Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי סימון מקומות חנייה, מותר ?

שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא יודע אם בדיוק שייך לפורום הזה, אולי שייך לאוף-טופיק (אם כן מתנצל ומנהלים נא להעביר)

בבניין שאני גר בו, יש חניה תת קרקעית, כאשר בין כל שני עמודים מסומנים שני קווים, מכאן נובע ששלושה רכבים חונים בין כל שני עמודים.

בפועל המרחב שהוקצע לכל רכב לא אחיד, מן הסתם במקום למדוד עם סרט מדידה עשו בערך לפי צעדים. בפועל יוצא שמקום החניה שלי קטן ברוחבו בעשרה סנטימטר מהחנייה שצמודה אליי, שלו כמובן גדולה בעשרה סנטימטר.

בסך הכל גם כך אני מסתדר עם החנייה בגלל זה לא היה לי קריטי עד עכשיו, הבעיה היא שמסיבה מסויימת אני רוצה להתרחק מהקצה של העמוד ואוכל לבצע זאת רק אם אבצע סימון מחדש של החניות במידה שמבצעת חלוקה שווה בין שלושת הדיירים.

יש לציין שבטאבו מסומן שלושה חניות שוות ולא מוגדר עבור אף דייר חניה רחבה יותר.

יש לציין דבר נוסף, הסיבה שבגללה אני צריך להתרחק מהקיר הוצגה בפני הוועד, הם אומנם לא יכולים למנוע אותו, אך הם כן יכולים למזער את התופעה אך מסרבים לעשות זאת.

האם אני יכול לבצע סימון כזה מחדש?

האם צריך לספר לדיירים מראש ?( אני מעדיף שלא, להעמיד בפניהם עבודה מוגמרת, הרי אני לא מקפח אף אחד, אם כבר הם קיפחו אותי עד עכשיו)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מופתע שלאף אחד אין מושג אם מותר או אסור. אז נשאל משהו נוסף.

האם אתם הייתם משנים את הסימון?

כאמור אני חונה ליד העמוד, יש שם הפרעה אשר לא מטופלת ונראה גם לא תטופל לעולם, לכן אני רוצה להתרחק מהעמוד ככל שניתן.

כרגע אין לי שום מרווח סביר לעשות זה, אך מכיון שהחלוקה בין העמודים לא נכונה, יש לי אפשרות לבצע סימון מחדש שווה בשווה ואז אני אוכל להרחיק את הרכב מהעמוד עוד עשרה סנטימטר. מרחק זה כבר ירחיק אותי ממקור ההפרעה ובא לציון גואל.

כאמור, אתם הייתם משנים את הסימון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי עולה לשכן שחונה לידי, מסביר לו את הבעיה, מראה לו עם מטר שהמרחק איננו שווה, ואז צובע מחדש במרחק ההוגן.

אני גם לא חושב שתהיה בעיה עם זה, אם מישהו עכשיו היה בא אליי ומציג בפניי את אותה הבעיה הייתי מסכים, מבחינתי גם שלא יטרח ויצבע, שיחנה איך שהוא רוצה רק שישאיר לי מקום סביר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה הגיוני שהחלוקה תהיה שווה בשווה אולם לא תמיד זה כך.

בדוק מה מופיע בשירטוט החניות של הבנין שנמצא בעיריה. יתכן ותגלה שמלכתחילה שורטט ונרשמו מרווחים שונים.

לפעמים מה שנראה לך עמוד מפריע, אצל האחר הוא יתרון.

ראיתי בנין בו נרשמו מרווחי חניות שנעו בין 2.45 ל-2.65. דוקא אלה שליד העמודים קיבלו מרווח קטן יותר. כששאלתי למה, ענה איש המכירות שני נימוקים:

1. יש כאלה המעדיפים ליד עמוד, כי לפחות מצד אחד לא דופקים להם דלתות.

2. במקרה שאני מדבר עליו - אם חונים ברוורס, הנהג יכול לפתוח דלת ולנצל גם את המרווח שנוצר בעובי העמוד. כלומר, בפועל יש לו מרווח גדול יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החניות כולן בטאבו.

לגבי המרווחים, זה הולך ככה:

עמוד - חניה ברוחב של 2.45 - חניה ברוחב של 2.55 - חניה ברוחב של 2.65 - עמוד.

לגבי "ההגיון" של החניה ליד העמוד גם אני חשבתי כך, בגלל זה אף פעם לא בדקתי בדיוק גדלי חניות, עם קורות הבעיה שמפריעה לי ליד העמוד, התחלתי לבדוק בדיוק, ואז ראיתי את מה שתואר לעיל.

רואים בבירור שההגיון של חניה יותר קטנה ליד העמוד נפל. כדרך אגב בדקתי גם את שאר החניות בבניין, כל חנייה היא במידה שונה אך בטווחים כפי שציין אמיר, בן 2.45 עד 2.65.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעלה אפשרות תאורטית, שהרי לא סתם סימנו מרווחים לא אחידים באופן סיסטמתי.

בא נניח שכולם חונים קדימה ולא ברוורס וכן שהחניה הימנית היא הקטנה והשמאלית גדולה.

נהג מתקרב לחניה מימין, עוצר, מוריד את הנוסע שלימינו, נכנס לתא כאשר הוא נצמד יותר לימין וכך נשאר לו מרווח סביר לפתוח דלת נהג ולצאת.

במקרה שכזה, הנהג שיחנה בצד השמאלי ביותר, צריך מרווח יותר גדול כדי שיוכל לפתוח דלת נהג, אחרת יתקל בעמוד או שתמיד יאלץ להיכנס ברוורס וקודם לכן להוריד נוסע.

היות והנהג יורד תמיד אחרון, ובד"כ עם ישראל חונה קדימה, צריך לאפשר לנהג מרווח סביר לפתוח את הדלת שלו. יתכן ובשל כך השמאלי ביותר קיבל את המרווח הגדול יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לפי התיאוריה הזאת, החנייה שלי הייתה צריכה להיות יותר גדולה, מכיון שאם אני אכנס עם הפנים קדימה הדלת שלי (של הנהג) תפגע בדלת של הרכב שעל ידי.

למזלי אני נוהג תמיד להחנות ברוורס, לכן באמת העמוד נותן לי יתרון של פתיחת דלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נניח שהסימון הוא לא נכון כלומר השכן פולש אלייך , כיוון שלא מדובר בפלישה טרייה (עבר 30 יום) אתה צריך לפנות אליו ולבקש יפה או דרך בית משפט.

אם אתה תסמן את השטח אתה תחשב כפולש ובמסגרת 30 יום השכן יוכל לפעול נגדך בכוח סביר ו/או להזמין את המשטרה.

הדרך הנכונה היא להעלות את בעיית הסימון המוטעה באסיפת דיירים הקרובה כדי לפתור את העיניין בהסכמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמר אמיר לבדוק כיצד חולקו החניות במחלקת ההנדסה בעיריה

לכל אחד שוייכה חניה וכל אחד ומזלו

אולי אפילו הקבלן גבה על כך תמורה אולי לא.

וכמו שאמיר כתב בצדק יש הגיון בחלוקה כאשר כולם נכנסים לחנייה בנסיעה קדימה.

מה לאסיפת דיירים להתעסק ברכוש של כל דייר ודייר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שציינתי, בחנייה עם הפנים קדימה, החנייה שלי היא זאת שהייתה צריכה להיות גדולה ולא היותר קטנה.

על פי השרטוט בטאבו כל החניות נראות כזהות.

למרות זאת ובעקבות דברים שנאמרו כאן, ולמען שלום בית (בבניין) החלטתי לקבל את הדעה שמציעה לדבר עם הדייר שאת חנייתו למעשה אני רוצה ל"צמצם".

ישתכנע - מה טוב.

לא ישתכנע - נצטרך להבליג ולהסתדר ולחשוב אולי על פתרונות אחרים, אך לא לעשות משהו שיגרום לדייר אחר לחשוב שדפקו אותו ועשו לו דווקא.

תודה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שציינתי, בחנייה עם הפנים קדימה, החנייה שלי היא זאת שהייתה צריכה להיות גדולה ולא היותר קטנה.

על פי השרטוט בטאבו כל החניות נראות כזהות.

למרות זאת ובעקבות דברים שנאמרו כאן, ולמען שלום בית (בבניין) החלטתי לקבל את הדעה שמציעה לדבר עם הדייר שאת חנייתו למעשה אני רוצה ל"צמצם".

ישתכנע - מה טוב.

לא ישתכנע - נצטרך להבליג ולהסתדר ולחשוב אולי על פתרונות אחרים, אך לא לעשות משהו שיגרום לדייר אחר לחשוב שדפקו אותו ועשו לו דווקא.

תודה לכולם.

בעיריה צריך להיות שרטוט עם מידות .

בוודאי שבשרטוט סתם זה יראה דומה כי בקנה מידה של השרטוט הפרש של 20 ס"מ במציאות הוא כלום בשרטוט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שזה מקצועם - קוראים הם מודדים מוסמכים. יתכן שיהיה עליך לשלם למודד תמורת שירותיו, ויקשה על שכניך לערער קביעתו. השאלה היא האם אתה, או נציגות הבית המשותף ("ועד הבית") תהיו מוכנים לשלם עלות זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך מודד ולא צריך לשלם. השירטוט נמצא בעיריה ואפשר לעיין בו בחינם. מקסימום לצלם בחצי שקל.

המידות המופיעות בשירטוט, הן המחייבות.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...