Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם מישהו מכיר את הנושא?

אם סוכן/חברת הביטוח רוצים להחריג את הגג מהצעת הביטוח המקיף ודורשים סכום נוסף על ביטוחו, האם זה חוקי?

יש גורם שניתן לפנות אליו?

שחר

פורסם

אני לא בטוח לגבי חוקיות העניין , אבל מי יודע כמוני בענייני ביטוחי קבריולטים שזה שכיח מאוד .

לא זכור לי אם מדובר בחברת כלל או הפניקס , אחת מהן "שכחה" את הסעיף בפוליסה .

אם קיבלת מהסוכן הצעת מחיר אטרקטיבית , ואתה לא מחנה באיזורים בעיתיים - תקבל את הגזירה , לא יודע באיזה רכב מדובר אך עלות של גג תחליפי באיכות גבוהה היא סביב הכמה מאות דולרים בלבד למיאטה\S2000 .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אם זה חלק אינטגרלי של הרכב ובמחירון לא כולל תוספת פרמיה

לא ניתן להחריג

זו פוליסה תקנית

פורסם

למזלי לא הייתי צריך להחליף גג, אבל ביררתי מחירים עוד בזמן חיפוש הרכב, כי ללא מעט מהם יש נזק פריצה, ונדליזם או סתם דהייה מהשמש.

עלות גג מקורי ל-MX5 עולה באיזור ה-500$ תוסיף עוד 200$ משלוח, כופר למדינה, עבודה והגעת לסכום של כ-6-7 אלף שקל, ותהייה בטוח שיעשו לך חרא של עבודה והוא ידלוף.

אצלי אאל"ט ההשתתפות העצמי על הגג היא 7 אלף שקל, ככה שהגג "מכוסה". וזה גם פותר את בעיית החוקיות, אם בכלל יש כזאת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תודה על המענה. אנסה לבטל את ההחרגה הזו.

עדיין לא ברור לי מדוע יקר לבטח את הגג הקשיח (מיאטה) מאשר את הגג הרך.

ההיגיון אומר בדיוק הפוך.

קיבלתי הצעות של 7000 ש"ח וצפונה עבור ביטוח של גג קשיח, למרות שאני נהג יחיד, למעלה מ- 30 וללא עבר ביטוחי ב- 3 שנים האחרונות (או בכלל).

יש למישהו מכם טלפון של סוכן/סוכנות מומלצים שהמחיר בהם הוא נמוך יותר?

פורסם

שלחתי לך בפרטי.

אני משלם 3900 מקיף על NB. ואני מתחת ל-30 (אבל מעל 27).

הגג הקשיח יהיה יקר יותר כי הרכב יקר יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
תודה על המענה. אנסה לבטל את ההחרגה הזו.

עדיין לא ברור לי מדוע יקר לבטח את הגג הקשיח (מיאטה) מאשר את הגג הרך.

ההיגיון אומר בדיוק הפוך.

קיבלתי הצעות של 7000 ש"ח וצפונה עבור ביטוח של גג קשיח, למרות שאני נהג יחיד, למעלה מ- 30 וללא עבר ביטוחי ב- 3 שנים האחרונות (או בכלל).

יש למישהו מכם טלפון של סוכן/סוכנות מומלצים שהמחיר בהם הוא נמוך יותר?

יותר יקר לבטח גג קשיח כי היא יותר יקרה במחירון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...