Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה ראש מנוע יותר טוב אמין וחזק אלומניום או ברזל?

איז ראש מנוע יש ברכבים הבאים:

1.פולקסווגן גולף 2000?

2.הונדה סיוויק 98

3.הונדה סיוויק 2002?

4.מאזדה 6?

5.מאזדה 3?

רוב המכוניות החדשות מה יש להם אלומניום או ברזל?

פורסם

בזמנו היה לי שרייד 93,

הבלוק היה מאלומיניום.

חרא של בלוק, כשקניתי את הרכב הבעלים הקודם שם מי ברז,

המי ברז אכלו את הבלוק מנוע והוא נראה כמו גבינה שחגג עליה עכבר.

שי.

פורסם

מה הקשר בין אחזקת רכב לקויה לבין איזה סוג בלוק טוב יותר? אתה חושב שאם תשים מי ברז בבלוק מברזל, לא יקרה דבר?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הקשר בתרכובת של האלומיניום שהוא חלש יותר מהברזל. זאת עובדה שהראשי ברזל בדייהטסו הם חלשים ולא מחזיקים.

שי.

פורסם
הקשר בתרכובת של האלומיניום שהוא חלש יותר מהברזל. זאת עובדה שהראשי ברזל בדייהטסו הם חלשים ולא מחזיקים.

שי.

הם ממש לא חלשים, פשוט צריך להפעיל טיפה את המוח ולשים אנטיפריז כמו שצריך ולא מי ברז.

וזה תקף לכלל הרכבים ללא קשר לסוג המתכת ממנה עשוי המנוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בעבר (שנות ה70 )הבלוק והראש היו מפלדה. אחכ בראשית שנות ה80 הראשים נהיו מאלומיניום והבלוק נשאר מפלדה

מראשית שנות ה90 רוב המנועים עשויים אלומיניום!

הרגישות לקורוזיה חריפה במנועי אלומיניום. יש תאוריה (בקיצור ) שתקלות בחיוט חשמלי הופכות את מערכת הקרור ל "הארקה "

נוצרים יונים חפשיים שמתרכבים עם האלומיניום.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

שי.

עובדה זאת לא הולכת יחד עם העובדה שמנועי טויוטה היילקס הם עם ראש ברזל עד שנת 2005 (מנוע 2LT ומנוע 2L)

אחד המנועים היותר אמינים שיוצרו, מנועים שגם לא היו מאוד רגישים ליתחממות.

וגם שהולך ראש הוא זול בהרבה מראש אלומניום ופחות רגיש לאיכות ירודה בראשים תחליפיים.

היום הרוב מאלומניום.

פלג_

פורסם

הכל תלוי בתחזוקת הרכב ולא משנה אלומיניום או ברזל אם הרכב מוזנח ונוסע כל חייב על מיי ברז ועור היתחממויות במהלך חייו. כל עוד הטמפרטורת מנוע והעבודה נישמרות בטווח התקין של הסקאלה לא תהיה שום בעיה גם עם אלומיניות ואני מכיר רכבים כאלה שמעולם לא עברו נגיעה בראש מנוע ולא באטם והם כבר עם כמה מאות אלפי קילומטרים כדוגמת השרייד המושמצת פה...

פורסם

פלג - הוא התכוון כמובן לראש אלומיניום, לא לראש ברזל.

היום בחלק מהמנועים גם הבוכנות מאלומיניום, ורק החלק החיצוני של הבוכנה עובר תהליך הקשחה מיוחד.

כל השאר אלומיניום. אלומיניום הרבה יותר קל מברזל, ומוליך חום טוב יותר.

כלומר מנוע מאלומיניום מגיע לטמפ' עבודה מהר יותר ויכול להסתפק במערכת קירור פחות חזקה.

פורסם

אתה צריך להיות יותר ספציפי לגבי השאלה איזה ראש ובלוק יש ברכבי גולף משנת 2000 קרי ציין את נפח המנוע.

אכן המגמה היא לייצר מנועים קלים העשויים מסגסוגת אלומיניום אבל גם בדור החדש של מנועי קונצרן VAG כמו מנוע TFSI תמצא מנועים עם בלוק מיצקת אפורה (ברזל).

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה צריך להיות יותר ספציפי לגבי השאלה איזה ראש ובלוק יש ברכבי גולף משנת 2000 קרי ציין את נפח המנוע.

אכן המגמה היא לייצר מנועים קלים העשויים מסגסוגת אלומיניום אבל גם בדור החדש של מנועי קונצרן VAG כמו מנוע TFSI תמצא מנועים עם בלוק מיצקת אפורה (ברזל).

אני מתעניין ברכבים שלמעלה ואני רוצה לדעת איזה ראש יש להם?

תודה.

פורסם
אלומיניום

הייתה לי סיוויק והמנוע היה מתחמם לאט ומתקרר לאט

ושהייתה לי גולף המנןוע היה מתחמם מהר ומתקרר מהר

אז לא יכול להיום שכולם אלמוניום מה לגבי מאזדה 3/6?

תודה

• תוכן חדש...