Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי משתמש בזה של אורנג׳ - שהיה מעולה. עכשיו אני כר לא יכול (עברתי חברה). האם מישהו מכיר אופציה לרכוש את הג׳יפיאס של אורנג׳ גם אם אינני לקוח או לחלופין, להמליץ על ג׳יפיאס טוב?

בבקשה אל תגידו וויז. זו תוכנה מחורבנת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

iGO נחשב למקצועי ביותר, הבעיה היא שהוא עולה כסף, שווה את ההשקעה אם יש לך כסף.

רוב האנשים משתמשים בוייז, גם אני, ותאכלס הוא עושה את העבודה. אני אוהב את זה שהוא נותן לך כמה מסלולים ואתה בוחר מה יותר מתאים לך, שלא נדבר על זה שזה ממש קהילה של אנשים שמתריעים ועוזרים אחד לשני.

פורסם

ללא ספק, רק WAZE. אני הייתי בראש של IGO בלבד ולא רציתי לשמוע על שום דבר אחר, עד שהחלטתי לנסות את WAZE.

WAZE מתעדכן אוטומטית מבחינת מפה, עומסי תנועה, מצלמות מהירות. פשוט גאוני. אני לא מבין למה אתה אומר שהיא מחורבנת, כי היא עובדת מצוין.

אבל כמובן שיש לך את IGO כאלטרנטיבה כמו שציינו פה, רק תפרוץ את המכשיר כדי שתוכל להתקין:

http://oron.com/3d0sljfyhvlf

Stay Dirty

פורסם

Cygic הכי טוב שקיים בעולם

ואם כבר תוצרת כחול לבן אז הגיפיאס של איתורן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע אני בזמן האחרון לא מבסוט על WAZE

הוא פשוט לא מספיק ברור כשיש כמה פניות ימינה במרחקים קטנים אחד מהשני, התחילו לזייף שם

פורסם

היי חגי,

אין סיבה להסתובב היום עם חבילה של "רק" 1 ג'יגה. תעבור להוט מובייל ותהנה מאינטרנט חופשי (ז"א 3 הג'יגה הראשונים בלי הגבלת מהירות)

אבל כן, רק בשביל WAZE זה די והותר.

Stay Dirty

פורסם

היי אסף מה שלומך גבר?

אני נמצא היום בסלקום בחבילה של 250 שח כולל הכל אסמסים שיחות אינטרנט

לגבי ה1 גיגה התכוונתי שזה החבילה שקיבלתי מהעבודה שלי יש לי שיחות מהם והקציבו לי גיגה 1 לאינטרנט.

אבל לגבי הניוד שלהוט מובייל איך זה מתבצע אסף?

מה לגבי כל התשלומים שנשארו לי על האייפון?

imprza new age

פורסם
לא יודע אני בזמן האחרון לא מבסוט על WAZE

הוא פשוט לא מספיק ברור כשיש כמה פניות ימינה במרחקים קטנים אחד מהשני, התחילו לזייף שם

באנדרואיד יצא עדכון שאמור לטפל בבעיה הזאת, אני מעריך שגם אצלכם.

לא חוויתי את מה שאתה מתאר, אז אני לא יודע להגיד לך אם העניין נפתר.

פורסם

בעקרון יש לך את אשכול המפעילות החדשות, שם תמצא את כל המידע, אבל בעקרון אתה מצטרף אליהם ב-3 דקות דרך האינטרנט, נציג יחזור אליך כדי לסגור את העסקה והמשלוח, וכשהסים מגיע אליך, הניוד אמור להתבצע תוך 3 שעות אם אין בעיות מיוחדות.

250 זה סכום מטורף לכל הדעות לנוכח מחירי הרצפה של החברות החדשות.

את התשלומים על האייפון אתה ממשיך לשלם לסלקום, או שתוכל לסגור איתם את התשלום בבת אחת. החלטה שלך. בכל מצב זה יצא לך יותר זול.

Stay Dirty

פורסם

גם אם תשתשמש בwaze שלש שעות כל יום הוא לא יקח לך יותר מ300~ מגה בחודש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בבקשה אל תגידו וויז. זו תוכנה מחורבנת.

אין ממש תוכנה שמספקת פתרון כולל כמו ווייז היום בהיצע.

כל תוכנה מצטיינת במשהו אחד ממש, ונופלת בכל השאר.

!AWDSOME

פורסם
גם אם תשתשמש בwaze שלש שעות כל יום הוא לא יקח לך יותר מ300~ מגה בחודש

במקרה הגרוע אולי 30 מגה בחודש.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...