Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה, נשבר לי מנגנון הנעילה של דלת הנהג.

העליתי תמונה כדי שיהיה ברור יותר.

אפשר לראות את שני המקומות עליהם מצביע החץ (בצבע כסף), התנתקו אחד מהשני.

המפתח מסובב על ריק ולא מסובב את המנגנון מבפנים, אלא רק את החלק שנראה כמו קפיץ בתמונה.

האם אפשר לפרק את הדלת בדרך כלשהי (אני לא מצאתי), כדי להגיע לחלק הזה ולרתך או להחליף אותו?

בלי שום קשר לבעיה הזו, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת קליפסים מברזל של החלון החשמלי בפולו (הצהובים האלה שכל הזמן נשברים)?

תודה,

חן

IMG_20120529_190709.jpg

פורסם

היי,

הוראות לפירוק הדלת תוכל למצוא בפוסט הזה

את הקליפסים מברזל לא מצאתי אבל יש את הפלסטיק במחיר מאוד זול באיביי תריץ חיפוש עם הביטוי -

VW POLO MK3 WINDOW REGULATOR REPAIR KIT

בהצלחה

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם

תודה על התשובה.

א. צפיתי בפוסט שקישרת ולא סתם רשמתי את השאלה, כי אין שם שום הסבר איך לגשת למנגנון הנעילה, אבל בסוף הסתדרתי.

למעוניינים יש בורג בצד הדלת שמשחרר את המנגנון ואז אפשר להוציא את הידית עם כל המנגנון.

ב. ברור שהקליפס מפלסטיק זמין כמו מים באיביי, אבל אני מחפש את הקליפס מברזל... כדי שלא יהיה צורך יותר בהחלפה כל כמה חודשים.

פורסם

בזמנו היה בחזקתי פולו 98, לפי מה שאני רואה זה אותו העיקרון, יש צורך בחלקים (מין מפתח כזה קליפס וכו) ,

אני רכשתי מפאר המנעולים בפ"ת את החלקים והרכבתי (שוקי לא האמין שארכיב, אחר כך ישבנו על כוס קפה :lol: והציע לי לעבוד אצלו אם הצלחתי ) בכל מקרה החלק שנשבר בדרך כלל זה המפתח

ניתן למצוא סט באיביי (לא נותן לי לפרסם קישורים) תרשום בחיפוש של EBAY

VW LUPO DOOR LOCK REPAIR KIT FRONT LEFT

ניתן לראות סרטונים ביוטיוב (כנל לגבי הקישורים של יוטיוב)

סרטון ראשון תעשה חיפוש לפי

VW A3 MK3 Golf Cabrio Door Lock Repair DIY

סרטון שני תעשה חיפוש לפי

How to repair a broken VW Polo, Lupo or Mk4 Golf lock

פורסם

אחרי שראיתי שמכאן לא תבוא הישועה, ישבתי עד השעות המוקדמות של הבוקר ומצאתי את כל הדברים שרשמת (שעות של חיפושים במקום שמישהו היה רושם תגובה ביום שפורסמה ההודעה).

תודה בכל זאת על הניסיון.

עכשיו, במקום שאבזבז עוד כמה שעות של טלפונים לעשרות חנויות בארץ, אם מישהו יודע איפה אוכל למצוא את הקליפס ברזל של החלונות לפולו שיחלוק את המידע בבקשה... מדובר בבעיה נפוצה מאוד שדובר עליה המון בפורום, רק לא נכתב מי בארץ מוכר את הרכיב הספציפי הזה.

פורסם

ידידי היקר,

אנשי הפורום הינם אנשים רגילים כמוך, ומנדבים את המידע ששברשותם בזמנם החופשי והפנוי לטובת איפיון התקלות ועזרה לאחרים.

קצת צרם לי ההודעה שלך שאתה מתלונן למה לא ענו לך באותו היום.??? WTF

קיבלת תגובה עם מירב האינפורמציה על חשבון ניסיונם שלחברי הפורום

תפנים את זה

אף אחד לא עובד בשבילך, הכל נעשה מתוך התנדבות ורוח טובה!

פורסם

מקריאה של התגובה שלך אני מסיק אחד מהדברים: אתה תמים או בור (תחליט בעצמך מה עדיף).

האתר הזה לא עובד בחינם, כל הפרסומות האלה שאתה רואה בכל פינה באתר, הן לא ליופי ותהיה בטוח שיש מישהו מאחורי הקלעים שמרוויח.

עכשיו, מעבר לזה יש הרבה "ממליצים" ששולחים אותך לכל מיני מוסכים שהם "מכירים" (אולי יותר מדי טוב), לטוב או לרע. אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון...

קח לך כמה דקות/שעות/ימים לחשוב על השטויות שרשמת...

נ.ב.

ביום שההודעה פורסמה היא כבר הספיקה לעבור לעמ' השני תוך מס' קטן של שעות. כלומר, הפורום היה די עמוס.

אני קורא כבר זמן רב את תגובות החברים בפורום ויש כאן מומחים לא קטנים, שבוודאי חוו את אחת התקלות שתיארתי, ולכן לא ברור לי למה אף אחד כמעט לא טרח להשקיע חצי דקה בתגובה של כמה שורות.

פורסם

צא מהסרט שאתה חי בו, אף אחד כאן לא חייב לך כלום. תגיד תודה שבכלל ענו לך עם הגישה הזאת כי אתה לא שווה את החצי דקה השקעה בתגובה.

אם היית משלם על ההרשמה לאתר או משהו כזה אז הייתה לך זכות לבוא בטענות, אתר עם אלפי גולשים ביום ופורום עם מסד נתונים עצום צריך להיות מתוחזק איכשהו.

מדובר על סכומים גדולים של כסף ומן הסתם שאתה לא מצפה שבעלי האתר יוציאו את כל כספם האישי על כך. וגם אם האתר מרוויח,

מה רע?

(אין לי שום קשר לבעלים כאן - מבטיח)

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם

ידידי,

אחזקת אתר אינטרנט בטח שבסדר גודל כמו זה, דורשת משאבים כגון שרת אחסון, תשלום על דומיין, פס רוחב גדול ועוד ועוד.

מן הסתם שיהיו פרסומות באתר על מנת להחזיק אותו בחיים, ומן הסתם שיהיו לו ספונסרים כגון בעלי מוסך בעלי אינטרס לפרסם את עצמם.

הגולשים שמגיבים פה לא עובדים לא בשבילך ולא בשביל אף אחד אחר, פשוט עושים טובה ונותנים מזמנם.

אין לך שום זכות לדרוש עזרה, אלא רק לבקש.

מי שיודע יעזור או יפנה אותך לגורמים הנכונים,

סע ברכה

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...