Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב GTI MKV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני, תעביר לי את שעת ומיקום המפגש בצינורות המקובלים, יש מצב שאני קופץ.

אני לא משלה את עצמי שמדובר במערכת באיכות על , אבל מצד שני לא הרגשתי ירידת איכות משמעותית או בכלל ביחס למערכת המקורית שבאה עם ה200. ע"י החלפת הרמקולים המקוריים (פיליפס אם אני זוכר נכון) והתקנת מגבר ניתן להגיע לשמע ברמה טובה מאוד).אני אישית לא איש אודיו , איכות לא טובה בהחלט תצרום לי אבל איכות ברמת ביניים שמוגברת טוב, מספיקה לי.

קליטת הרדיו קצת פחות טובה מהמקורי כי אין בה את המנגנון של DIVERSITY שמשתמש בשתי אנטנות קליטה - אחת בגג ואחת בחלון האחורי אבל אין לי שום בעיות עם התחנות שאני שומע בדרך כלל (99,100,91.8,102,103,88 וכו')

צריך לדעת לתת ENABLE למגבר אנטנה המובנה ברכב.

בתמורה אני מקבל כמעט אינסוף פיצ'רים במחיר נמוך יחסית:

מסך טאץ' 6.5 אינץ', דיבורית BT מעולה , יציאת USB, כניסת SD , חיבור כפול לIPHONE , מערכת GPS מובנית עם SD משלה, מקלט טלויזיה, נגן DVD , מצלמת רוורס ועוד ערימה של דברים ששכחתי.

הMK4 למיטב זכרוני ואני בטוח ב99 אחוז, לא באה עם רדיו מקורי.

היא באה עם מקום ריק ל 1DIN ואופציה ל 2DIN

לקוחות שרצו לקבל את האוטו מהחברה עם מערכת , צ'מפיון הציעו להם כל מיני אופציות ובהן בלאופונקט, קנווד וסוני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...