Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולדעתך האיש הזה ישר? מתנהל בצורה אתית? האתר שלו אינו פרסומון? הוא שקוף באינטרסים שהוא משרת?

התופעה הזאת מצליח לעבוד על עדת מאמיניו. זה שהוא אומר שאחרים לא בסדר לא עושה אותו לבסדר. ההיפך, מאחד כזה מצופה ליותר והוא ממש לא.(והרשימה שהוא צריך לתת בגינה הסברים ארוכה, מאוד)

אפשר לדעת למה אתה מאמין שאתרו הוא פרסומון?

ובאותה הזדמנות, מה היא הרשימה המדוברת? (אפשר גם אחת מקוצרת)

אני באמת שואל מסקרנות, ולא ממקום של התנגדות, פשוט שזורקים האשמות כאלו צריך להיות להן גיבוי כלשהו...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה העיקרית שלי איתו נוגעת לאתיקה של התנהלותו.

בדיוק אותו מקום שהוא תוקף את מתחריו שם הוא מתבזה.

- כותב ומדרג מכוניות בלי לנהוג בהן ובוודאי לא מציין זאת.

- יותר מדי פעמים ניכר שהוא משרת את בעלי העניין באתר שלו - מפרסמים וכד'.

- נמצא במצב של תלות ב 2 מפרסמים בלבד.

- תפסתי אותו לפני הרבה שנים מגיב לעצמו בפורום ואז הוא פשט סופית את הרגל מבחינתי.

- מספר אירועים נוספים שבהם התנהגותו הייתה מוזרה וחשודה מאוד. אתן פירוט בהמשך.

וכן, הוא יודע לכתוב ובעל ידע בצורה בולטת לטובה. למדתי ממנו הרבה. אבל בגלל ההתנהלות שלו אני חושד בו באופן קבוע שהיא אינה סוג של שגעון אלא מתוך מטרה.

למגיב שמעלי - בהמשך אפרט יותר...יש גיבוי לדברים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
2.5

נבואות? במקרה פספסת את סאגת האמינות של הDSG7?

ה DSG7 הוא מוצר בוסר שמוטב שלא היה מוצג, מאחר וה DSG6 הפגין אמינות מצויית, גם במכוניות שעובדות קשה - מוניות, ניידות משטרה וכולי.

אני מניח ש VAG ישפרו אותו "תוך כדי תנועה", אבל למרות זאת זו טעות להציג מוצר שפיתוחו לא הושלם כראוי.

וזה אגב, קורה לגרמנים בכל פעם שהם מנסים להיות הרפתקנים - ע"ע מנוע הוואנקל של N.S.U.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מבלי לנקוט צד בויכוח או להביע דעה, מאיפה מגיעה הדעה הגורפת שהוא מדרג מכוניות מבלי לנהוג בהן?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מדובר באדם חולה נפש וממורמר המקבל משכורת מצ'מפיון מוטורס.

השקפת עולמו הצרה: כל רכב שאין בו את ה"קומבו", הינו רכב ששווה לתחת.

עיתונאי רכב למופת המייעץ לקוראי הפורום שלו לרכוש אך ורק מכוניות תוצרת צ'מפיון מוטורס המצויידות בקומבו.

כמובן שלצ'מפיון מוטורס יש אינסוף לקוחות המקללים אותה, אם זה בגלל השירות ואם זה בגלל היתקעויות חוזרות ונשנות של הרכב המצויד במיטב טכנולוגיית עילית. אבל זה לא משנה, עדיין הרכבים שלהם הם כנראה הרכבים הטובים ביותר בשוק ואילו רק בזכות הקומבו המשובח אשר עובד ללא דופי.

פורסם
אתה חולק או מסכים עם עיקרי הדברים?

אין לי דעה לגבי השילוב של הקומבו הזה של TSI+DSG, אני ציינתי את ההשמצות שלו, לצערי הרב יש לו יותר מדי אגו והוא חושב שהוא מס' אחד מול השאר.

אני לא אומר שיש דברים שהוא לא צודק, אבל יש דרך לבטא, אני בחיים לא אלכלך על קולגה שלי ואקרא לו גן ילדים או בכל מיני כינויים.

עובדתי שהפורום שלו דיי פעיל בגלל ה"חיילים" שלו, מי שמדבר בצורה לא נאותה על פי השקפת עולמו, ההודעות שלו נמחקות, או שהוא רושם משהו בסגנון: "תוכן הודעתך נמחק, אנחנו לא מוכנים לקרוא הודעות, שאין בהם סימני פיסוק. באפשרותך לנסח מחדש את שאלתך בשפת בני-תרבות"

נו באמת? חוץ מעיתונאי, הוא גם נהיה מחנך ארץ ישראל. ושוב הוא מדגיש "אנחנו", מי זה אנחנו? זה אתה, החיילים שלו לא מוכנים להגיב לזה, אחרת הוא ימחק את ההודעות שלהם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
מבלי לנקוט צד בויכוח או להביע דעה, מאיפה מגיעה הדעה הגורפת שהוא מדרג מכוניות מבלי לנהוג בהן?

הוא אפילו לא מסתיר זאת בחלק מהמקרים.

הייתה דוגמא למכונית שדורגה במשך כ 4 שנים באתר בדירוג מקסימאלי.

היו מספר דיווחים ממשתתפים בודדים (1-3) לא מזוהים (ככה זה אצלו בפורום) על מזגן לא מספק.

הופ'ס הדירוג ירד. ממקסימום למינימום. בלי שום בדיקה. דיווח אנונימי מספיק! במקרה הזה כמובן.

עדכנו אותו שהדיווחים האלו לא לעניין והוא מוזמן לבחון את הרכב אצל אחד מהפורום.

הוא נמנע מלבדוק את הרכב במשך למעלה משנה... והשאיר את הדירוג כפי שהוא.

בחלוף שנה הוא כבר היה בפינה והחליט להוכיח שהוא צדק מראש.

לקח את הרכב למדבר, העמיד אותו בשמש מספר שעות ואז כמובן דיווח על תוצאה לא טובה.

מהדיווח ניתן ללמוד שלפחות חלק מהבדיקה מפוברק.

מיותר לציין שהיה עדיף שיבחן את הרכב עם כלי מדידה כלשהו או לפחות בהשוואה לרכב אחר שעומד באותם תנאים.

אבל מה פתאום, מטרת המבחן, להוכיח שהוא אינו טועה.

עכשיו תסבירו לי, לא היה נכון לערוך מבחן בטרם אתה מוריד כוכבים.

וכשמציעים לך רכב לבדיקה, מדוע אתה לא בודק אותו ומחכה עוד שנה.

מוזר מוזר, אבל באותו חודש שירדו הכוכבים (אחרי 4 שנים כאמור שהיה אפשר לעשות זאת), התחיל יבואן שמפרסם אצלו ליבא דגם מתחרה. מקרי? אולי כן אולי לא. אני ממש לא בטוח...

עכשיו מנגד, כשאנשים מדווחים על תקלות במכלולים של רכבים המיובאים ע"י אחד המפרסמים הדבר נתקל בצנזורה, הכחשה, לגלוג ועוד. מי שבקארספורום יודע שיש בעיות מסויימות ודברים בגו. אצלו הדבר מוכחש.

והאיש הזה מאשים אחרים במשחקים מכורים...

פורסם

הוא בעצמו אמר, הוא דירג את כל פרארי ומזרטי, קשה לי להאמין שהוא נהג על כל הרכבים שמיובאים לישראל, אפילו בעצמו הוא אמר שהוא מדרג ע"פ נתונים יבשים, את הפורד גלאקסי הוא מדרג בכוכב אחד, למה? כי המזגן לא מקרר טוב.

מתי הוא הגיע למסקנה הזו? ע"י בדיקה שעשה לפני זמן מה, מאז שהרכב יצא הוא דירג אותו ב3 או 4 כוכבים ואז החליט בגלל המזגן להוריד לכוכב אחד.

הרי ברור שזה לא מקצועי, רכב זה לא רק מזגן, זה מכלול של דברים, במיוחד שזה מיני ואן.

הרי ע"פ זה, הוא מודה בזה שכל התקופה הוא דירג את הגלאקסי ע"י מה שבא לו, רק לאחרונה שבדק אותה בעצמו עם המזגן, הוא החליט להפחית את הדירוג לכוכב אחד.

כל דירוגי רכבי הספורט שלו מגוחכים, הרי הגיוני שאלפא מיטו תלתן ירוק מדורגת 2 כוכבים? הוא מדגיש שהדבר יחסי מול הרכבים בקטגוריה. אך לא נשמע לי עדיין הגיוני שאלפא מיטו נחותה מהונדה CRZ, הרי שניהן באותה קטגוריה.

או שהונדה CRZ מדורגת גבוה יותר מקורסה OPC.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
מדובר באדם חולה נפש וממורמר המקבל משכורת מצ'מפיון מוטורס.

אתה מוכן להרחיב על זה?

פורסם
הוא אפילו לא מסתיר זאת בחלק מהמקרים.

אפילו בעצמו הוא אמר שהוא מדרג ע"פ נתונים יבשים

זה בהחלט נשמע מגוחך.

יחד עם זאת, בהינתן הגילוי הנאות הזה, אם כמובן ניתן בגלוי, זה בסה"כ מגדיר את משמעות הדירוג, ואם זה המצב - למה בכלל לקחת ברצינות?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
זה בהחלט נשמע מגוחך.

יחד עם זאת, בהינתן הגילוי הנאות הזה, אם כמובן ניתן בגלוי, זה בסה"כ מגדיר את משמעות הדירוג, ואם זה המצב - למה בכלל לקחת ברצינות?

העובדה הזאת לא מופיעה בשום מקום במדריך שבאתר.

היא מסתברת מתוך מידע שנחשף ב"פורום" שלו.

אל תניח שמי שמגיע למדריך בהחלט מודע לכך.

כך שגילוי נאות - ממש לא אצלו!

פורסם

זו לא דעה. ניתן להוכיח את זה בקלות אדירה: שים לב שכל מכונית חדשה שנכנסת אצלו למדריך מקבלת דירוג. המכוניות נכנסות ברגע שהן מגיעות ארצה ומקבלות מחיר, במרבית המקרים הרבה לפני שאף כתב רכב נהג עליהן. בפעם הבאה שמכונית חדשה מגיעה - בדוק את הדירוג שלה אצלו באתר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא כאן כתבי הרכב במגזין אוטו אמרו משהוא אמיץ שהפלנטרי 6

נכון לעכשיו הוא גיר עדיף מהכפול מצמד , לומר זאת מול כל כתבי רכב וחובבי הרכב הפיינשמקרים שלא מבינים של90 אחוז מהעם לא מעניין איזה טכנלוגיה קיימת בתוך תיבת ההילוכים , צריך אומץ גדול , וצריכת דלק במבחן של 14.7 מוכיחה שיתרון צריכת הדלק של כפול המצמד אינו גדול , אגב זה לא אומר שאני לא מעדיף את הפורד פוקוס סטישן בגלל כל הדברים האחרים שזה נותן אבל כמו שכתבו במקומות אחרים פה בעיקר ביעוץ וטכני 1700 דפים על הגיר עם תלונות ובעיות לא טועים. הזה תגובות בארה"ב בכל מקום אפשרי לא טועים.

פורסם

מוזר מוזר, אבל באותו חודש שירדו הכוכבים (אחרי 4 שנים כאמור שהיה אפשר לעשות זאת), התחיל יבואן שמפרסם אצלו ליבא דגם מתחרה. מקרי? אולי כן אולי לא. אני ממש לא בטוח...

עכשיו מנגד, כשאנשים מדווחים על תקלות במכלולים של רכבים המיובאים ע"י אחד המפרסמים הדבר נתקל בצנזורה, הכחשה, לגלוג ועוד. מי שבקארספורום יודע שיש בעיות מסויימות ודברים בגו. אצלו הדבר מוכחש.

והאיש הזה מאשים אחרים במשחקים מכורים...

רק שתי הערות:

א. מי בדיוק מתחרה בגלקסי/אדג'?

ב. דווקא כן עולות שם טענות על הקומבו של VAG, והוא לא מוחק אותן, אלא שהוא טוען (להבנתי) שזה לא כשל סדרתי או משהו כזה, ולכן טענות גורפות בנושא נמחקות. היה לי איתו פעם גם ויכוח על מנוע ה- 160, בקשר לזמינות ורציפות הכח, בו חשבתי שהוא טועה, הוא כנראה לא מושלם, אבל להגיד שהוא מעדיף את תוצרת VAG / PSA כי הם מפרסמים אצלו נראה לי מוגזם.

מצד שני, אני לא קורא שם מספיק אז אולי המצב השתנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...