Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבחורה עד 40 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי רוצה לקנות רכב,עדיפות לשנתון 2007 ומעלה.

התקציב הוא גג 40 אלף ש"ח.

מה מומלץ מבחינת אמינות אחזקה?

רצוי שיהיה רכב קומפקטי שישמש רק אותה.

נסיעות בתוך העיר ואולי פעם בשבועיים נסיעה לתל אביב.

הרכב לא ישמש אותה מעל ל20 ק"מ ביום וגם זה בהגזמה.

אז כמו שאמרנו:

אך ורק אוטומט

קומפקטי-מיני

חסכוני

זול לאחזקה

נסיעות של עד 20 ק"מ ביום.

היא חשבה על יונדאי גטס אבל אני אישית נגד הרכב הזה.

איזה עוד אפשרויות יש לה?

פורסם

ידני או אוטומט?

אפשר לבדוק גרנדה-פונטו מפרטי,

או סיריון יוצאת ליסינג.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

זה שאתה אישית נגד גטס לא רלוונטי. בתקציב שלה, עם דרישה לאוטומט, קטן ונסועה נמוכה, הגטס קולעת בול ונכנס לה שנתון 2009. עם ירידה בשנתון אחד/שניים, הסיריון זו אופציה טובה לא פחות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ולטעמי ה"קולעת בול" תהייה דווקא הגרנדה פונטו 1.4 משנתון 08 או 07 עם עודף לביטוח.

היא פשוט טובה יותר לטעמי בכל פרמטר (אולי פחות בעניין האמינות אך זה נתון לויכוח), מאשר הגטס.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כן, אבל אז מדובר על רובוטית, שמחייבת סיבוב נסיון לפני קניה כי אולי זה לא יתאים לכל אחד. אני גם לא בטוחה לגבי עניין העודף... אולי בידנית זה נכון, ברובוטית אולי יישאר ליישור קו קטן.

פורסם

לדרישות הללו לדעתי רכב מיני יכול הכי להתאים,למשל פיאט פנדה,סוזוקי אלטו,יונדאי i10.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאט פנדה רק רובוטית ואני לא יודע כמה אמינה היא תהיה כשמדובר על רכבים בני 4-5 כבר, לא כך?

I10 אוטומטית במחיר הזה? תמצא לי...אני אגיד לחברתי שתקנה עכשיו!

פורסם

לא כך, לפחות לא מניסיון של כ 4.5 שנים עם פנדה רובוטית במשפחה (שאגב נמכרה בכ3500 ש"ח מעל מחירון), שום בעיה בגיר- נאדה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אז שורה תחתונה לאיזה רכבים כדאי לי להיצמד?

מה באמת יהיה שווה בדיקה בתקציב הזה.

יונדאי I10 באמת לא נכנסת בתקציב ובת'כלס אני לא מעוניין שחברתי תיסע על פח אשפה שכזה,רכבים כמו הI10 והאלטו הם רכבים לא בטיחותיים שכל מכה קטנה יכולה להעיף את הרכב הזה באוויר.

תביאו לי רעיונות לרכבים בגדלים למשל כמו: 206,גטס, I20, פולו פיאט פונטו וכו'.

רק עוד הפעם,שיהיה זול לאחזקה,אוטומט והכי חשוב רכב שנחשב אמין(כמובן שהבדיקה תאמת את ה"אמין").

תודה לכם על התגובות אבל אני צריך משהו ממוקד יותר.

פורסם

יותר ממוקד ממה שנתנו לך פה יהיה רק להחנות עבורך את הרכב מחוץ לדלת ולתת לך את המפתח.

קיבלת מספיק כיוונים מאוד ממוקדים, תתחיל לחפש.

פורסם

ואתה יכול להוציא את ה-I20 מהמשוואה כי אתה לא תמצא כזו בתקציב שלך אלא אם כן זו אחת קרועה+אחרי פגיעת שלדה וכו'

פורסם

הI20 ידועה בזה שהיא לא באה בחשבון כי היא לא נכנסת לתקציב.

אז אתם אומרים גטס,גרנדה פונטו אלה בעיקרון האפשרויות הכי טובות שיש לה?

ואולי גם הסיריון?

פורסם

אלו הם אופציות טובות לתקציב,אגב לא צריך לעשות מרכבי המיני קטנוע הם לא יעופו מכול דבר.

לגבי ה I10 צודק הכי זולים הם בתקציב של כ 50K לרכב אוטומטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...