Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצר שהפך לשריפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיגו 205 שנות 94.

אתמול לקראת סוף נסיעה התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהמנוע שהתחזקו לאחר כמה דקות.

עצרתי את הרכב וניסיתי לכבות מנוע אך ללא הצלחה, גם שהמפתח היה מחוץ לסוויצץ המנוע המשיך לעבוד תוך כדי שאני שומע את הסטרטר עובד.

תוך כדי מאמצים לחפש כלי כדי לפרק את אחד הקטבים של המצבר אני שומע את הסטרטר הולך ונחלש ואז נעצר.

לאחר מכן יצא הרבה עשן לבן מאזור הסטרטר והתחילה דליקה של החוטים מסביבו !

לא הייתה לי ברירה וכיביתי אותה עם קצת מים שהיו באוטו.

לאחר המקרה היה חשמל באוטו, כרגע אין. (המצבר נפרק כתוצאה מהקצר,ניתקתי אותו רק לאחר כמה שעות..)

מהם הסיבות האפשריות לתקלה?

אני חושב לפרק את הסטרטר ולנסות להניע בדחיפה כדי לבדוק אם נפגעו מערכות נוספות חוץ ממנו, האם זה מומלץ?

פורסם

הבעייה בסוויטצ' ,הסטרטר קיבל פיקוד '+' קבוע ,גם לאחר הוצאת המפתח ,תחליף סטרטר ,מצבר ותבדוק איפה הסוויטצ' מקצר .

פורסם

גרור לחשמלאי רכב. במקרה הרע תצטרך להחליף סוויץ', מצבר, סטרטר וחוטים שונים. במקרה הפחות גרוע חלק מהאלמנטים שרדו.

• תוכן חדש...