Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

davemustaine87
שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מצטער מראש אם לטופיק הזה יהיה גוון עם מעט החפצת נשים.

תמיד הייתי שומע שהבחורות בישראל הם קשות מאוד, תופסות מעצמן יתר על המידה וכו' לעומת הבחורות מחו"ל. לצערי הנסיון שלי בחו"ל הוא מוגבל מאוד ככה שאני לא יודע ממקור ראשון, אבל תמיד חשבתי שזה לא ככה, והבחורות הם פחות או יותר זהות.

עד שדוד של חבר, אזרח רוסי בן 30, הגיע לחופשה ראשונה בישראל, ואחרי בילוי באילת הדבר הראשון שהוא אמר זה "תגידו, מה נסגר איתכם?!, הייתה בחורה שמנה במועדון הזה ורקדו איתה גברים!, פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה!"

ודבר שני זה שחבר שלי ניסה להתחיל עם בחורות בשולחן, ולפני שהוא הספיק להוציא משפט שני הוא קיבל תגובה של "סיימת? או שאני קוראת למישהו לטפל בך?" שזה תגובה שמזמן לא שמעתי כזאת ברמת הגועל שלה.

אז לאחר 2 המקרים האחרונים האלה, אני מרגיש שכניראה כן יש משהו בשמועה הזאת. מה אתם חושבים? ואם כן, מה הסיבות לכך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אולי החבר שלך דוחה - אם לא במראהו אז בהתנהגותו?

אולי לבחורה השמנה במועדון יש כמה תכונות שמעניינות גברים מעבר להיקף המותניים?

המסקנה היחידה שאני מסיק מהדוגמא היא שהוא ניסה להתחיל עם שתי בחורות שלא היו מעונינות בחברתו. לא פחות ולא יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמעתי שבארגנטינה, למשל, זה שוק בשר. ומספיק שבחור ירקוד דקה עם בחורה לפני שהוא משכיב אותה.

ואם היא לא זורמת, אז יש עוד 300 במסיבה.

הבחורות או באות להנות עם החברות בנות שלהן, או באות לטפוס זיון, אין באמצע.

ובכלל אין חברות בין בנים לבנות (גברים לנשים) ללא טובות הנאה.

אם יש קשר בין מיני, אז זה כולל סקס.

אם לא, אז לבחורה יש רק חברות בנות.

מה עדיף?

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ספק שהבחורות בארץ קצת יותר קשות ממקומות אחרים מחו"ל, מצד שני שם אין להם את הערסים שיש פה אז הבחורות מפתחות פחות מגננות מבחורים שניגשים אליהם.

אם אתה נראה טוב ובא בגישה טובה, אין סיבה שמישהי תנפנף אותך בגועליות, מקסימום תגיד שהיא לא מעוניינת או תפוסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האמת אולי זה ישמע מצחיק אבל אני חושב שהתנהגות הבנות פה נובעת ממחסור בבנות במועודנים, תחשוב שבכל מועדון יחס הבנים הוא פי 4 מהבנות. אז אם כל תשומת הלב שהם מקבלות הם נעשות ביצ'יות, או שכל אחת מתחילה לחוש את עצמה כאילו היא לא יודע מה. חברים שלי חזרו לא מזמן מאוקראינה, שם היחס במסיבות הוא בידיוק הפוך, ולפי הסיפורים שלהם כל אחת יותר יפה מהשניה. ולפתוח בשיחה שם לא ניראה כמו משהוא תוקפני כמו שהבנות בארץ מקבלות את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שיותר קל לייבא אוקראינית מאשר פס קישוט לאוטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי ברוסיה (וחבר העמים בכלל) סטטיסטית יש יותר נשים מגברים, וכאן זה ההיפך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל מתחיל מיחס גברים נשים. אם נעשה ניסוי ונייבא לכאן 100,000 נשים ממזרח אירופה, תוך כמה שנים הבחורה הישראלית תתרכך. אבל פתרון יותר פשוט הוא שאתה תיסע לשם...

172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האמת אולי זה ישמע מצחיק אבל אני חושב שהתנהגות הבנות פה נובעת ממחסור בבנות במועודנים, תחשוב שבכל מועדון יחס הבנים הוא פי 4 מהבנות. אז אם כל תשומת הלב שהם מקבלות הם נעשות ביצ'יות, או שכל אחת מתחילה לחוש את עצמה כאילו היא לא יודע מה. חברים שלי חזרו לא מזמן מאוקראינה, שם היחס במסיבות הוא בידיוק הפוך, ולפי הסיפורים שלהם כל אחת יותר יפה מהשניה. ולפתוח בשיחה שם לא ניראה כמו משהוא תוקפני כמו שהבנות בארץ מקבלות את זה.

לא חושב שזה קשור ליחס בנות מול בנים, זה יותר קשור למנטליות הארצישראלית, כאן בחורה תופסת מעצמה ומצפה שיחזרו אחריה, בחו"ל לרוב המנטליות היא שונה ויותר קל להתחיל עם בחורה, לבטח שלהגיע איתה לסקס.

תלך למועדונים הנחשבים בת"א, אתה תיווכח ליחס גדול של בנות מול בנים.

לעומת זאת בחבר העמים, המנטליות שונה מאוד, בין היתר בגלל זה יצא לרוסיות סטיגמה של זונות, כי אצלהן הדברים האלו מקובלים יותר ובארץ היה קשה לקבל את המנטליות שלהם.

בתאילנד, הקלות הרבה יותר פשוטה, אומנם במועדונים היחס של הבנות גדול על הבנים, אבל שמה לא צריך יותר מדי להתאמץ בשביל להשיג מה שרוצים, מנטליות? כן זה מאוד קשור, כי אצלהם בדת - הבודהה, אין איזה איסור בכל מה שקשור לסקס, מבחינתם בחורה יכולה להיות עם חבר אבל מהצד יהיו לה עוד גברים. הרי צריך הכנסה?

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי בגיל. אני לא מכיר את העקומות בארץ, אבל בכל מקום בעולם נולדים יותר בנים מבנות אבל הבנים שורדים פחות, בסביבות גיל 20 המספר משתווה ומעל גיל זה יש עודף נשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדר"כ לאחר מלחמות היחס בין נשים לגברים עולה, גברים מתים יותר מתאונות\מלחמות\פוזות על חברים\עבודות מסוכנות,

לכן כמעט בטוח שיש יותר נשים מגברים.

בימי הרווקות שלי הלך לי לא רע עם נשים, יש כאלה שהיו עושות פוזות וכאלה שפחות.

יש לי מראה קצת ספרדי (ושורשים), הייתי בברצלונה עם כמה חברים, יש לי חבר רוסי שהלך לו שם אש,

אני נראתי סתם ספרדי ממוצע ואף אחת לא ספרה אותי.

לעומת זאת שהייתי בוורנה לפני שנה במועדון היה לי ביקוש אש ובחורות גילו מאוד התעניינות.

ומה הבעיה לרקוד עם שמנה לא הבנתי? יש אנשים שמתים על קצת בשר. :-D

(לא אני..)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלליות, כל מי שעושה הכללות, הוא טמבל.

בישראל יש ביצ'יות, וגם בחול יש ביצ'יות

בישראל יש בחורות זהב, ובחול יש בחורות זהב.

בישראל יש שרלילות, ובחול יש שרלילות.

כל אלה שמספרים איך שנכנסים למועדון בארגנטינה וישר הבחורות מסתדרות בתור כדי למצוץ להם, חיים בסרט.

מי שבחורות נמרחות עליו בחול, ככל הנראה בחורות ימרחו עליו גם בישראל.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...