Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין אף דיון על הפגע וברח בנתניה?

רועי.א
שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קבלו סרטון מזעזע של הרכב ממש אחרי התאונה-המוזיקה עוד נשמעת ברכב עד השמיים הרכב מרוסק עדיין מונע נטוש

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי של מערכת.

אני לא מוצא עניין בלהשקיע זמן ומחשבה בחתיכת החרא הזה, אני חושב שכולנו באותה דעה וכולם יודעים מה צריך לעשות לו. לא במקרה כזה חתיכת חרא שדורס 3 ובורח הוא גם עבריין. כמוהו, שנוסעים כמו מטורפים וישאירו משפחה שלמה מרוסקת על הכביש באאודי מפוארת יש אלפים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מה כבר אפשר להגיד? שיקבל עונש כמה שיותר כבד ויסבול.

יפה שהמשטרה הצליחה לתפוס אותו בכזו מהירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה כל אלה שלא ישנים בלילה בגלל האטום האיראני? מתי לאחרונה אחמדינג'אד דרס מישהו מכם וברח בעודו רכוב על טיל זילזאל?

תתחילו להתעורר; שושן ברבי ושכמותו צריכים הרבה יותר להדאיג אתכם מאשר איזו פצצה ערטילאית. הבעיה היא שהשלטון המוצלח שלנו מעדיף להתמקד בפצצה איראנית, שכלל לא ברור אם היא בכלל נמצאת אלפי קילומטרים מכאן במקום להתמודד בצ'חצ'חיאדה שמתחוללת לנו כאן מתחת לאף. זה הרבה יותר קל ובטוח. ככלות הכל, אחמדינג'אד לא יכול לזרוק רימון יד על ביתו של רה"מ...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מאוד המשפחה שלו גרה בהרצליה פיתוח מול הים,הוא נוסע במכוניות יוקרה כולם ישבו בכלא וחזרו עשירים?

מאיפה על הכסף הזה בדיוק?

איפה המדינה הזו? לא היא הולכת?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשטרה/ציבור שילם 1,000,000 שקל בשביל לתפוס אותו.

מעניין מה הייתה הסיבה האמיתית למבצע המושקע כל כך.אולי בשביל למנוע פשלה של המשטרה ושלא יברח מהארץ(מזכיר לכם מקרה נוסף?).

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל על האנרגיה.

הבחור שכר עורך דין חלקלק עיין ערך מרגול .

בקייצור:

3 שנות מאסר גג וגם זה אם השופט ירצה להעניש (אין סיכוי)

עבודות שירות , שלילה לכמה שנים וזהו.

הפרצוף של המדינה.

מחזק מאוד את דברי אלעד

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי המשטרה נמצא DNA שלו על הכרית אוויר

מעניין איך העו"ד שלו יצליח לערער אותה

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה כל אלה שלא ישנים בלילה בגלל האטום האיראני? מתי לאחרונה אחמדינג'אד דרס מישהו מכם וברח בעודו רכוב על טיל זילזאל?

תתחילו להתעורר; שושן ברבי ושכמותו צריכים הרבה יותר להדאיג אתכם מאשר איזו פצצה ערטילאית. הבעיה היא שהשלטון המוצלח שלנו מעדיף להתמקד בפצצה איראנית, שכלל לא ברור אם היא בכלל נמצאת אלפי קילומטרים מכאן במקום להתמודד בצ'חצ'חיאדה שמתחוללת לנו כאן מתחת לאף. זה הרבה יותר קל ובטוח. ככלות הכל, אחמדינג'אד לא יכול לזרוק רימון יד על ביתו של רה"מ...

תשמע, אתה סיכמת בפסקה אחת את הטעות הכי גדולה ונפוצה של הישראלים.

חלק מהאנשים חושבים שאם מתעסקים באטום האיראני אי אפשר להתעסק בדבר אחר.

אז אני לא מזלזל באויבים מחוץ. אבל זה שיש איומים ביטחוניים קשים מאוד על מדינת ישראל זאת ממש לא סיבה לשחרר את הרסן בדברים אחרים. צריך לתת את הדעת לעוד מגוון בעיות פנים נורמליות שיש במדינה הזאת כמו שיש בכל מדינה בעולם.

יש כאן פשיעה עולה ומשטרה גרועה.

יש כאן משבר חברתי מאוד קשה - העולם הרים גבה בשנה שעברה שבישראל יש עוד בעיות חוץ מהבעיה הפלשתינאית - אבל כן, כמו כל מדינה גם לנו יש בעיות "נורמליות" ולא רק בעיות הקשורות להיותנו על הכוונת של 95% מהעולם.

אז חברי כנסת יקרים - גם וגם. אירן זה לא תירוץ להזנחה מבפנים.

לדעתי צריך להתחיל במתן אחריות אישית לשופטים וקציני מבחן וכו' - כל האנשים האלו שפוסקים וחורצים גורלות בהינף יד בלי לחשוב על התוצאות - ששופט יידע שהוא יכול לתת דין וחשבון על המעשים שלו - הוא ישפוט אחרת.

שיחררת בן אדם - ביצע שוב את הפשע - טעית בהחלטה ובשיקול הדעת שלך - תשלם.

כל מקצוע אחר משלם על טעויות. רק שופטים לא.

רופא יבצע שיקול דעת לא נכון ואדם ימות - הוא ייתן את הדין.

נהג ייבצע שיקול דעת לא נכון ואדם ימות - הוא ייתן את הדין.

שופט ייבצע שיקול דעת לא נכון ואדם ימות - בקטנה. יהיה בסדר. קורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאני באותו עמוד כמו כולכם כאן שצריך לשלוח אותו לכלא עד שהוא ירקב שם, על כאלו אנשים לא צריך לרחם.

אבל בכל זאת מתעוררות לי כמה שאלות:

א. הכביש נראה ישר, ובמקרה של רכב שטס במהירות שומעים ורואים אותו מתקרב, מה גרם לנשים לחצות בכל מקרה?

ב. האם יש סיכוי שהרכב או הנשים עברו באור אדום?

קשה לי להאמין שהרכב עמד ברמזור והחליט ללחוץ על הגז כשהנשים עברו, קשה לי להאמין שהנשים שחצו לא שמעו ו/או ראו את הרכב מתקרב (גם אם היה לו אדום, הולכי רגל חייבים להזהר), וגם ייתכן מאוד שהנשים עברו באדום.

בכל מקרה הנהג אשם בעזיבת זירת תאונה, הפקרה למוות וכדומה, הוא צריך להרקב בכלא לא משנה מה.

מקרה מזעזע ונורא מבלבל.

אולי אני לא יודע את כל הפרטים, אבל אלו השאלות שלי כרגע.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...