנות חד משמעיות , הכל אמורפי , חס וחלילה לא לעצבן את היבואן.

Seat Arona FR– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני אהרונוביץ הוא ה''עופר לוי'' של עולם הרכב.

לא מבין כלום, אבל זה לא עוצר ממנו לפתוח את הפה (המסריח) שלו על כל כתב רכב בארץ.

אני ממליץ שתפסיקו לתת לו פה במה ותנו לו להיקבר בפורום רכב המסכן שלו עם כל תסכוליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים בארץ נוטים להאמין לביקורת ולזלזל בכל שבח שהוא. כל אחד בגדר חשוד ודברי אהרונוביץ' קולעים לטעם הזה במדויק. מה שכן, סגנונו והשתלחויותיו לא נראים כמו אלה של אדם הבטוח בצדקתו, אלא כנרגנות לשמה. חבל שזה ההווה של אחד מהאייקונים של עיתונות הרכב הישראלית, אבל זה מה יש.

צודק או לא בביקורתו זה ניתן לוויכוח, אבל במקרה הספציפי הזה הוא משתלח בקולגות שלו אך ורק משום שאינם שותפים להעדפותו, שלא לומר סגידתו, לשילוב של טורבו קטן ודו-מצמדי. או, אם כמוהו נהיה פחות פוליטיקלי קורקט, לא שותפים לסגידתו ל-VAG.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא הבנתי מה הוא רוצה:roll:

מצוטטות שתי פסקאות פתיח שאומרות קצת על היונדאי בתור חברה. לאחר מכן, שתי פסקאות על ביצועי הרכב. אוקי, נו? כותב הרבה ולא אומר שום דבר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא מנסה להגיד שכולם חארות והוא מלאך הנקם של עיתונות הרכב ההוגנת.

או, ברוסית צחה,

Все пидарасы, а я Д'Артаньян.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור לי למה אתם עוסקים בפן האישי של אהרונוביץ. אולי זו הדרך שלכם להסיט את הדיון שהוא העלה - חוסר היושרה של עיתונאים בתחום הרכב.

keyser - אני הבנתי בדיוק מה הוא כתב. אולי תקרא שוב?

dirty old man

need love too

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא מה שהוא העלה. הוא ביקר אותם על כך שהם אינם שותפים להעדפתו הגורפת של פתרון טכנולוגי מסויים. מכאן הוא הסיק שגם אלה (הרחוקים שנות אור מיריביו המיתולוגיים) אינם הוגנים או הגונים.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור לי למה אתם עוסקים בפן האישי של אהרונוביץ. אולי זו הדרך שלכם להסיט את הדיון שהוא העלה - חוסר היושרה של עיתונאים בתחום הרכב.

ולדעתך האיש הזה ישר? מתנהל בצורה אתית? האתר שלו אינו פרסומון? הוא שקוף באינטרסים שהוא משרת?

התופעה הזאת מצליח לעבוד על עדת מאמיניו. זה שהוא אומר שאחרים לא בסדר לא עושה אותו לבסדר. ההיפך, מאחד כזה מצופה ליותר והוא ממש לא.(והרשימה שהוא צריך לתת בגינה הסברים ארוכה, מאוד)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

keyser - אני הבנתי בדיוק מה הוא כתב. אולי תקרא שוב?

אז תסביר לי בבקשה, כי קראתי שוב ועדיין לא הצלחתי להבין. כלומר, מה הפואנטה שלו? היונדאי זה רע? כולם שקרנים? מה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...