Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי יובל ואני חדש פה בפורום.

מעוניין לבקש את עזרתכם חברי הפורום ברכישת רכב חדש.

דברים החשובים לי הם: אמינות, בטיחות, צריכת דלק סבירה יותר מהרכב שברשותי כרגע(מזדה 6).

תודה מראש,

יובל.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רנו פלואנס טורבו דיזל ידנית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

משפחתית? 2 דלתות? ספורטיבית?

תפרט יותר ותהיה ספציפי לגבי התנאים שלך.

כי היום רוב המכוניות אמינות ובטיחותיות, עם צריכת דלק סבירה (שטובה יותר ממאזדה 6).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
משפחתית ספורטיבית ולא משנה אם 4 או 5 דלתות

אתה סותר את עצמך. בהודעה הראשונה כתבת שאתה מחפש רכב בטיחותי, אמין ובעל צריכת דלק טובה. עכשיו אתה כותב משפחתית ספורטיבית שזה קצת מתנגש כי לא ציינת שאתה מחפש ביצועים.

אז עדיף שתציין את סדר העדיפויות שלך בסדר כרונולוגי.

עוד דבר שלא התייחסת אליו - אתה מחפש ידנית\אוטומטית?

פורסם

תבין מה שתבין אני לא יודע מה אני מחפש.

אם הייתי יותר מדויק הייתי יודע בדיוק מה אני רוצה- בשביל זה אני שואל ומתייעץ.

אני מחפש רכב אוטומט שיהיה מרווח כמו משפחתי, שיהיה לו כוח אבל לא בהכרח ביצועים ספורטיבים (את האמת אני לא מבין מה זה ביצועים ספורטיביים בכלל -אני נוהג במזדה 6, זה נחשב רכב עם ביצועים ספורטיבים??????)

שיהיה נוח, אמין ,חסכוני ביחס לרכב שלי היום ולמרות שזה לא כל כך ריאלי שישמור קצת על המחירון.

ציינתי שלא אכפת לי 4 או 5 דלתות.

אני לא נהג שנותן קיקים וכיוב אבל חשוב שיהיה לו כוח זמין בכל מצב נתון כולל רכב מלא

מספיק שהרכב ישב טוב על הכביש ושיראה טוב גם....

פורסם
תבין מה שתבין אני לא יודע מה אני מחפש.

אם הייתי יותר מדויק הייתי יודע בדיוק מה אני רוצה- בשביל זה אני שואל ומתייעץ.

אני מחפש רכב אוטומט שיהיה מרווח כמו משפחתי, שיהיה לו כוח אבל לא בהכרח ביצועים ספורטיבים (את האמת אני לא מבין מה זה ביצועים ספורטיביים בכלל -אני נוהג במזדה 6, זה נחשב רכב עם ביצועים ספורטיבים??????)

שיהיה נוח, אמין ,חסכוני ביחס לרכב שלי היום ולמרות שזה לא כל כך ריאלי שישמור קצת על המחירון.

ציינתי שלא אכפת לי 4 או 5 דלתות.

אני לא נהג שנותן קיקים וכיוב אבל חשוב שיהיה לו כוח זמין בכל מצב נתון כולל רכב מלא

מספיק שהרכב ישב טוב על הכביש ושיראה טוב גם....

הבנתי אותך אתה רוצה רכב שנייתן לשייט איתו בכיף וניתן לעקוף איתו בקלות ובצורה בטיחותית(כצריך).

מס' רכבים שיכולים להתאים:

1.אופל אסטרה 1.4 טורבו - רכב נאה, איכות חומרים גבוהה("גרמנית") ומנוע עם ביצועים לא רעים. המחיר - 120K.

2.סיאט לאון 1.8 טורבו - שילוב מנוע-גיר הכי טוב בקטגוריה, הכי מהיר וחזק בקטגוריה, אבזור רב, "רק" 4 כוכבי בטיחות, הצורה תחולף בשנה הבאה. המחיר -120K.

3.פורד פוקוס 2.0 - שלדה טובה, מודרנית, אולי "החבילה" הכי טובה בקטגוריה, מבחינת אבזור - תלוי באיזה רמת גימור תבחר. אם תבחר ברמת אבזור "טיטניום"(שאם אני לא טועה עולה 150K) תקבל גם רכב מאובזר מאד. ברמת אבזור נמוכה "טרנד"- המחיר 130K.

פורסם

ואני חושב שאם הוא מעוניין ברכב בטיחותי, צריך להוריד את הלאון מהרשימה, עם כל הצער שבדבר. כמו שמישהו ציין בשרשור אחר, 4 כוכבים ועוד בסטנדרטים של פעם זה ממש לא 4 כוכבים היום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני חושב שאפשר להוציא ב140 לאון FR.

אין מצב.

על סמך מה אתה כותב את זה?

ידנית תקבל "על הכביש" ב-152K.

DSG "על הכביש" באזור 165K.

בכל מקרה אני לא חושב שהבחור מחפש רכב קשיח שצורך 1-8 ומכוון ספורטיביות.

פורסם
ואני חושב שאם הוא מעוניין ברכב בטיחותי, צריך להוריד את הלאון מהרשימה, עם כל הצער שבדבר. כמו שמישהו ציין בשרשור אחר, 4 כוכבים ועוד בסטנדרטים של פעם זה ממש לא 4 כוכבים היום.

אני חושב שאתה מגזים. אל תעשה מהלאון שברולט אופטרה. אל תנסה לצייר את הרכב כמלכודת מוות. אין ספק שלרכב יש חסרונות אך יש לו גם הרבה מעלות ומחיר אטרקטיבי.

בכל מקרה חשוב לציין את היתרונות והחסרונות של כל רכב, כל אחד יעשה את החשבון שלו לפי סדר העדיפויות שלו.

פורסם

נניח וזה מה שמתאים באמת ,כי אכן אני לא זוכר תפעם האחרונה שהדבקתי דוושה,היית אתה קונה אופל אם היית אני??

נהגתי בה,אכן נחמדת! אבל מלאה ספקות,איש לא מכיר אותה יותר מכמה חודשים,וכל הביקורות בחול מדברות

על דגם אחר לגמרי שלא נמכר בארץ!

בארץ הביקורות הן לפה ולפה ואני אישית לא מבין כזה ברכב כדי להחליט בעצמי.

סיאט לאון לא ניסיתי ,נראת לי אישית קטנה מידי.

וגיר רובוטי יהיה נראה לי יותר קשה להסתגלות מהגירים הרגילים שבהם נתקלתי כיום שממש בלבלו אותי.

מזו הכמות המטורפת של החבטות והרעשים שיש בגירים היום???

לבחור שעובר ממאזדה ורוצה לצאת קצת מהקופסה במיוחד לאור בלימת הזינוק של החברה הזו בארץ מאוד קשה לקנות רכב.

הכי קל לי לבחור הונדה וטויוטה וללכת על בטוח ,אך אני ממש לא אוהב את שני המותגים.

ועוד נקודה,המאזדה די זללנית האם האסטרה זוללת פחות??

פורסם
נניח וזה מה שמתאים באמת ,כי אכן אני לא זוכר תפעם האחרונה שהדבקתי דוושה,היית אתה קונה אופל אם היית אני??

נהגתי בה,אכן נחמדת! אבל מלאה ספקות,איש לא מכיר אותה יותר מכמה חודשים,וכל הביקורות בחול מדברות

על דגם אחר לגמרי שלא נמכר בארץ!

בארץ הביקורות הן לפה ולפה ואני אישית לא מבין כזה ברכב כדי להחליט בעצמי.

סיאט לאון לא ניסיתי ,נראת לי אישית קטנה מידי.

וגיר רובוטי יהיה נראה לי יותר קשה להסתגלות מהגירים הרגילים שבהם נתקלתי כיום שממש בלבלו אותי.

מזו הכמות המטורפת של החבטות והרעשים שיש בגירים היום???

לבחור שעובר ממאזדה ורוצה לצאת קצת מהקופסה במיוחד לאור בלימת הזינוק של החברה הזו בארץ מאוד קשה לקנות רכב.

הכי קל לי לבחור הונדה וטויוטה וללכת על בטוח ,אך אני ממש לא אוהב את שני המותגים.

ועוד נקודה,המאזדה די זללנית האם האסטרה זוללת פחות??

האסטרה אכן בעלת צריכת דלק טובה מהמאזדה שברשותך כרגע.

למיטב זכרוני וואלה ביצעו באסטרה מבחן ארוך טווח שנמשך מס' חודשים.

הלאון דיי מרווחת, לשם השוואה מרווחת יותר מהגולף עליה היא מבוססת.

דובר רבות על הרכב כאן בפורום. לטעמי רצוי לבצע נסיעת מבחן.

לטעמי נהיגה בגיר רובוטי לא מצריכה מיומנות מיוחדת. לשלב ל-D ולנהוג. הריי למדת נהיגה על ידני שזה הרבה יותר מסובך.

הפוקוס גם שווה בדיקה שלך לפחות ע"י ביקור בסוכנות.

לטעמי הונדה סיוויק החדשה בעלת תמחור הזוי.

פורסם

אני הייתי מציע את הג'טה החדשה, רכב יחסית חסכוני ומציע כוח זמין בכל זמן נתון..... מרווח מאוד יציב ונכנס בתקציב.

לדעתי הג'טה עונה על כל הדרישות שלך.

לא תהיה לך שום בעיה להסתגל לגיר וגם לצריכת דלק..... - ליטר דלק מספיק ל - 13-14 ק"מ במשולב.

• תוכן חדש...