Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב GTI MKV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה לא ממש התחדשתי, ה GTI נמצאת אצלי כבר כמעט חצי שנה ועברנו ביחד קרוב ל 5000 ק"מ. אבל מאז הקניה לא יצא לי לצלם אותה ולהעלות תמונות.

נתחיל עם זה שהמכונית הייתה אצל הבעלים הקודמים קצת מוזנחת קוסמטית, הוא אמנם היה היד הראשונה (הוא גם רופא :-D ) אבל התקשה לשמור על ריפודים ניקיים עם 4 ילדים. מבחוץ המצב היה דומה עם הרבה סימני פתיחות דלתות על הפסי קישוט.

דבר ראשון אחרי ההעברת בעלות ישר לקחתי אותה למוסך רון, ביצעתי ישור קו רציני וטיפול 90,000 (קניתי אותה עם 92,000ק"מ). ב 102,000 אני אמור לחזור אליו לעשות טיימינג וטיפול קטן (אני מעדיף להקפיד על טיפולים כל 10K ולא 15K).

אחרי זה העברתי אותה טסט, וביקשתי מהפחח לעבור לי זריז על הפסי קישוט, ובזה נגמר הישור קו.

היום אחרי 5000KM אני יכול לסכם שאני מאוד נהנה ממנה, למרות שהקניה הייתה בשבילי פשרה גדולה כי רציתי בכלל MX-5, אני שמח בסוף שיצא כך כי לא נראה לי שהייתי מסתדר רק עם שני מושבים.

היתרונות שלה די ברורים: מאוד פרקטית, חזקה, איכות הרכבה מאוד גבוהה וצריכת דלק סבירה ביותר (נע בין 1:9 ל 1:11 הרוב עירוני ללא פקקים וללא מזגן אבל בחיפה), בקיצור ALL-ROUNDER.

מבחינתי החסרונות הם נוחות נסיעה די לקויה (קשיחה מדי), לא מאובזרת כמצופה ואיכות החומרים מאכזבת (התקלפויות התקלפויות התקלפויות).

על ההתנהגות אין לי מה לפרט, עד עכשיו הנסיעות שלי היו מנהלתיות לחלוטין, אחרי החלפת הצמיגים בחודש הבא יכול להיות שאני אקח אותה להכיר את הסיבובים בבית אורן :evil: .

הנה כמה תמונות שצילמתי (אני מודע לזה שאני לא יודע לצלם) אחרי סשן הווקס של אתמול:

attachment.php?attachmentid=286975&d=1336884005

attachment.php?attachmentid=286976&d=1336884005

attachment.php?attachmentid=286977&d=1336884005

attachment.php?attachmentid=286978&d=1336884005

attachment.php?attachmentid=286979&d=1336884005

attachment.php?attachmentid=286980&d=1336884005

133688079991785 (1).jpg

133688079991785 (2).jpg

133688079991785 (3).jpg

133688079991785 (4).jpg

133688079991785 (5).jpg

133688079991785.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, נראת טוב.

איזה שנה הרכב? הק"מ נשמע קצת גבוה, אשמח אם תפרט עם השנים עלויות אחזקה (מעיין לדעת איך הרכבים האלה מזדקנים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

2006, הק"מ ממצוע יחסית לשנתון.

אני מאמין שהיא תהיה כמו כל גולף רגילה מאותו שנתון, במיוחד שגם ביד הקודמת וגם אצלי המכונית ננהגת בצורה מאוד עדינה ולא תובענית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

שמח שאתה נהנה, אפילו שיש לך ידית מוזרה כזו בין המושבים ;-)

בחיפה - נדמה לי שה- DSG היה מספק לך הנאה לא פחותה, אבל זה כמובן עניין של טעם, ואילולא הילדים גם אני כנראה הייתי הולך על ידני. מצד שני, פרסמתי לא מזמן על הצליל שמספק ה- DSG כל העברת הילוך, ועל ההד שחוזר ממהר - אז לך תדע.

בכל מקרה, תחליף למישלן, הנסיעה תהפוך להרבה יותר נוחה ושקטה. לא תאמין איזה שינוי צמיגים מחוללים.

לגבי בית אורן - אני עולה שם כל יום ג', אז בזהירות! וברצינות - זה לא כביש לנסיעה מהירה, יש שם הרבה סיבובים מסוכנים והסימון על הכביש (קו רציף או מקווקוו) לא ממש קשור למציאות.

תהנה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תתחדש , שמח שאתה מבסוט מהרכב.

באמת רואים את ההתקלפות ב HU, אני ממליץ לך להחליף לאפטרמרקט טאץ' עם GPS ולהתחיל להנות כי ב2006 היא לא תומכת בכלום, אפילו לא MP3.

אני ממליץ שתשקיע בחומרי ניקוי טובים יותר, מה שיש לך זה בסיסי. אני אישית עובר רק עם מגוויירס.

אגב החל אצלי קילוף בידית בצד של הנוסע לאחר שהפקרתי את הרכב ברחצת רכב ומרחו לי שם חומרים סוג ז' . תוך יום הידית החלה להיות דביקה. למרות שניקיתי אותה עדיין רואים סימנים וכנראה אזמין חדשה.

אני לא חושב שהקילומטרז' גבוה,הוא דווקא ממוצע ואפילו קצת פחות. אני למשל על 100K גם מודל 2006.

עלויות אחזקה למי שמתעניין ניתן למצוא בשרשור שפרסמתי ב"כללי".

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373672

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קנית אוטו פצצה במחיר פצצה!

חבר שלי רצה לסגור עם הרופא הזה בזמנו והקדמת אותו בכמה דקות... :wink:

תהנה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש! ניראית טוב ואני בטוח שנוסעת מעולה.

מה זו המדבקה המוזרה מתחת לבקלית אחורית שמאלית? ניראה כמו תליון.

כפתורים מקולפים מוכרים לי היטב מפסאט. מתפלא כל פעם מחדש: פולקסווגן לא יכלו לעשות ציפוי נורמאלי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שם מדבקה של הנורבורגרינג למרות שהאוטו ננהג לסופר וחזרה :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
שמח שאתה נהנה, אפילו שיש לך ידית מוזרה כזו בין המושבים ;-)

בחיפה - נדמה לי שה- DSG היה מספק לך הנאה לא פחותה, אבל זה כמובן עניין של טעם, ואילולא הילדים גם אני כנראה הייתי הולך על ידני. מצד שני, פרסמתי לא מזמן על הצליל שמספק ה- DSG כל העברת הילוך, ועל ההד שחוזר ממהר - אז לך תדע.

ה DSG מבחינתי בכלל לא שיקול ברכב משומש (במיוחד בן 6). וכל עוד אני לא גר במרכז ואין פה פקקים, אני מעדף להישאר עם ידני. אגב הצליל הרבה יותר נוכח בתא הנוסעים ב MK5 מה MK6.

רק טיפ קטן....

אל תייבש ככה את הסמרטוטים (על החומה) הם מקבלים אבק שאחר כך אתה מכניס אותו לצבע / יוצר סווירלס

אני מקפיד תמיד לכבס אותם אחרי כל שטיפה, במיוחד שאני שוטף כל פעם 2-4 מכוניות.

תתחדש , שמח שאתה מבסוט מהרכב.

באמת רואים את ההתקלפות ב HU, אני ממליץ לך להחליף לאפטרמרקט טאץ' עם GPS ולהתחיל להנות כי ב2006 היא לא תומכת בכלום, אפילו לא MP3.

אני ממליץ שתשקיע בחומרי ניקוי טובים יותר, מה שיש לך זה בסיסי. אני אישית עובר רק עם מגוויירס.

אגב החל אצלי קילוף בידית בצד של הנוסע לאחר שהפקרתי את הרכב ברחצת רכב ומרחו לי שם חומרים סוג ז' . תוך יום הידית החלה להיות דביקה. למרות שניקיתי אותה עדיין רואים סימנים וכנראה אזמין חדשה.

כרגע אני מסתדר עם ה HU הנוכחי, אני גם ככה שומע רק רדיו. אבל אני באמת מתכוון להחליף לאחד אחר, או למקורי משומש או לסיני חדש.

אני מודע שמוצרי הניקוי הם לא מהשורה הראשונה, נכון לכרגע הם מספקים את הסוחרה. אני מקווה להתחדש במוצרים טובים יותר לקראת הגעת הרכב החדש בעוד חודש\חודשיים.

קנית אוטו פצצה במחיר פצצה!

חבר שלי רצה לסגור עם הרופא הזה בזמנו והקדמת אותו בכמה דקות... :wink:

תהנה!

באמת קניתי אותו במחיר יחסית טוב, לא הייתי כ"כ רציני בקניה (כאמור אחרי 3 גולפים בעברי, די נמאס ולא רציתי עוד אחת) אז זרקתי לו בכוונה סכום נמוך והוא הסכים.

אל תשכח אבל שהוא שהיה צריך השקעה לא קטנה אחרי הקניה (טסט, שני צמיגים, טיפול גדול).

בקשר להתקלפויות דווקא בגולפים הקודמות שלי שהיו שמורות בצורה פנאטית לא היו התקלפויות. כמו שאמר אייל, מי שנמנע משימוש במוצרי ניקוי זולים ומקפיד לא להשאיר את האוטו בשמש יכול להימנע מהתופעה.

לגבי המדבקה, אכן נורבורגרינג שחבר שם לי על האוטו לפני יומיים, בכלל לא אהבתי וכנראה שאוריד אותה בשטיפה הבאה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...