Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדאי להכניס לדביק כאן את ההבדל בין מגבר דיגיטלי לבין מגבר קלאס D פול ריינג'.

המגבר שאתה מדבר עליו הוא לא מגבר דיגיטלי - הוא מגבר שעובד בקלאס D

הרבה מבלבלים את הD עם DIGITAL וזה לא הסיפור כאן - אולי חלק מההגבר שם באמת עובר המרה ספרתית אבל אני מאוד בספק אם זה כך כי הכניסה למגבר היא אנלוגית והיציאה גם כן - אז מה הטעם לעשות המרה באמצע למעט נסיון להפטר מרעשים מסויימים שהטווח הדיגיטלי לא רגיש כלפיו.

בגדול מדובר במגבר קלאס D פול ריינג'

היתרונות שלו גדולים מהחסרונות סה"כ והם:

1. הוא קטן וקל משקל ביחס למגבר קלאס A/B שיספק את אותם ההספקים.

2. הוא זול יחסית למגבר קלאס A/B מקביל ברמה מקבילה - למען האמת, זול מאוד.

3. הודות לשיטת העבודה שלו - הוא חסכוני יותר בצריכת זרם.

4. שיטת המיתוג שם כל כך מהירה שאתה כנראה לעולם לא תהיה מסוגל לעלות על כך שזה מגבר קלאס D בפול ריינג' - במחבן עיוור.

5. הוא מאוד, מאוד - חזק! 150 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם. ו500 וואט בגישור - למגבר כל כך קטן זה פשוט פסיכי, הוא יכול להעיף לך סאב וופרים כמו אולטימו SC וזוג המגברים הנוסף אילייט.

מי שיודע כמה הספק הרמקולים הזללניים האלה צריכים בכדי לעבוד היטב - חייב לכבד את זה.

בשביל מגבר באזור ה2K שקלים עד כמה שידוע לי ובכזה גודל פיזי להיות מסוגל להרים קונפיגורציה כמו שציינתי למעלה - זה מאוד יפה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עד כמה באמת הקול נשמע פחות אמיתי? מרגישים בהבדל? כי באמת רוב השירים שאני שומע זה סגנון ווקל.

פורסם

אם כבר נכנסו לזה אשמח לדעת בדיוק למה?

בגלל שזה מוסיקה מזרחית?

או בגלל שהמערכת שלי לא נחשבת ברמות הגבוהות ?

• תוכן חדש...