Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב הונדה סיוויק 4 דלתות 2007 יד 2 141000קילומטר,לשעבר ליסינגתפעולי נהג יחיד מחירון של הרכב 75000 ולאחר שיקלול בלוי יצחק 64500.

ברצוני לרכוש רכב הונדה 5 דלתות. הגיע לידי הצעה ולכן אני כאן פונה לכל מי שמוכן לעזור לי... באחת החברההמציאות טרייד אין הציעו לי את הרכב שאני רוצה הונדה 5 דלתותבעלות פרטית יד 1 2010 עלתה לכבישב11.2010 עם אחריותיצרן ועם 12000 קילומטר מחירון לוי יצחק 10800. בשבוע הבא בעזרת השם אני צריךלעשות מבחן נסיעה ואם הכל יהיה כשורה ללכת לבדיקה ולקנות בסופו של דבר אתהרכב. אני רוצה לדעת חוות דעת על הרכב הזה ודבר שני ויותר חשוב אנירוצה לדעת אם משתלם לי לקנות את הרכב בעסקהשקיבלתי. הציעו לע להביא את הרכב שלי (פרטיו למעלה) ולהוסיף בין 52ל55 אלף שקל הסכום הוא הגיוני סביר?? הפערים לבין הרכב שלי ולרכבשהציעו לי הוא 43000 מדוע מבקשים ממני בין 52000-55000נציג המכירות של החברה טועןשזה דבר לגיטימי כיוון שאני לוקח רכב חדש ואני מביא לו רכב די ישן הדבר הוא מקובלבדרך כלל??

• תוכן חדש...