Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לחייל עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נרכש משפחה חדש שעליו ההורים לא מרשים לי לנהוג (אאודי Q5)

הפתרון הוא מציאת רכב זול ואמין עם תקציב של 20,000₪ לא כולל בפנים דמי הביטוח והטסט.

שימושי הרכב הוא בעיקר בסופי שבוע לנסיעות עירוניות ומידי פעם נסיעות בינעירוניות מירושלים לראשון.

צריך רכב אמין עם צריכת דלק חסכונית, וגיר אוטומטי,דמי אחזקה נמוכים.

כמו שציינתי למעלה אני מחפש רכב שיקח אותי מא׳-ב׳ עם נוחות מסוימת , לשימוש בסופי שבוע עם נסיעות בינעירוניות.

עליי לציין כי אינני מבין גדול ברכבים , יש לי כמה חברים מביני עניין שאני יכול לקחת איתי לבדיקת הרכב, ושיכולים לעזור לי בייעוץ.

הדגמים שיש למטה הם דגמים שחיפשתי בלוחות מכירה בטווח התקציב שיש לי, לא נלקח בחשבון דמי אחזקה וחיסכון בדלק.

חיפשתי קצת ושמתי עין על כמה דגמי רכב שונים:

פיאט פונטו

יונדאי אלנטרה 1.6 שנת 2004 ב21,000

מיצובישי סופר לנסר 1.6 שנת 1996 ב 6,000

מאזדה לאנטיס 323

שברולט אבאו 1.4 שנת 2004 17,500

אאודי A3 1.6 שנת 2001 ב24,000

הונדה אקורד LX 94-97 , 2.0 ב 17,000

כמובן שאני אשמח אם תמליצו על דגמים אחרים שלדעתכם מתאימים לשימוש שלי, ומה דעתכם על הדגמים שרשמתי ברשימה.

תודה מראש על העזרה והייעוץ

פורסם

הונדה אקורד LX 94-97 , 2.0 ב 17,000

באיזה עולם אתה חי שאקורד 2.0 עולה כל כך הרבה, אפילו דגם ה EX שאמור הרבה יותר לקרוץ לך לא עולה ככה, גם במצב שמור עם ק"מ נמוך.

רכב טוב, קצת זללן דלק, לך על דגם ה EX היותר מאובזר ועם המנוע 2200 שלא מורגש הבדל רציני בצריכת הדלק ולכן שווה את ההבדל.

כמו כן אין ביניהם הבדל מחיר מלבד 500 שקל לבין ה EX השמורה ביותר ל LX השמורה ביותר.

אני אמליץ על הרכב, אך מכיוון שאתה חייל אולי אחד הרכבים האחרים בהחלט יקרוץ לך יותר.

שורה תחתונה, אם כבר אקורד, רק EX.

עריכה: כמובן מדובר על דגם ה EX לשנים 94-95, הדגם EX לשנים 96-97 קצת נדיר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

[

האם לקחת בחשבון את מחירי האחזקה של הרכב במוסכים ? דלק ? ביטוח ? טסט ? טיפול פעם בשנה ? תיקון נקודתי על קלקול לא צפוי ?

פיאט פונטו- האפשרות הטובה מכולן.

יונדאי אלנטרה 1.6 שנת 2004 ב21,000 - ממש לא למרות המחיר המפתה

מיצובישי סופר לנסר 1.6 שנת 1996 ב 6,000 -רכב ישן מידי זקוק לאישור בלמים כל שנה.

מאזדה לאנטיס 323 - זה רכב משפחתי ,האם אתה זקוק לזה ?

שברולט אבאו 1.4 שנת 2004 17,500 - אם הבטיחות חשובה לך אז ממש לא

אאודי A3 1.6 שנת 2001 ב24,000 - יקר מאוד לתחזוקה

הונדה אקורד LX 94-97 , 2.0 ב 17,000 יקר לתחזוקה

תודה מראש על העזרה והייעוץ

אם אתה יכול לנהוג על רכב ידני- קנה לך פונטו משנתונים מתקדמים יחסית.

שני הדגמים האחרונים שהזכרת יהיו יקרים לתחזוקה אם יהיו תקלות לא צפויות/יתקלקל חלק יקר בגלל בלאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...