Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורד נהגתי,אישתי לא כל כך נהנתה ברכב ואישית גם אני..

הוא לא יפה לדעתי חוץ מבכתום. כן,אני מוזר..

וכמובן הגיר.......

הג"טה נבחנה כאופציה אך שנתיים אחריות מלאה לא מקובל אצלי ב2012 .

אני מתכוון להחזיק ברכב כ 4 שנים.

שהייתי צעיר יותר היה ברשותי סיאט איביזה טורבו ובזה נגמר הרומן המהיר והעצבני שלי עם סיאט.

האסטרה נחמדה,איזה עוד רכבים ישנם??

אולי פיספסתי משהו?

משהו חדש שיוצא בחודשים הקרובים?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש גם את דגמי מנועי ה2 ליטר של הונדה סיויק או סובארו B3 שנותנות עם האיבזור העשיר לוק ספורטיבי

מתחרה סופרמוטו מספר 84 על אופנוע APRILIA SXV 550 :evil:

פורסם
בפורד נהגתי,אישתי לא כל כך נהנתה ברכב ואישית גם אני..

הוא לא יפה לדעתי חוץ מבכתום. כן,אני מוזר..

וכמובן הגיר.......

הג"טה נבחנה כאופציה אך שנתיים אחריות מלאה לא מקובל אצלי ב2012 .

אני מתכוון להחזיק ברכב כ 4 שנים.

שהייתי צעיר יותר היה ברשותי סיאט איביזה טורבו ובזה נגמר הרומן המהיר והעצבני שלי עם סיאט.

האסטרה נחמדה,איזה עוד רכבים ישנם??

אולי פיספסתי משהו?

משהו חדש שיוצא בחודשים הקרובים?

אין שום קשר בין איביזה טורבו עם מתלים שעשויים מבטון ובין סיאט לאון MK2.

בכל רכבי צ'מפיון אתה מקבל- שנתיים אחריות מלאה+שנה שלישית "רצון טוב" ועל הגיר DSG אחריות 5 שנים.

מה לגבי סקודה ייטי? 1.2 TSI עם גיר DSG.

כמובן שקיימת הסיוויק החדשה, הקרוז טורבו וגולף עם מנוע 1.2TSI.

פורסם

ראיתי שאתה לא רוצה צרפתיות.

אבל תעשה מבחן ל C4 החדשה מנוע THP (שפותח אם BMW מנוע של מיני קופר) .

המאובזר והיפה בקטגוריה !

אחריות 3שנים מלאות!

נכנס בדיוק בתקציב.

נ.ב.אני רק מחכה למבצעים בלובינסקי וקונה אותו בעצמי.

נ.נ.ב. B3 2 ליטר לא יותר חיסכונית ממזדה 6

פורסם

לפני מספר ימים רכשתי פורד פוקוס טיטניום 5 דלתות (עדיין לא קיבלתי את האוטו לדעתי יש במלאי).

האוטו עולה 139K ללא חניה אוט' מראות מתקפלות וחישנים (תוספת של 5K ).

עשיתי נסיעת מבחן ב 1.6 וגם בטיטניום, אין מקום להשוואה.

אני ממליץ לך לקרוא סקירה של נהג נמרץ בפורום על הטיטניום (סקירה מעולה).

בהתחשב במכונית בה אתה נוהג כיום הפוקוס טיטניום נראת לי הבחירה ההגיונית ביותר.

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על שנתיים אחריות וגיר ׳חצי רובוטי׳ - רכבי צ׳מפיון הם הטובים ביותר לטעמי בקטגוריה. אם זו האוקטביה בכל אחת מגרסאותיה, הג׳טה, הגולף, והלאון.

אם אתה לא מוכן להתפשר על אחריות אבל כן על גיר חצי רובוטי - פוקוס 2 ליטר בגרסת טיטניום שעלותה 140 בדיוק למיטב זכרוני.

אם אתה מוכן להתפשר אפילו על רובוטי שלם, ואולי גם קצת על אמינות - סיטרואן c4 טורבו, מעבר לגיר הטובה והשלמה בקטגוריה.

אם אתה מוכן להתפשר על מותג - אסטרה טורבו - לדעתי כמעט מושלמת אם תאבזר אותה בתקציבך.

אם אתה לא מוכן להתפשר על כלום, ורוצה רכב אמין, ממותג טוב, בעל כוח ונוחות סבירים - מאזדה 3 2 ליטר, הונדה סיוויק 1.8.

אם אתה לא מוכן להתפשר על כלום, וגם רוצה איזשהו ערך מוסף - שברולט קרוז טורבו ברמת גימור גבוהה. לדעתי הבחירה הנבונה מבחינתך.

פורסם

בצ'מפיון, כמו שאמרו לך, אתה מקבל שנתיים אחריות פלוס שנה שלישית "רצון טוב" וזה אומר שלא שופטים אותך לפי העיניים היפות שיש או אין לך אלא אם טיפלת במוסכים מורשים של היבואן והקפדת על הוראות היצרן במהלך הטיפולים. בקיצור, אם אתה לא מחפש לחסוך את השקל שלושים על שמן זול יותר במוסך חאפר, סביר להניח שתהנה גם מאחריות של השנה השלישית וזה בדיוק מה שכל יבואן אחר נותן. חוץ מזה, אתה אומר שאתה מתכוון להחזיק את הרכב 4 שנים, אז ממילא כל היבואנים נותנים לך 3 שנים. בקיצור, לא זה צריך להיות השיקול המרכזי שלך. הג'טה היא בהחלט אופציה מתאימה לתקציב אם אתה לא מחפש את הריגושים הספורטיבים כמו שהלאון יכולה להציע לך.

פורסם

אם אני לא טועה הקרוז והאסטרה זהות לפי מה שקראתי..

להשאר במאזדה או הונדה אישית אותי קצת משעמם,אני מחפש קצת החוצה.

צמפיון ואני אולי נהיה בקשר עוד 3 שנים כשתצא ה mk7 לא לפני(ואיני מתכוון להמתין לה).

ה mk7 באמת מעניינת אותי,ודי חברה,אני לא איש של סיאט,בעיה אישית בקוביה!

הפוקוס מעולה באמת,לא נהגתי על ה2000 אבל החוויה הפנימית היתה מספקת.

נורא יפה ונחמד אבל אישית אין קליק לרכב,אפילו לא קצת..

נשארו נראה לי במקומות האחרונים ורק מסיבות מוכרות:

מקום אחרון:מאזדה 3 2000(האמת לא יודע למה,.)

מקום שני:הונדה סיוויק 5 דלתות החדשה(הרכב עבר שיפור משמעותי בתחושה הפנימית ובמתלים מהדגם היוצא)

הרכב הוא מין ללכת על בטוח בשבילי אך הבעיה היא שנהגתי באסטרה ובדגם הזה באותו היום !

ולדעתי האסטרה בקלילות השיגה יתרון בכל הקטגוריות שאני מחפש,זה היה כמו גרזן שנכנס באמצע התהליך,ןמאז אני פשוט אבוד.

אפשר להגיד שאני אפילו מחפש בכוח שיורידו אותי מהרעיון.

הבנתם כבר מה מקום ראשון.

מה גם שהגיר היה מאוד מוזר ואיש לא נותן הסבר מדויק לגביו.

פורסם
אם אתה מוכן להתפשר על שנתיים אחריות וגיר ׳חצי רובוטי׳ - רכבי צ׳מפיון הם הטובים ביותר לטעמי בקטגוריה. אם זו האוקטביה בכל אחת מגרסאותיה, הג׳טה, הגולף, והלאון.

אם אתה לא מוכן להתפשר על אחריות אבל כן על גיר חצי רובוטי - פוקוס 2 ליטר בגרסת טיטניום שעלותה 140 בדיוק למיטב זכרוני.

אם אתה מוכן להתפשר אפילו על רובוטי שלם, ואולי גם קצת על אמינות - סיטרואן c4 טורבו, מעבר לגיר הטובה והשלמה בקטגוריה.

אם אתה מוכן להתפשר על מותג - אסטרה טורבו - לדעתי כמעט מושלמת אם תאבזר אותה בתקציבך.

אם אתה לא מוכן להתפשר על כלום, ורוצה רכב אמין, ממותג טוב, בעל כוח ונוחות סבירים - מאזדה 3 2 ליטר, הונדה סיוויק 1.8.

אם אתה לא מוכן להתפשר על כלום, וגם רוצה איזשהו ערך מוסף - שברולט קרוז טורבו ברמת גימור גבוהה. לדעתי הבחירה הנבונה מבחינתך.

במה אפשר לאבזר את האסטרה טורבו?

פורסם

הציעו לי בסוכנות,מחשב דרך,סאן רוף,חלונות כהים,הגה עור צמיגים רחבים ומזנזיום+מולטימדיה ומצלמת רוורס ב130000.

שזה יפה ,אבל,מה אני יגיד ,אני די פחדן...

דרך אגב ,אחד הדברים המגניבים שזה ההנדברקס החשמלי,כבר לא יגיע לארץ:cry:

פורסם

מה הייתה הבעיה בפוקוס ? האמת היא שאני מתלבט ממש כמוך כולל כל ההתלבטויות שציינת בהבדל אחד שעדיין קיימת התלבטות אם לקנות בכלל רכב חדש או האם אפשר לשפר את הישן. ערכנו נסיעת מבחן בפוקוס טרנד (בתוך אזור תעשיה בלבד) וחשבנו שאולי אפשר למצוא יותר נוחות. דווקא אחרי נסיעות מבחן בקאיה פורטה ויונדאי אי 35 המפוארת חזרנו להתלבט עם אופציית הפוקוס אחרי שהבנו שהכל יחסי וכעת אנחנו מבקשים לבדוק את הנסיעה בפוקוס ספורט שעל פי הישיבה באולם תצוגה היא הנוחה ביותר.

פורסם

לדעתי תנסה גם את האופל מבטיח שלא תתאכזב מבחינת נוחות ועוד הרבה סיבות..

איש איש ומה שהוא אוהב,נסעתי על ה1600 הגיר בהילוכים הנמוכים קצת מרעיש,מכה,חובט לא סגור על התחושה.

חוץ מזה אין תלונות ,אחלה רכב,את האסטרה אהבתי הרבה יותר,אבל גם בה יש גיר מוזר..

אני כבר לא מתרגש ממנוע אטמוספרי כל כך האמת ולא משנה כבר כמה כוח סוס יש לו,לדוגמא האסטרה וההונדה הצבק.

שניהם ניסיתי באותו היום,בנהיגה רגילה שלי! ואני חוזר נהיגה רגילה שלי!(בקושי עובר 2500 סלד,לא מדביק דוושות,לא מחפש בכוח כוח בקיצור)

לקחתי את שניהן לכביש תלול מאוד עם עליה רציפה וארוכה.לאחת 1800סמק 142כס,לשניה 1400סמק טורבו 140כס.

אחת פשוט זחלה במקסימום 70קמש ו,לשניה הייתי צריך רק ללחוץ על הברקס כדי שתרסן ת130קמש שהיא פיתחה.

הטורבו הזה באמת מדליק,אבל מלא אזהרות מלא מידע לפה ולפה,

נורא מבלבל למי ששוקל מסלול זה והולך להשקיע ממיטב כספו.

פורסם

דברים החשובים לי הם: אמינות, בטיחות, צריכת דלק סבירה יותר מהרכב שברשותי כרגע(מזדה 6).

לדרישות צנועות, האוטו הזול ביותר לקניה למספר שנים לקונה פרטי הוא קורולה.

הפער הגדול במחירון של יצחק לוי לטובת קורולה משומשת בעצם מסכם את כל דרישות שלך.

פורסם

מכיר מישהו עם אסטרה טורבו - אוטו נחמד אבל לא מה שהיית מצפה מגרמני (קרקושים מהדשבורד, פאנל שהתפרק בתא המטען ועוד כמה דברים קטנים ומרגיזים). המנוע עצמו נחמד אבל לא חזק כמו 1.8 TSI. לאור המבצעים הנוכחיים נראה לי שהייתי מעדיף לאון טורבו.

We are the Human Race

• תוכן חדש...