Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן פרחי כתב:

וזה בדיוק מה שמבדיל בין בני תרבות לחוראנים, וגם כאן אנחנו משתדלים להטמיע את הנושא.

הודעות בלתי קריאות או הודעות שכוללות ........ או חחחחחחחחח נמחקות.

צודק חלקית. לפעמים הולכים רחוק מידי עם זה. אפשר לגלות קצת יותר סבלנות כלפי אלו שהעברית אינה שפת אם אצלם, דיסלקטים ומוגבלים אחרים, מדוע להוסיף לסבלם ולמנוע מהם לשתתף בדיונים. תעשה מישאל ותראה שהרוב המוחץ כאן יהיה בעד גילוי כבוד וסבלנות.

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תעשה מישאל ותראה שהרוב המוחץ כאן יהיה בעד גילוי כבוד וסבלנות.

בוא ואענה לך, ישנו בפורום (הוא כותב בעיקר בפורום אספנות) משתמש וותיק ומקצועי עד מאוד, שזוכה ללא מעט כבוד על ידיעותיו המקצועיות.

אלא מה ההודעות שלו לעיתים עילגות, תמיד עם שגיאות כתיב ולסיום מטובלות בלא מעט ניבולי פה חינניים.

זה לא מפריע לו להשתתף בדיונים ולקבל את הערכת יתר המשתתפים, בפורום האחר הוא היה נחסם באופן מיידי.

פורסם

בנושאי פיסוק וכתיב.

אכן ארץ קולטת עליה ולא אצל כולם שפת האם היא עברית.

הפיתרון למתקשים:

כתוב ב WORD יתקן לך לפחות את הכתיב, ואז תעתיק לפורום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בר, אתה רציני??? :shock:

למה לא?

היה לי (האדם הפשוט) ויכוח על אופי מנוע עם בעל הפורום (עיתונאי הרכב המקצועי), שהוא בסך הכל כיבד בו את דעתי גם אם חשב אחרת, ולבסוף באמת ביצע סיבוב (אולי נוסף ואולי ראשון) על המנוע ושינה את דעתו. מה לא רציני בזה? שזה היה ברכבי VAG? הייתי מתווכח עימו באותה נחישות גם אם היה טוען למשל שאין בעיות עם המזגן של הקרוז (שמתקלקל לו מידי פעם אצל חברים שלנו) או שה- DSG7 הוא כליל השלימות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה לא?

היה לי (האדם הפשוט) ויכוח על אופי מנוע עם בעל הפורום (עיתונאי הרכב המקצועי), שהוא בסך הכל כיבד בו את דעתי גם אם חשב אחרת, ולבסוף באמת ביצע סיבוב (אולי נוסף ואולי ראשון) על המנוע ושינה את דעתו. מה לא רציני בזה? שזה היה ברכבי VAG? הייתי מתווכח עימו באותה נחישות גם אם היה טוען למשל שאין בעיות עם המזגן של הקרוז (שמתקלקל לו מידי פעם אצל חברים שלנו) או שה- DSG7 הוא כליל השלימות.

ואתה חי מצויין עם החשד שהוא היה נחרץ מולך בזמן שלא טרח לבדוק ולציין זאת(השערה שלך מההודעה הקודמת וגם הנוכחית)?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
למה לא?

אתה באמת קורא ל"המנוע לא רהוט! אבל הוא כן!" ול"הצליל לא מגניב! אבל הוא כן!" ויכוח? מחלוקת?

כנס לפורום שלו בכל רגע נתון ותראה מה זאת מחלוקת. כשמישהו מעז לכתוב משהו שקצת שונה יותר מדעתו של הגורו, ואני לא מתכוון ל"הקומבו לא מושלם אלא רק מצוין מאוד מאוד" כמו הדיונים שלך איתו, אז מתגלה פרצופו האמיתי. קח לדוגמא את מה שהובא כאן קודם, על ה-406 וה-156. בעצם, עזוב, נסה לדבר איתו על רובר 25 :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

והנה אותו שרשור:

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=78497&lb=0

והנה ניהוג אליבא דמר ר.א.:

http://www.netcar.co.il/magazin/milon.asp#20

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למה לא?

אכן וויכוח חריף על סוגיה עקרונית שמשולה לוויכוח העתיק יומין והבלתי פתיר שכבר פרק משפחות רבות - כשסועדים במסעדת 'דיקסי' איזו גרסה של של סנדוויץ פילדלפיה עדיפה זו עם האנטריקוט או זו עם נתח הסינטה? תחשוב טוב לפני שתענה כי הסוגיה גורלית...

כמובן שאת סוגיית כמות המלח שבסנדוויץ אני משאיר בצד, כדי שלא לגרום כאן לפיצוץ מוחלט.

בר, מה שכתבת זו בדיחה לא מוצלחת במיוחד.

פורסם

הבעיה בשרשור ההוא היא שבתוך מספר הודעות קטן מאד אהרונוביץ עבר לתקיפה לגופו של כותב ועצם העובדה שברור לו כשמש שאם מישהו לא מסכים אתו אז הוא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר/לא יודע לנהוג.

אתם מסכימים אתו לגופו של עניין, אני חולק (דעתי הפוכה בדיוק - מבחינת יכולת, 406 ו-156 על צמיגים זהים לא יהיו רחוקות אם בכלל, בוודאי במסלול שינטרל את יתרון המנוע של ה-156, אבל משעות ה-406 הרבות שלי גיליתי שהיא אמנם יודעת, אבל לא אוהבת. כנראה שגם אני לא מספיק טוב או מוכשר).

אם כבר אנחנו מדברים על זה - מאד מעניין מהי באמת רמת ההכשרה ורמת הנהיגה של מיטב כתבינו. רמת הכשרה נפתרת בגילוי נאות, רמת נהיגה במירוץ קארטינג נחמד, למשל, או ג'ימקאנה/כוכב יאיר ברכב זהה. רעיון לפרויקט יפה, גם אם בטח בלתי ישים.

בר72 - בחייך. זו לא מחלוקת. הניסיון להציג אותה ככזו מעורר יותר מחלוקת מאשר המחלוקת הנטענת עצמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בחיי שאני לא מבין מה בעיה בשרשור ההוא, אהרונביץ' צודק והתבטא במתינות, רן וראובן רק עשו צחוק מעצמם.

לא מכיר את רן וראובן ואכן השרשור עתיק, אבל בוא נראה שנייה:

1. רן נכנס וכתב שלטעמו ה-156 עדיפה, לאחר שנהג בשתיהן. הוא גם הסביר למה.

2. אהרנוביץ נדבק לדבר אחד בלבד ממה שרן כתב ("היגוי חד") וטען שהוא חושב אחרת, זכותו. מצד שני, הוא כתב שהתאוצה היא "לא הנושא", מה שלדעתי הוא טעות - הנושא הזה "מי מהנה יותר לנהיגה" ויכולת תאוצה היא בפירוש חלק מהמשוואה הזאת.

3. רן הגיב וענה בצורה מאוד רצינית ומיושבת שעדיין, הוא נהנה יותר מה-156.

4. אהרנוביץ הגיב בעקיצה מגעילה אודות חוסר היכולת של רן להבין הנאה מנהיגה מה היא (אין לך את היכולת להבחין בין מלאכותי לאותנטי - שזו גם כן אמירה מצחיקה. אותנטי? יענו מקורי? לא מזויף? אז ההיגוי של ה-156 הוא מזויף בגלל שהוא מהיר מאוד?).

5. משם רן ענה בצורה מנומסת ומשועשעת קמעה, שלטעמי די "הכניסה" לאהרנוביץ ("אם אני לא יודע להבדיל בין היגוי מלאכותי לאותנטי אז זו אשמתך").

6. ראובן אולי יצא קצת דביל כשהוא ענה בלי הקשר, אבל גם אליו אין שום סיבה שאהרנוביץ יענה כמו שענה "ואני לא ידעתי שמדינתנו הקטנה בורכה בכל כך הרבה בוחני רכב מקצועיים, אנונימיים כולם". כאילו הוא היחיד בעל הידע וכל מי שחושב אחרת הוא אידיוט. סתם גועל נפש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אם כבר אנחנו מדברים על זה - מאד מעניין מהי באמת רמת ההכשרה ורמת הנהיגה של מיטב כתבינו. רמת הכשרה נפתרת בגילוי נאות, רמת נהיגה במירוץ קארטינג נחמד, למשל, או ג'ימקאנה/כוכב יאיר ברכב זהה. רעיון לפרויקט יפה, גם אם בטח בלתי ישים.

לא יודע אם זה כזה מעניין כיוון שלטעמי לא חייבים להיות נהג-על בשביל לדעת לאבחן תכונות של מכונית. נכון, צריך לדעת מה אתה עושה, אבל אני מכיר כתבי רכב רבים שאין להם מושג בדריפטים ונהיגת ג'ימקאנה, ושלא זוכרים מתי פעם אחרונה ישבו בקארט, והם עדיין יודעים לנתח מכונית בצורה טובה בהחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם התחלנו במנהרת הזמן, הנה הכתבה בה פרדי פריאהוף העדיף את ה 406 על ה STI

והדיון שהתפתח בנטקאר בהשתתפותו.

05.04.2002

"חלפו 200 ק"מ ומכל הדלק כבר כמעט התרוקן. השליטה של פריהוף במכונית השתפרה וגם הגשם הקל שיורד לא גורם לו להאט. אבל הוא מסרב לשנות את דעתו על המכונית. "מה שחשוב במכונית זה שלדה מדויקת ובלמים. עם המנוע כבר אפשר להסתדר. זה לא המצב בסובארו הזאת. זאת מכונית יפאנית מדי וחסרת רגש".

כשמחוג הדלק נושק לקו האדום, אנחנו חוזרים ללטרון. פריהוף יוצא מהמכונית ומניח שוב את כף היד על סוליות הצמיגים. הפעם הם באמת חמים. "אתה רואה את המכונית ההיא", מצביע פריהוף לעבר פז'ו 2.0 406 ליטרים לבנה, "היינו יכולים לעשות אתה את אותה דרך, בהרבה יותר נוחות ובלא פחות מהירות. אבל אולי אני כבר מזדקן"."

פורסם

אני יכול לגמרי להבין את התסכול של פרדי עם ה-STI. היו לי תחושות דומות בדגמי ה-STI עליהם נהגתי. בטח ובטח בהשוואה ל-EVO...

ועדיין, אני בספק גדול אם 406 2.0 ל' תעשה את הדרך לא פחות מהר. אולי הוא באמת פשוט כבר מזדקן :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...