Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שלמדתי על סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבע לך, בתור בעלים של לאון (שלישית במספר - 2002,2004, 2008 - כולן ספורטיביות) אני עדיין לא יודע לענות על שאלתך.

מה הצפייה? ללמוד שחייה בהתכתבות?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל, אם הייתי רוצה ללמוד שחייה בהתכתבות, הייתי פונה למציל ידוע ולא לפורום. דמיין לעצמך לרגע שאתה מנסה לשחות לפי עצות של הפורום: ימינה, שמאלה, שישה הילוכים, שיבעה, טוב, גרוע....לא רק שהיית טובע, אפילו בנסיון על "יבש" היית טובע.

היו לך כמה ליאונים ולא הוספת מידע. חבל-אם כבר מגיבים. נהגתי על לאון ישנה לא טורבו וחיבבתי. האם ההגה בחדשות טוב פחות?

אמור וחאלד, תודה על המידע.

פאלו, היה מענין וגם מהנה לקרוא את הקישור וגם התגובות שניתנו לך.

פתחתי את השרשור כדי ללמוד על התכונות הבסיסיות של הרכב. דבר שלא למדתי קודם למרות שיש כאן כבר שני שרשורים רצים בנושא.

אכן למדתי ותודה למגיבים. אילו לא הייתי לומד, גם זה היה סוג של הישג: שלושה שרשורים על רכב שמהם לא ניתן ללמוד עליו כמעט.

זהו, אלא אם למישהו יש תוספות על שילדה והגה. להשתמע בעוד מיספר שנים בשרשור"למה לא לרכוש ליאון". שבת שלום.

פורסם

היתה 1.8 2011 כשנה, החלפתי את הגלגלים למידה המקסימאלית המאושרת 225\40\18 ומוטות מיצבים בגולף GTI -מה שהוסיף קצת יותר תחושה וחדות להיגוי שבסך הכל לא כל כך נורא או שונה מדגמי ואג אחרים כולל הGTI שהיתה לי.

באופן כללי הרכב מאד צפוי בהתנהגות שלו המכויילת בברור לתת היגוי על המגבלה ובקרת היציבות מסרסת כל ניסיון להזיז את הטוסיק.

ברקסים לא ספורטיבים בעליל ויגמרו אחי 2-3 בלימות חזקות ברצף.

תנועת הגיר ידני מעולה .

אבל @! יש יםםםם שיפורים לרכב הזה ישעשו בו פלאים,חבר הלביש ברקסים,מתלים ומערכת פליטה{וגם את הכסאות }מקופרה מושבתת,טורבו מגולף GTI6 ובום ! 270 כס ואוטו שנוסע ומתנהג יפה מאד. ֱוזה בעצם היתרון הגדול של הלאון 1.8- אוטו זול יחסית לעלות ובתוספת של 10-15 אלף שח הופך לGTI קילר.

אני...... אני קניתי RS נקודה .סוף !

• תוכן חדש...