Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי יש סיטרואן C1 לבנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים.

למי יש סיטרואן C1 או פיג'ו 107 לבנה ?

לי יש סיטרואן כזו אדומה ואשמח להחליף את ה caps של המראות בין המכוניות.

כך יהיה רכב לבן עם מראות אדומות, או רכב אדום עם מראות לבנות...

משהו בסגנון המיני ... יש מעוניינים ?

ליאור

MINI-Coupe-Official-2.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא יהיה פשוט יותר לצבוע בעבור כמה שקלים?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תעשה משהו בסגנון הזה:

peugeot-107-street-racing.jpg

או כזה:

citroen-c1-sport-full1.jpg

עדיף שיהיה קיט מקורי, ככה יראה יותר רציני מאשר לעשות רפליקה של רכב אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאור - לא רוצה לצבוע

zvipper

עשיתי כבר, יותר טוב מהדוגמאות שהבאת ... הנה, עכשיו חסרות רק מראות לבנות.

%25D7%2597%25D7%2596%25D7%2599%25D7%25AA%2520%25D7%25A6%25D7%2593.jpg

"מוות לשיעמום"

פורסם

אוקיי, כל אחד רשאי לדעתו שלו.

לדעתי, עדיף לצבוע מסיבה אחת- לא תצטרך להמתין למישהו עם C1 לבנה שיהיה מוכן להחלפה.

בכ"א, אני זוכר את הC1 שלך מתמונות שהעלת בעבר והיא חמודה מאוד, אהבתי את מה שעשית איתה (ובד"כ אני לא קל דעת בנושאים האלה) - אז כל הכבוד:wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

4Runner יצא מאוד יפה. הC1 שלך ניראית הכי יפה בארץ. אני לא חושב שמראות לבנות יוסיפו כי החצי התחתון של המראה שחור. אבל כמובן תעשה לטעמך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנאי, ראיתי אותך לפני כמה ימים - האוטו נראה מגניב ביותר :-P

מראות לבנות רק יוסיפו. אין ספק :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש לי 107 לבנה.

תשיג לי פסים אדומים ובכיף נתחלף 8)

אסף - הפוך - בוא נחליף פלסטיקים ואז אני אתן לך את הכתובת של הסדנא בחו"ל שעשתה לי את זה :) (התאמות מ C2VTS)

רק על תלך על ג'אנטים לבנים על רכב לבן ... צריך לחשוב על שילוב טוב עם הפסים ...

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...