Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רנו קליאו b שנת 2001 אוטומט 1400 ולפעמים האוטו נכבה לבד בעיקר בעצירות מוחלטות ובעת תחילת נסיעה (אחרי עצירה-רמזור למשל) ( סוג של טורים יורדים ואז נכבה) שמתי לב שזה קורה בעיקר בימים חמים בחוץ.

האם זו בעיה מוכרת ברכב?

מה יכולה להיות הסיבה?

תודה

פורסם

שלום,

מה זה "נקות בית מצערת"??

היום הייתי אצל מכונאי הוא נסע על האוטו הדליק מזגן בכוונה לאמץ את האוטו וזה קרה, אגב מאז שהוא אימץ ככה את האוטו זה התחיל לקרות לי גם בכביש מהיר במהירות 100 קמ"ש הוא פתאום "לא זיהה" שאני נותן גז ויורד לבערך 60 קמ"ש ואז שוב עולה זה אף פעם לא קרה לי בכביש מהיר.

הוא אמר ש 99% זה משאבדת דלק שצריך להחליף וזה עולה בסביבות 1200 חדש ואם אני רוצה משומש זה בערך 600-700

(שניהם לא כוללים עבודה ומע"מ).

הוא רצה 200 שקל על בדיקת מחשב אז סרבתי עד שאבדוק אופציות, כי קראתי פה שחיישן הצתה לא מגלים במחשב ולכן חיכיתי.

מה אתם אומרים? האם זה הגיוני?

האם המחירים הוגנים?

האם יש לכם הצעות?

מה לגבי הזמנת משאבת דלק באי ביי??

פורסם

המחיר נשמע מאוד מאוד יקר ולא הוגן. אם אכן מדובר במשאבת דלק אתה יכול להביא גם אחת משומשת מפירוק בעצמך בסביבות ה 300 שח אם לא פחות. ניתן גם לחבר שעון לחץ למערכת הדלק ולראות אם היא הבעייתית בכל הסיפור הזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם יכול להיות עוד מקור לתקלה? אולי מסנן דלק? אולי משהו בהצתה?

אגב זה קורה לי לעיתים קרובות יותר וגם בנהיגה בכביש בינעירוני

• תוכן חדש...