Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום:-)

המצב הנוכחי הוא:

אני חייל, משתחרר בנובמבר הזה.

לאחר השחרור מובטחת לי עבודה באזור המרכז - ליד עזריאלי - אני גר באזור השרון, כאשר המרחק מהעבודה לבית שלי הוא כ-30 ק"מ, והמרחק לתחנת הרכבת הקרובה הוא 6 ק"מ.

העבודה מובטחת לי לתקופה של חצי שנה + חצי שנה נוספת ניתנת לבחירתי.

בגלל שסבלתי (עדיין סובל) מתחבורה ציבורית בזמן הצבא.. החלטתי לקנות רכב עבור הנוחות - הרכב ישמש או כדי להגיע לתחנת הרכבת הקרובה (6 ק"מ נסיעה מהבית) או להגיע עד המשרד.

ההתלבטות היא:

אם אני קונה רכב ב-30K (ידני - לדוגמא פג'ו 206, פיאט פונטו ואחרים בקטגוריה) ומוכר אותו לאחר חצי שנה, האם יש הבדל בהפסד על ערך הרכב אם אמכור אותו לאחר שנה?

בנוסף, שאלה לא פחות חשובה להחלטה שלי אם לקנות רכב או לא..

מה העלות הכוללת עבור קניית רכב + אחזקה למשך חצי שנה/שנה ..? הצפי הוא נסיעה של כ- 50 ק"מ ביום בממוצע

תודה לעונים!

פורסם

ברכב שעולה 30 אלף, הירידת ערך בין חצי שנה ושנה תהיה זהה פחות או יותר.

ובקשר לשאלה השניה, זה חישוב פשוט, אתה לא יכול לעשות אותו לבד?

ירידת ערך תהיה בערך 5000 בשנה,

ביטוח בגלל שאתה נהג צעיר יהיה בסביבות ה-3500-4000

דלק בממוצע 1ל-13 לקילומטראז שלך ועל 8.15 שקל לליטר יהיה 10,500 שקל לשנה.

טיפולים, ישור קו וכו' - בערך 2000 בשנה

טסט -1000 לשנה.

חישוב כולל יהיה בערך 22300 לשנה שזה יוצא 1850 שקל לחודש.

פורסם

אל תשכח שבמצב של בשוק ביום למכור רכב זה ממש לא פשוט ויכול להיות שפשוט לא תצליח למכור כל כך מהר ובינתיים תצטרך להשקיע עוד כסף ברכב.

לדעתי אם הנסיעה היא רק לעבודה וחזרה כדי מאוד לשקול תחבורה ציבורית.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...