Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין ספק שמדובר בהשקעה רצינית.

אני באופן אישי אוהב את המיאטה NA במצב סטוק, בדיוק כפי שיצאה מפס היצור.

הקסם שלה הוא דווקא בפשטות.

תהנה ממנה, קסם של רכב.

בעקרון אתה מאוד צודק וגם אני בגישה שלך. הבעיה העיקרית היא זמינות חלפים.למשל, הדש-בורד שלי היה מפוצץ מסדקים. עכשיו לך תמצא דש-בורד במחיר הוגן ושהמשלוח שלו יהיה במחיר סביר ועוד לא דיברנו בכלל על המיסים שצריך לשלם.

סיבה שנייה, אני יודע שאני לא הולך להחליף את המיאטה ברכב אחר (יש לנו עוד רכב משפחתי), לכן רציתי מראה שהוא קצת מעודכן לתקופה, אך עם זאת לשמור על מראה קלאסי. העיצוב פנים למשל, שני הצבעים המובילים, שחור ואפור קיים גם בדגמים מקוריים שיצאו מהמפעל. לדוגמא (בתמונה זו רואים את מהדורת V-Special היפנית עם שני צבעים מובילים, טאן ושחור :

interior.jpg

הסיבה השלישית היא, שאני איש של פרוייקטים וזה בכלל, בכל תחום. אני רואה את התמונה בראש ואז מתחיל לתכנן.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא רוצה להיות פארטי פופר אבל לא היה שווה להשקיע את ה-22 אלף האלו בשידרוג ל-NB? אתה מרוויח עוד איזה 20-30 כ"ס, LSD, הילוך שישי, שילדה קשיחה יותר, צמיגים רחבים יותר (ובעלי חתך נמוך יותר ב-2") וכמובן רכב חדש יותר ב-5 שנים לפחות.

יש גם מע' סטריאו עדיפה (קומפוננט עם ואפרים 8" של BOSE ומגבר יעודי), אבל זה מינורי יחסית.

נכון, אפשר תמיד לקנות רכב "מוכן".

אבל הכי כיף (מניסיון) זה לפרק ולבנות רכב ישן לפי הרצונות / דרישות שלך.

אין כמו הסיפוק של התוצאה הסופית כשאתה מביט על הרכב לאחר כל השינויים שביצעת.

שמוליק תתחדש, יצא מדהים ונקי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לא רוצה להיות פארטי פופר אבל לא היה שווה להשקיע את ה-22 אלף האלו בשידרוג ל-NB? אתה מרוויח עוד איזה 20-30 כ"ס, LSD, הילוך שישי, שילדה קשיחה יותר, צמיגים רחבים יותר (ובעלי חתך נמוך יותר ב-2") וכמובן רכב חדש יותר ב-5 שנים לפחות.

יש גם מע' סטריאו עדיפה (קומפוננט עם ואפרים 8" של BOSE ומגבר יעודי), אבל זה מינורי יחסית.

בכל אופן אופן, לפחות לפי התמונות, עבודה מקצועית ויפה מאוד. אהבתי הכל, פרט להגה NC והצבע של הקונסולה.

אגב, אני היחידי שמאוד מציק לו הסט צמיגים השונה מקדימה ומאחורה?

א. אני לא אוהב את ה-NB כלל. קודם כל זה היה ברור לי שלא אקבל את המחירון של הרכב עוד לפני השיפוץ. אז הסכום בשביל NB היה גדול יותר. המיאטה הושבתה לשנה וקצת ואני נסעתי באוטובוסים. כל הכסף שכביכול היה אמור ללכת לדלק, בעצם הלך לשיפוץ.

אני אוהב את ה-NA ב-SETUP הנוכחי שלה, אני לא מחפש יותר מזה.

אני מחכה ליוקהמה S.DRIVE שכרגע חסרים בארץ.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

אגב,

גם בימים אלו, אני וחברים שלי עמלים על פרוייקט חדש מסוגו. הסבת מכלולים (מנוע, תא נוסעים) מ-NB ל-NA אמריקאית.

הולך להיות מעניין.

פורסם

זה כבר יותר הגיוני.

הדבר הכי חשוב לדעתי הוא להעביר את ה-LSD (בדגמי Sport או כאופציה בשאר) והחיזוק פרפר שנמצא מתחת לגיר (אם מדובר ברכב אחרי המתיחת פנים ב-2001). או שאפשר לקנות את זה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מתעצל להוריד את הכיסוי.

איזו תמונה אתה בדיוק רוצה ? פרופיל צד ? אחורה ?

פורסם

בדרך כלל אני לא אוהב את המראה של המיאטה אבל שלך פשוט נראית מצויין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מתעצל להוריד את הכיסוי.

איזו תמונה אתה בדיוק רוצה ? פרופיל צד ? אחורה ?

לראות איך יצא הגג החדש, אני נורא אוהב עבודות של חידוש גגות לרכבי קבריולט. ראיתי את המצב הבלאי הקודם ואני ממש סקרן לדעת מה יצא.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
מדהים , עבודה באמת ראויה להערכה .

את כל עבודות הקוקפיט אתה ביצעת לבד ?

חוץ מהדש-בורד והצביעה של הקונסולות אצל הצבעי ורכישת מושבים, עשיתי הכל לבד.

פורסם

לבנתיים, תסתפק בזה (אני עדיין לא בבית וכשאחזור יהיה כבר חשוך)

20120709195546.jpg

פורסם

אחת היפות והמושקעות ביותר! גם ה F הקודמת שלך הייתה מושקעת ביותר אם כי המושקעת ביותר בארץ.

שמוליק, זה חלום או שהNA הזו הייתה בצבע אדום כשקנית אותה?

• תוכן חדש...