Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עשינו סקר שוק לקניית הנ"ל (מי שעבר את זה מבין שבכסף של עגלת תינוק אפשר לקנות רכב משומש).

בעקבות המלצות בדקנו גם בירכא: המחירים שם היו זולים ב10-20% מהמחירים בת"א, והמקום היה מפוצץ כי בערך חצי מדינה קונים שם עגלה לתינוק. העובדה שכ"כ הרבה אנשים קונים שם, הביאה אותי לחשוב שחייב להיות מקום פחות מוכר ולכן גם יותר זול.

מישהו יודע משהו?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

ראשית - את שלב העגלות סיימתי לפני למעלה מ-16 שנה.

אבל לעצם העניין: החנות בירכא היא, פשוט, חנות ציוד התינוקות הגדולה בארץ. הספקתי לבקר בה פעם ביקור קצר לצורך קנית מתנה. אאל"ט משהו כמו 3 קומות שכל אחת מהן יכולה להיות צוציק\שילב גדול קומפלט. העסק יחסית זול כיון שהוא נמצא במקום פריפרי, משלם מיסים של כפר מיעוטים (כלומר - מיסים נמוכים מאוד) והיקף הפעילות שלו עצום.

לדעתי, אם אתה עומד לפני קניית ערכת ציוד שלמה לתינוק (כולל רהיטים, עגלה וכל שאר הציוד) בהחלט שווה להשקיע יום ו-250 ק"מ (ועל הדרך להנות מעוד עשורת חנויות זולות בירכא, למשל נעליים). הדבר היחיד שהייתי מברר קודם הוא מדיניות האספקה, כלומר אם תוכל לתאם אספקה למרכז הארץ רק לאחר שהתינוק נולד - כפי שמקובל במקומותינו.

ושיהיה בהרבה מזל טוב!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוצצים בנתניה, משמעותית יותר זול משאר הרשתות.

למרות שאת הקניה הגדולה שלי עשיתי לפני חצי שנה בשילב, אני אומר בוודאות שבמוצצים חבילת לידה + ריהוט זול יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מניסיון ממליץ לבדוק ביד 2, יש אנשים שמוכרים סטים של עגלות חדשות לגמרי, בקופסה סגורה.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

החנות בירכא מצויינת, ובעלת מחירים אטרקטיביים. יחד עם זאת זכור שלצד מוצרים איכותיים יש גם מוצרים פחות איכותיים.

מוצצים כבר מזמן לא תחרותיים. כשנולדה הבכורה שלי ( לפני כמעט 8 שנים) הם היו מאוד אטרקטיביים, כשנולד הבן הרבה פחות. הייתי שם לא מזמן והיה מצחיק.

ברעננה יש חנות של מוצרי תינוקות עם מחירים זולים מאוד. החנות נמצאת בפניה מרחוב אחוזה לכיוון דרום, יחסית בצד שקרוב לכביש 4. הייתי בה כבר כמה פעמים, ולאחרונה לפני שלושה שבועות - נשארה אטרקטיבית.

מעבר לכך - תרגיעו. כל החנויות הללו יקחו אתכם עם "רשימת לידה" או שם שקר אחר שהמציאו לזה - תתייעצו עם חברים שילדו לא מזמן, ותבררו מה באמת נחוץ ומה מיותר.

עד היום אני לא מאמין איך דחפו לי פח מיוחד לחיתולים שעלה איזה 150 שקלים (לפני 8 שנים) עם מחסנית שקיות שרק המילוי עולה קרוב ל 100 שקלים...בקיצור- בכל החנויות ידחפו לכם מלא דברים שאתם לא צריכים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם
מעבר לכך - תרגיעו. כל החנויות הללו יקחו אתכם עם "רשימת לידה" או שם שקר אחר שהמציאו לזה - תתייעצו עם חברים שילדו לא מזמן, ותבררו מה באמת נחוץ ומה מיותר.

בדיוק. לנו היו חברים שצמצמו לנו חלק ניכר מהרשימה (אלה שבחנויות ובאתרי ה"איך תסתדרו בלי זה?!" מנופחות

בצורה מגוחכת) וכך גם צמצמתי לאחי ועוד הורשתי לו דברים שבכ"ז קנינו והיו מיותרים.

לגבי החנות בירכא (הכוונה ל-my baby, יש עוד כמה), היא בהחלט זולה וגם בולטת על רקע המבחר העצום,

רמות המחירים המגוונות וצבא של עובדים שמתקתקים עניינים. למרות שהם גם קרובים אלינו פיזית, עשינו בירורים בעוד כמה חנויות

וניכרים הבדלים. צעצועים, תכשירים למינהם, בגדים, כיסאות בטיחות ולא מעט עגלות - זול. ציוד לחדר שינה - ממוצע.

הרבה חברים שלנו שלא ממש מאיזור בסוף זורמים לשם.

אני חייב לציין את השירות המעולה. אחרי שנעשית הקנייה הם מרכזים הכל במחסן עד רגע הלידה, אתה לא סוחב כלום הביתה

(מעולה גם למי שלא מתרגש מעין הרע, כמוני). מבקשים ממך להתקשר ביום הלידה ונקבע משלוח והרכבה ליומיים אח"כ.

יומיים אחרי הלידה יצא יום שישי וביקשתי שיבואו הכי מוקדם שניתן, יום קצר ואשתי והבן משתחררים.

"6 בבוקר זה טוב?"

"בטח!" (לא האמנתי לזה לשנייה).

יום שישי 5:30 טלפון - "אני יוצא מירכא"

לא מאמין, לא זז מהמיטה.

5:50 טלפון - "אנחנו בחניה".

6:05 הכל מורכב ובמקום, לא חסר בורג.

טיפ שמן לשני עובדים חרוצים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...