Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבל אני אוהבת אנשים ישירים.

חבל שלא כולן כמוך.

את כל המשפטים המפגרים האלה היו צריכים להמציא כי יש נשים שלא מסוגלות להבין משפט פשוט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמר הבחור עם השירוקו... :)

יש משהו במה שאתם אומרים, אבל אתם לא צודקים.

כשהייתי ניגש לבחורות(ואף פעם לא עם משפט דבילי), לא הייתי מקבל תגובות מגעילות כמו שציינתי בפתיחת השרשור, אבל כן הייתי מקבל הרגשה של ניכור בסגנון של: "נו מה אתה רוצה, מה ניגשת בכלל אליי, אני רק מחכה שתעוף כבר" ואני ממש לא היחיד ששתוף להרגשה הזאת. ומנסיון שלי וגם של חברים שהיו בחו"ל או אפילו יצא להם להיות בקשר עם בחורות לא ישראליות שחיות בארץ, הגישה שלהם היא שונה, והרבה יותר פתוחה וקלילה.

מה השירוקו קשורה לעניין?

זה שהגישה שונה זה נכון, אבל זה לא אומר שצריך לוותר. אם ראיתי מישהי, ואהבת את מה שראית, למה שלא תיגש? כי אתה מפחד לקבל לא?

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי גם "לא" לא בטוח שתקבל. אתה נמצא בבילוי, שכחת? למה סתם לקלקל לעצמך את מצב הרוח?

פורסם

מי אמר שאם היא תגיד לי לא זה יקלקל לי את המצב רוח? פה מתחילה הבעיה! גברים עושים מזה משהו שזה לא, כולה אמרה לא.

אם היא ממש משכה את תשומת הלב, אז לא מסתפקים בלא או שממשיכים הלאה.

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היא תגיד לא זה לא יקלקל כלום כי קיבלת תשובה. יש כאלו שלא מתייחסות אליך אפילו ולזה אני מתכוון.

כשאתה פונה בצורה יפה ולא מתייחסים אליך זה מרגיז. לפחות אותי.

פורסם

אז שוב - אין תשובה = לא. למה להתעצבן על מישהי שבבירור לא שווה שיתעצבנו בגללה?

שתלך קיבינימאט, ויש מספיק בחורות אחרות שיתנהגו פי אלף יותר טוב ממנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את צודקת שזה לא שווה להתעצבן, אבל זה בכל זאת מעצבן:-)

פורסם

אגב, הנה סיפור על איך בחורה הצליחה להרוס לעצמה בדיוק עם הקטעים האלה:

יצאתי לבר יחד עם חבר, הוא שם עין על בחורה חמודה והלך לדבר איתה, אני כמובן כמו ווינגמן נאמן ניגש לדבר עם החברה שלה.

השאלה הראשונה של הבחורה אחרי ההיכרות של שמות "בן כמה אתה?" כשאמרתי לה את הגיל התגובה ישר הייתה "טוב, עזוב, אתה קטן לי. אין לנו מה להתחיל לדבר בכלל..." תבינו- היא הייתה גדולה ממני בפחות משנה אבל למדה בשכבת גיל שמעליי, זה הכל.

שאלתי אותה "אז ככה תספלי מישהו שאת לא יודעת עליו כלום חוץ מהשם והעבודה שהוא קטן ממך בפחות משנה, בלי לשמוע שום דבר מעבר?"

היא ענתה "כן, יש לי מספיק בחורים בגילי, אני לא צריכה ילד":roll:

לקחתי את זה בקלות, בלי לחץ אמרתי לה "טוב, אמרת אז אמרת, לא אתווכח. אבל עושה רושם שחבר שלי וחברה שלך דווקא באותו גיל והשיחה שלהם זורמת יפה. השאלה עכשיו אם אנחנו מפריעים להם או סתם מגלגלים שיחה ידידותית בנינו כדי לתת גם להם הזדמנות לדבר?" היא כמובן הסכימה כאילו בכפיה ב"טוב נו..." שכזה.

בסוף הערב החבר לקח את הטלפון של החברה, היא אומרת שהשיחה הייתה מאוד כיפית, כשאמרתי שגם לי והתחלתי לקום כדי ללכת היא מהר שאלה "רגע, אתה לא רוצה לקחת את המספר שלי?"

התשובה שלי השאירה אותה עם מבט כזה בערך :shock: - "לא, משהו לא מסתדר לי פה... אני מרגיש שאולי את קצת מבוגרת לי מדי":lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נתת לה בהפוכה, היתי משלם לראות את הבעת הפנים שלה באותו רגע.

הרבה פעמים בהתחלה תענה בשלילה ואם תתפתח שיחה יתהפכו היוצרות.

יש את הרושם הראשוני, יש כאלה שיותר קל להם בעניין הזה וחלק פחות, עדיין לפי דעתי אם היא ממש נראת לך, תשתדל ליצור שיחה ושם "להפגיז".

Got To love It

פורסם

השנקל שלי,

זה קצת מורכב כי לכל מקום יש מנהגים ותרבות שונה, אסיאתיות מאוז קלות עם מערביים בגלל צורת חשיבה שגבר מערבי יכול לתת להן בטחון כלכלי (וזה לא משנה שאתה בכלל רק רצית לזיין אותה וזהו), אירופאיות זעומות יותר כי בתרבות שלהן סקס זה לא דבר כזה כבד וכן הלאה.

הישראלית הממוצעת נותנת לעצמה יותר מדי קרדיט, היא משחקת אותה מאוד קשה להשגה גם אם היא לא הכי אטרקטיבית בעולם וחושבת שהכל מתחיל ומסתיים בה.

זה לא אומר שבאמת אי אפשר לתפוס אותה אם באמת רוצים.

אני אישית לא התאמצתי אף פעם עם בחורות שמשחקות אותה פרימדונות, זה לא בשבילי ולא מת על תסביכי אישיות, אני אוהב ומתחבר לבחורות קלילות בראש, כאלה שאפשר בכיף לזרום איתן בשיחה וכו׳.

מצד שני גם לא אוהב בחורות זולות שאחרי 10 דקות שיחה ישאלו ״אצלי או אצלך?״, אני אשמח להעביר איתן את הלילה או כמה שעות ממנו, לא מעבר.

מבחינת מראה, יש ישראליות מדהימות, הישראלית הממוצעת לא בהכרח נראית טוב יותר או פחות מאזרחית מדינה אחרת, היא פשוט ממוצעת.

ההבדל הוא שיותר קל לזרום עם יפיפיה זרה מאשר עם יפיפיה ישראלית שלרוב האף שלא כל כך גבוה בשמיים שמטוסים עלולים להתנגש בו...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אומנם אני נשוי כבר כמה שנים, אבל אני יכול להגיד לכם אחרי שהסתובבתי קצת בעולם,

וראיתי מה הולך כאן, ומה הולך שם מעבר לים, שזה שילוב של כמה דברים, כמו מה שעידן

אמר, ועוד כמה דברים שעלו כאן.

תחשבו שבשאר המדינות המערביות, לרוב הבחורה הממוצעת לא נתקלת במועדון בעדר בהמות

שמציק להן כל חמש דקות עם משפטי ה"אבא שלך גנן?", ומקסימום הן נאלצות לסרב בנימוס,

מה שגורם לאותו בחור להמשיך הלאה. הדבר הזה מאפשר להן להיות נחמדות, ומצד שני שיש

מישהו שמוצא חן בעיניהן "לזרום" איתו. בארץ זה פשוט בלתי אפשרי, ולכן הן מפתחות גישה של

קודם כל לשלול, ואח"כ לבדוק :-)

תוסיפו לזה את התרבות הישראלית, של אני הכי טוב/ה, יפה, ממש מתת אל, והכל מגיע רק לי,

ותקבלו את מה שאתם רואים במועדונים.

• תוכן חדש...