Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

yuvk, אם אני מבין נכון את כוונתך, הרי שביצעתי כבר את הבדיקה שהצעת.

הרי הזליגה ההתחלתית שנמצאה הייתה 0.29A כאשר מחבר האלטרנטור (על 2 חוטיו) היה מחובר. הזליגה ירדה ל0.6A כאשר ניתקתי את קונקטור L של האלטרנטור מהמחבר ואילו הקונקטור השני היה מחובר למחבר באמצעות הקצר שהכנתי.

להבנתי זה בדיוק מה שהצעת שאני אעשה לא?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרי הזליגה ההתחלתית שנמצאה הייתה 0.29A כאשר מחבר האלטרנטור (על 2 חוטיו) היה מחובר. הזליגה ירדה ל0.6A כאשר ניתקתי את קונקטור L של האלטרנטור מהמחבר ואילו הקונקטור השני היה מחובר למחבר באמצעות הקצר שהכנתי.

להבנתי זה בדיוק מה שהצעת שאני אעשה לא?

כן. ההפוגה בשרשור והזכרון שלי :oops:

רק בהנחה שהזרם ירד מ 0.29A ל 0.06A.

:turn-l:
פורסם

אכן, נבדק מספר פעמים וירד ל0.6A. כלומר הזליגה מתרחשת בוודאות דרך קונקטור L.

האם לדעתך זליגה של 0.6A היא בגדר הסביר? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שהזמנתי אזעקה פשוטה מאיביי ואני מעוניין להתקין אותה. היא לבטח תצרוך כמה מיליאמפרים נוספים במהלך הלילה.

האם, לאחר שאתקין את הממסר וזרם הזליגה יירד ל0.6A, כדאי להמשיך ו"לחפור" ולאתר את מקורות הזליגה הנוספים ( אני מניח שמלבד השעון והרדיו דיסק, משהו נוסף צורך זרם)?

פורסם

0.06A זה סביר, 0.6A זה כבר גבוה. אתה לא מתבלבל? כתבת "ירד מ 0.29A ל- 0.6A". זרם של 0.29A זה 290 מיליאמפר. 0.6A זה 600 מיליאמפר.

60 מיליאמפר זה זרם סביר - אם יש ברכב אזעקה, קודן, שעון דיגיטלי, רדיודיסק עם זכרונות, אולי גם דיבורית שמחוברת לא דרך סויץ' ועוד אביזרים קטנים אחרים.

מצבר של 60 אמפר שעה יכול לספק (בתיאוריה) זרם של 1 אמפר במשך 60 שעות, או זרם של 60 מיליאמפר במשך 1000 שעות. 1000 שעות זה חודש וחצי בערך.

פורסם

צודק, התבלבלתי. התכוונתי כמובן ל0.06A כלומר 60מיליאמפר.

בכוונתי להתקין את הממסר מחר ובהמשך השבוע את האזעקה.

השאלה היא בהנחה שלאחר התקנת הממסר (ולפני התקנת האזעקה) זרם הזליגה יירד ל0.06A האם לא כדאי למצוא את מקורות הזליגה הנוספים (כיום,צרכני הזרם בלילה הם:רדיו דיסק,דיבורית ספיריט ושעון הרכב) ? כמה זרם צורכת אזעקה בדר"כ?

פורסם

אני לא רואה טעם להמשיך לחפש. 60 מילי זה מספר סביר ובהנחה שאתה נוסע בכל כמה ימים לא יהווה שום בעייה.

אני מאמין שאזעקה תצרוך כמה עשרות מיליאמפר בודדים. הנה אחת שמבטיחה 10 מיליאמפר בלבד.

אם אתה מתעקש, אתה יכול למפות: מדוד זרם כשהרדיו דיסק מנותק, כשהדיבורית מנותקת, שעון מנותק, וכן הלאה ותראה כמה עוד (אם בכלל) אפשר לחסוך.

פורסם
אני לא רואה טעם להמשיך לחפש. 60 מילי זה מספר סביר ובהנחה שאתה נוסע בכל כמה ימים לא יהווה שום בעייה.

אני מאמין שאזעקה תצרוך כמה עשרות מיליאמפר בודדים. הנה אחת שמבטיחה 10 מיליאמפר בלבד.

אם אתה מתעקש, אתה יכול למפות: מדוד זרם כשהרדיו דיסק מנותק, כשהדיבורית מנותקת, שעון מנותק, וכן הלאה ותראה כמה עוד (אם בכלל) אפשר לחסוך.

yuvk, תרשה לי להודות לך על עזרתך!!!

כל הכבוד!

• תוכן חדש...