Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל אלה שמספרים איך שנכנסים למועדון בארגנטינה וישר הבחורות מסתדרות בתור כדי למצוץ להם, חיים בסרט.

מי שבחורות נמרחות עליו בחול, ככל הנראה בחורות ימרחו עליו גם בישראל.

זה לא מה שנאמר.

חבל לסלף.

אמרתי שאין חיזור, או שיש סקס או שאין מה לשים את המספר שלה בזיכרון. אין משהו באמצע, אין חברות, אין ידידות, אין קשר בכלל.

משכנתא זה קל

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד אני יכול להעיד שיש בחו"ל (גרמניה) ואין בארץ - ברוניות (טוב, הניסיון שלי הוא עם ברונית אחת, אבל בכ"ז). קלאסה אמיתית בכל מובן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין על הישראליות. בכל המובנים.

הן הרבה יותר יפות, יותר נבונות, יותר מושכות בכל המובנים ויש להן יותר כישורי חיים ובכלל, המנטליות של הבחורות פה, היא שונה מכל הבחורות מכל העולם.

דווקא בגלל שאנחנו מדינה של מהגרים מכל העולם, עם כל מיני תרבויות "מהבית", ערבובים למיניהם, והעובדה שהארצישראליות שלנו זה משהו לא קל לחיות בו, והעובדה שלעשות צבא מלמד אותך דבר או שניים, אין מה לעשות.

בחורות ישראליות מעריכות את עצמן קצת יותר מכל הבחורות האחרות. בגלל שהן יודעות מה הן שוות.

מה יותר יהיה נחמד? לדעת שעבדת על משהו או להשיג אותו בקלות?

אחרי שראיתי הולנדיות, סיניות, פולניות, אמריקאיות ועוד כמה דברים מעניינים, אני אגיד לכם שאין אין אין על הישראליות. פשוט אין.

זוהי דעתי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
... אני לא מכיר את העקומות בארץ...

:lol:

ציפיתי לתגובה, הרי ברור שאני מתכוון לעקומות הסטטיסטיות.

מכל מקום, כידוע לכם, הטכניון הוא המקום בו המרובעים פוגשים את העקומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רק אני חשבתי שאני הולך להיכנס לשרשור מפוצץ בתמונות? :cry:

אכזבה :cry:,פוסט שומר שבס.

כולן יפות,כולן חכמות,אבל אף אחת לא זוכה,

ברגע שתתחתן איתה היא תפסיק לגלח רגליים,שפם ומפשעות.

לא משנה מי היא ,אחרי החתונה עדיף שתשקיע בספה נוחה -אתה תבלה שם הרבה.

רובן מנותחות

רובן צבועות (שיער..)

מרכיבות עדשות מגע וריסים מלאכותיות וציפורניים בנויות,

ההבדל היחידי הוא באיזו שפה היא תגיד לך "קח ת'זבל כשאתה יוצא ותקנה לי טמפונים בחזרה"

לפניכם שתי תמונות ,מיהי הישראלית ?

images?q=tbn:ANd9GcSRiVltrRfqzp99zHHTJ91x-5E02RsVUrztTd9kgdBHFA0weND_1204428156.jpg&sa=X&ei=PZYuUJfrA6mb1AXiuYD4DA&ved=0CA4Q8wc4MA&usg=AFQjCNF29VbQr50Lp76-z4JH8KDKNikUBQ

Gn'f'R

פורסם
רק אני חשבתי שאני הולך להיכנס לשרשור מפוצץ בתמונות? :cry:

הגזמת. זה דיון אקדמי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אכזבה :cry:,פוסט שומר שבס.

כולן יפות,כולן חכמות,אבל אף אחת לא זוכה,

ברגע שתתחתן איתה היא תפסיק לגלח רגליים,שפם ומפשעות.

לא משנה מי היא ,אחרי החתונה עדיף שתשקיע בספה נוחה -אתה תבלה שם הרבה.

רובן מנותחות

רובן צבועות (שיער..)

מרכיבות עדשות מגע וריסים מלאכותיות וציפורניים בנויות,

ההבדל היחידי הוא באיזו שפה היא תגיד לך "קח ת'זבל כשאתה יוצא ותקנה לי טמפונים בחזרה"

לפניכם שתי תמונות ,מיהי הישראלית ?

images?q=tbn:ANd9GcSRiVltrRfqzp99zHHTJ91x-5E02RsVUrztTd9kgdBHFA0weND_1204428156.jpg&sa=X&ei=PZYuUJfrA6mb1AXiuYD4DA&ved=0CA4Q8wc4MA&usg=AFQjCNF29VbQr50Lp76-z4JH8KDKNikUBQ

השמאלית ישראלית, לא זוכר את השם שלה ,אבל היא משחקת באיזה סדרה בערוץ 10. (בציטוט התחתונה)

פורסם

כמעט יום שלם עבר מפתיחת האשכול, ועדיין אין תגובה של בנצי. אני קצת מאוכזב :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מי ביקש תמונות?

עזוב שטויות! ראית איזה יוקון מדהימה יש ברקע, אתה יכול לבקש מהבחורה לזוז כדי לא להסתיר את הנוף? :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...