Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני חושב שאתם מגזימים, גם בחו"ל יש "ערסים" ו"מציקים" למיניהם ולפעמים גם לא פחות מאצלנו.

אבל פה הם הרוב השולט. שם (עדיין) לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוף, בתור אחד הזקנים מהחבובות באתי לעשות סדר.

הבעיה היא שתרבות השיחה בישראל היא מאד לא מכבדת ומאוד לא עדינה, וזה משליך על סיטואציות רגישות כמו יצירת שיחה ראשונית עם בן\בת המין השני. זו לא בעיה של נשים או גברים אלא בעיה שלנו כחברה.

המור"ק שלי כוללת סיפורי כשלון מפוארים ומביכים (כיום אני יודע שזה היה בעיקר בתקופות של חרדתיות וחוסר ערך עצמי או מול בחורות חרדתיות וחסרות ערך עצמי) אבל על הרבה יותר סיפורי הצלחה שפשוט הממו אותי - בחורה שסימנתי לה מקצה רחבת האומן (המקורי) לבוא אלי עם האצבע והיא אכן הגיעה ואפילו לא דיברה אלא *&^%@#%&%, או בחורה שסתם ישבנו ודיברנו ופתאום קפצה עלי ו^%^**&^$$#, וזה קרה כמה וכמה וכמה פעמים, עם הבחורות הכי יפות שהייתי איתן, ככה שהכל פתוח.

היום כמובן אם אני לא מוציא הזמנת עבודה ומשלם מראש אין סקס, אבל נו שוין, כמה עוד נשאר לי לחיות, חמישים שנה? :roll:

הבהרה: ^%^**&^$$#,משמעו "דפקה לי מכות". סתם, סתם...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שני הזלוטי שלי. רוב הבחורות בארץ טוענות שהגברים הישראלים לא ג׳נטלמנים, אבל לא תזהינה ג׳נטלמן גם אם יבוא אליהן ויצליף להן בפרצוף עם הזין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שני הזלוטי שלי. רוב הבחורות בארץ טוענות שהגברים הישראלים לא ג׳נטלמנים, אבל לא תזהינה ג׳נטלמן גם אם יבוא אליהן ויצליף להן בפרצוף עם הזין.

זה לא קצת נוגד את ההגדרה של ג'נטלמן? :)

פורסם

כמו מר״ן הרב יוסף, גם אצלי יש הבדל בין פשט ודרש ולעיתים כל מיני עוכרי ישראל משוקצים לא מבינים מה אני רוצה.

הכוונה הייתה שרבות מהישראליות טוענות שהן רוצות ג׳נטלמנים, אך לא מגיבות למחוות של כאלו, ההיפך הוא הנכון.

ליעד, שמתי לב לאותה תופעה בדיוק.

למרות שחשבתי שאני היחיד שמשתמש במחווה הזו.

הרגתני :D

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לציין שג'נטלמן יקוד קידה לפני ביצוע ההצלפה :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה לא מבין, ככה מזמינים בישראל בחורה לדו קרב, בדומה למחווה המקבילה עם הכפפה לגברים.

לכן אתה מקבל תגובות אגרסיביות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם לי אמרו שהבחורות בישראל הן הכי יפות, הכי חכמות, הכי הכי.... היום אני יודע שזה היה חלק מהמזימה של להשאיר אותי בישראל :)

זה לא שבארץ סבלתי, תמיד הייתה לי גישה של "אני יוצא להנות" בזמן ששאר הבחורים יוצאים לצוד, זה משדר את האנרגיה הנכונה, בחורות מתעניינות בזה שעושה חיים, הכל בחיים זה אנרגיות, ואנרגיה חיובית מושכת אנרגיה חיובית, כמובן שאני גם בחור יפה :)

בישראל יש המון סנוביות, וכן קרה לי לא פעם שהלכתי במועדון ובנימוס ביקשתי סליחה כשרציתי לעבור לאן שהוא, קרה שמישהי שאין מצב שאני אגע במקל שלחץ על העט לייזר שהצביע אליה הסתובבה אליי בפוזה של "מה אתה מתחיל איתי" חחחח....

זה לפעמים גובל בגועל, יש בחורות בארץ שברגע שהן מבינות מה יש להן בין הרגליים הן חושבות שהן רשמו על זה פטנט.

הייתי, ראיתי, טעמתי, ישראל, אירופה, ארה"ב...

ואני לא מסכים עם הקביעה שבישראל יש את הבחורות הכי יפות, זה רחוק מהמציאות.

מי שטוען שישראל היא קיבוץ גלויות צריך דחוף לעשות טיול לניו יורק או לוס אנג'לס.

וכן גם מורן אטיאס בחרה להתגורר בלוס אנג'לס :)

הייתי מנוי להולמס פלייס, ראיתי בחורות, הייתי מנוי לLA FITNESS - נתפס לי הצוואר.

אשה צריכה לכבד את עצמה, להיות מנומסת וכן להיות בעלת ערכים.

וזה לא קשור למה יש סביבה, אתה יושב בבית קפה בSUNSET PLAZA, אחד המקומות הכי יפים באיזור, המסעדה עם הסככה הצהובה שייכת לבחור מרוקאי וכל המתחם הזה שייך לבחור ישראלי (H.LORENZO), כן גם הסושייה שייכת לבחור ישראלי...

7260223996_a62732ff1e_b.jpg

שם, מגיעות בחורות ברמה, לפני שבועיים ישבתי עם האשה, הגיעה מקלארן חדשה, יצאה ילדה בת 18 מדלת הנהג...

אז אתם מבינים, אם לשפוט לפי מה שקורה שם- מצםים למצוא סנוביות.... טעות, אנשים נחמדים, בחורות לא עם האף למעלה, אינטלקטואליות ומטופחות.

זה מראה שיגרתי : (אני חייב לשים תמונות של מכוניות כי זה פורום רכב)

3x1Gd.jpg

Xakwx.jpg

כולנו אנשים, ובנות רוצות מה שבנים רוצים. בערך. למה לשחק משחקים?

אני אסכם את זה ככה, גם בארץ וגם בחו"ל יש בחורות יפות, חכמות, מוכשרות ופתוחות.

בארץ, כל אחת שהיא לא - מנסה בכל הכוח להצטייר כאחת, וכן בחורות שמקבלות ציון 3 מתנהגות כאילו הן 10. אני לא אומר שאם בחורה נראית רע היא צריכה להיות שרלילה, אבל למה להיות סנובית, למה לחיות בסרט?

ותכלס' כן, ישראל מפוצצות ערסים גסים ומגעילים.... אז מה? יש פרחות שמאזנות את המצב :)

haters will hate

פורסם

רבע אגורה שלי (רק רבע, כי הידע מועט): הייתי בארה״ב לפני שנתיים בערך. התארחתי במסגרת כזאת או אחרת בקהילה היהודית. הבנות שם היו (מבחינת מבחר :lol: ) בערך כמו פה. במהלך כל הזמן, לא ראיתי בחורה אחת יפה לרפואה. עד שבא יום שישי... אני ועוד כמה יושבים על החוף במישיגן לייק עם לסתות פעורות :-D לא הבנו מאיפה כל החתיכות הגיעו, והיכן הן הסתתרו עד עכשיו. בהשוואה למה שהיה שם, הסקאלה ע״פ אנחנו מעריכים את הבנות פה שגוייה מיסודה :lol: כל הבחורות היו 8-10, עם כמה מקרים של 7 (והיו המוווווווון בנות). לשם המחשה, דמיינו חוף ים בישראל. עכשיו תסלקו ממנו את המעאפנות, תכפילו באלף, וזה מה שהלך שם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני נמצא בקנדה קצת יותר מחצי שנה עכשיו ואני יכול לסכם את כל הדיון הזה במילה אחת: נימוס.

בארץ מי שמנומס אוטומטית נתפס כחלש, וזה תופס לכל התחומים.

פה נימוס נתפס כתכונה חיובית, עזבו חיובית, הכרחית. וזה בא לידי ביטוי בכל מקום, החל מהתור לאוטובוס, כן כן, אנשים בשורה עורפית אחת שמחכים בסבלנות לעלות, דרך נהגים (בערך 20 רכבים) שעומדים ברמזור שזה עתה התחלף לירוק ומחכים שהסבתא שהתחילה לחצות תעבור בלי לצפור, בלי לזוז, בשקט מופתי (מקרה אמיתי, חבל שלא הייתה לי מצלמה באותו רגע, ממש רגע של faith in humanity restored) ועד הבחורה בבאר מפוצץ שהברמן ניגש אליה כי היא כוסית לא נורמלית והיא מסתכלת עלייך ואומרת לך שאתה היית כאן קודם אז תזמין אתה (גם, אמיתי לגמרי).

בארץ אם אתה מנומס, אתה פראייר, וכל מי שלא מתעצל ידרך עלייך כי הרי הוא הרבה יותר טוב ממך, בכל דבר.

פה, אם אתה לא מנומס, אתה דושבאג, אסהול, ג'רק, וכל מי שרק יכול ידאג לציין את זה בפנייך.

תהיו מנומסים לבחורות, ואם הן לא מנומסות בחזרה, תראו להן, תגידו להן, שזה לא לעניין ולכו, אולי בסוף הן יבינו שלהיות כלבות לא עוזר להן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בארץ מי שמנומס אוטומטית נתפס כחלש, וזה תופס לכל התחומים.

אולי על פני השטח.

דווקא תמיד גיליתי שיש בזה כח והרשמה - הרבה יותר מהערס שעסוק בכמה מגיע לו , דופקים אותו ואיך הוא מקמבן את כולם.

אנשים לא יודעים איך לאכול משהו מנומס אך אסרטיבי. (מצד שני - יכול להיות שהסתובבתי יותר ב"תרבות אלטרנטיבית" מאשר במיינסטרים הישראלי)

גם בנות לא (גם הסנוביות שבסנוביות).

מה שכן - אני מסכים לגמרי עם הבנצי.

בנות בארה"ב נחמדות , יפיפיות והכי חשוב אינטלקטואליות שאפשר לדבר איתן אשכרה.

בארץ מצב הערסים הקשיח את היחס של כל בחורה , וגם התרבות המקבילה מול הערסים ריקנית ומגעילה להחריד.

ומבחינת יופי? הרמה בארץ לא מרשימה בכלל.

לא מטופחות , לא שומרות על עצמן , מתנהגות כמו בהמות וחושבות שמגיע הכל.

מה שנאמר - נקסט.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתם מזכירים כאן רק את סצינת המועדונים, כאילו שאי אפשר להכיר אנשים גם במקומות אחרים...

ועם כל המועדונים המעפנים האלה, שכולם שם פוזאיסטים אחד אחד וחושבים שהם מלכי העולם, למה ציפיתם??

אוסף של ציידים נואשים שבאים לעשות רושם על פוסטמות סנוביות...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...